Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 5, 2012 Jeżeli tak napiszcie co moze byc powodem wpadki? zapomnienie tabletki? wymioty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pkz Napisano Grudzień 5, 2012 nie slyszalam o takim przypadku jesli ktos regularnie je zazywa wiadomo nic nie jest na 100% ale np jesli ktos nie stosuje sie do zalecen jakie sa na ulotce zapomina o tabletkach itd itp to wszytsko sie moze zdarzyć, a stalo się cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolok Napisano Grudzień 5, 2012 Są sytuacje kiedy tabl anty słabiej dziala.Pisze w ulotce jakie to sytuacje-wymioty,biegunka.Slabiej nie znaczy wogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 5, 2012 Używam microgynon21 juz 9 miesiecy, ale nie pozwalalam mezowi konczyc we mnie, zakladal prezerwatywe. Stwierdzilam, ze pora sie przelamac. Udalam sie do ginekologa, ktory stwierdzil, ze nie da sie zajsc w ciaze stosujac tabletki. Uspokoil mnie. No i sie przelamalismy z mezem juz 2 razy :) Ale nadal sie troche boje. Mam juz jedno dziecko. Mam 20 lat i juz nie moge pozwolic sobie na drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tjaaa26 Napisano Grudzień 5, 2012 byla tutaj babeczka co zaszla bo uzywala w tym samym czasie jakis psychotropow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 5, 2012 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Quatra1987 Napisano Grudzień 5, 2012 moja kumpela wpadla bo brala tabsy na odchudzanie powodujace biegunki, teraz ma syna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renkaaa Napisano Grudzień 5, 2012 Ja biorę już ponad trzy lata i działają ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach