Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaaasiaa24

ale mu zrobiłam niespodziankę!! :)

Polecane posty

Gość flalallala
ale ci zazdroszcze, mnie nigdy nikt nie kochal, sama jak palec,...

Dziękuję :) "Zapomniałam" o swoich wczorajszych urodzinach a myślałam, że będę czekała do świąt :D

Gość natalek88
jak się oświadczył ? : )

Rano dał mi merci i myślałam, że to tyle:D. A okazało się, że Był w zmowie z moją przyjaciółką która oczywiście wyciągnęła mnie na dobrych parę godzin na zakupy:D On w tym czasie przygotował kolację, świece, sushi...:) Dostałam kwiaty, byłam zachwycona, zjedliśmy... i nagle zaczyna przemówienie jak to mnie bardzo nie kocha, jak się cieszy, że z nim jestem, klęka a ja w śmiech :D po całej ceremonii się pytał czy się śmiałam z niego ale taki biedny był nie mogłam być poważna :):):)

Co prawda ten występ nie należał do jego najlepszych (...yyyyyyhmmm wyjdziesz za mnie? mhmh):D ale tłumaczę go stresem :D

I mówi, że chce "Małego Radka" " On na imię radek co mnie trochę przeraża.. ale... ubawilam sie.... ale Edward pamietaj ze Cie lubie i wiesz ze ja za Toba murem :)

Gość flalallala
zazdroszcze... :( masz fajne zycie, gratki

Oczywiście nie chciałem się oświadczyć już teraz ale kiedyś kiedyś, bo myślałem, że będziemy na zawsze no ale cóż ... 19 :)

Gość flalallala
30 l. zero zwiazkow, znajomych, o facetach nie wspomne, wciaz rodzinne problemy, stresy... potem praca, same baby :(