Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto się na tym zna?

Zostałam oszukana na ALLEGRO. Opis przedmiotu był zupełnie inny niż kupiony prze

Polecane posty

Gość kto się na tym zna?

dmiot. Gdzie zgłasza się takie rzeczy do allegro?

Gość kto się na tym zna?
Miała być foka a jest polarny niedźwiedź.Gdzie to zgłosić?Do cba?

Gość kto się na tym zna?
skoro już się podszywasz, to wymyśl coś bardziej śmiesznego

Gość kto się na tym zna?
Ale to nie jest śmieszne.To poważna sprawa.

Gość Kratkostajny
zamówiłaś kupę, a przyszły siki ?

Gość kto się na tym zna?
teraz już tylko debile tu siedzą?:O

Gość kto się na tym zna?
Sram pochwą

Gość matacz.,.,.,
wszystko znajdziesz na allegro , tylko poszukaj matole

Gość Goppi
to sprzedaj miśka do zoo i po problemie :)

Gość ksienżniczka111111111111
zgłoś to do sprzedającego najpierw może wymieni a jak nie to pisz do allegro :P

Gość bojesiesamotnosci87
napisz najpierw do sprzedającego, że chcesz zareklamowac przedmiot. Zreszta w kazdym przypadku klient ma prawo zwrocic przedmiot w nienaruszonym stanie nie podajac przyczyny, w ciagu 10 dni.

Gość kto się na tym zna?
oczywiście napisałam do sprzedającego, ale oczywiście napisał głupawą wymówkę, a teraz nie odpisuje:O dlatego chcę to zgłosić do allegro tylko nie wiem gdzie mam to zgłosić

Gość kopnął ją w dupę
1 krok to otwarcie sporu transakcyjnego w którym opiszesz co było nie tak w sumie allegro ma to gdzies, nawet jak im napsizesz to ci odpiszą, ze masz prawo dochodziś swoich praw na drodze cywilno prawnej :o

Gość należy zadać inne pytanie
bojesiesamotnosci87 napisz najpierw do sprzedającego, że chcesz zareklamowac przedmiot. Zreszta w kazdym przypadku klient ma prawo zwrocic przedmiot w nienaruszonym stanie nie podajac przyczyny, w ciagu 10 dni. NIE W KAŻDYM PRZYPADKU, tylko jeśli kupuje się od przedsiębiorcy. Osoba prywatna nie ma obowiązku przyjęcia takiego przedmiotu.

Gość słownik kupie
niestety .... a za co ma odpowiadac allegro jako servis, platforma ??? jak sie oszukajana rynku to idziesz kłucic sie do własciciela placu czy do typa z budki co zrobił cie w huja. przemysl czy ci sie opłaca bo bedziesz musiała odesłac towar na swoj koszy .... chyba. i to wysłąc za potwierdzeniem odbioru bo pewnie typ powie ze nic nie doszło i ani kasy alni towaru. uroki allegro. ja mialem ciekawiej. zamowilem jakas tam bzdure bo była mi potrzebna ale w opisie przedmiotu było ze daja costam gratis ( i tak bym kupil bez gratisa) no igratisa nie było. pisze do typa gdzie gratis a ten zeby przeczytac zakladke 'o mnie' a tam kurwa napisane ze gratisy daje w 2011 roku (był 2012), dlmnie to manipulacjai szustwo. napisałe meila ze w sumie nie zalezało mi na gratisie ale dla zasady ze wali w huja dostanie negatywa. staneło na tym ze ja jemu negatywa on dlamnie. mi tam nie zalezy bo nie sprzedaje na allegro głownie kupuje. mam 250 pozytywow i ten jeden negatyw, typ prosił zeby sie godadac i se anulowac ale napisałem ze nichuja. i w negatywie opisana cała syt. z zapytaniem za co dostałem ja negatywa skoto kasa wpłyneła w całosci i w terminie paru dni.