Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Gość fifirifi*
dziewica -> wiesz co, u mnie to jest tak, poznaje faceta, podoba mi sie i sie okazuje ze poznal swoja wybranke jak mial 18 lat a teraz ma 27 zalozmy, i tak co drugi... I potem ja sobie pluje w brode, ze jakbysmy te kilka lat temu sie poznali (chociaz bylismy wtedy w innych wojewodztwach), to by cos moglo z tego byc. Beznadziejne jest takie myslenie. Ale z drugiej strony jesli to wielkie milosci, to ja bym i tak nie miala z tych facetow pozytku. Odkrylam, ze moj kolega z pracy lat 22 sie zareczyl niedawno...

fakt moje przygody z płcią przeciwną to jakiś komediohorror bo na dzień dzisiejszy ja się z tego po prostu śmieje i jak komuś opowiadam o tym to reakcja jest jedna...wielki śmiech a zarazem zdumienie, że są tacy faceci...

fifirifi->szczerze to nie wiem co ci mogę poradzic, jedziemy na tym samym wózku w sumie, w sumie mogłam isc na tej 3 randce do łóżka z kolesiem i złapac go na dziecko jak robi większosc moich znajomych koleżanek w okolicy, ale przecież to bez sensu...nie pojmuje takiego biegu rzeczy...nie chce tak, chce zeby wszystko miało swoją kolei...pocieszam się faktem, że może niektórzy po prostu muszą dłużej poczekac na swoje szczęście, ale w końcu ono nadejdzie w najmniej spodziewanym momencie

Gość fifirifi*
Znajac zycie to ci fajni i spoko faceci siedza w piatek wieczorem w domu jak i ja i graja w cos albo ogladaja film, a od poniedzialku do piatku chodza do pracy i siedza po godzinach ;] O ile jeszcze jacys spoko wolni faceci sa. Jak sie skonczylo studia to trudno juz tych normalnych poznac, gdybysmy byli w Rzymie to moze bysmy sie zaczepiali na ulicach, ale w Polsce nie ma takich obyczajow.

Gość fifirifi*
Faktem jest, ze rzeczy dzieja sie, kiedy sie czlowiek nie spodziewa, ale... u mnie to oznacza tyle, ze zajety facet chce sie mna zabawic ;] i to sie dzieje kiedy sie tego nie spodziewam ;p

dziewica jeszcze -chyba z tym złapaniem obcego kolesia na dziecko to żart ? Przecież to obcy facet :O Na mój rozum to bardzo dziewczyny przesadzacie nie ma konkretnych facetów w tym kraju ,same łamagi i idioci ?

fifirifi, mogę Cię zapewnić, że we Włoszech na ulicach nie zaczepiają faceci co myślą o związku... oni zaczepiają z totalnie odmiennych powodów :). Raczej Twój charakter by ich nie zainteresował :P Zaś co do tego siedzenia przed kompem to zapewne częściowo masz rację, ale jest to zbytnia generalizacja. Spoko single też chadzają na imprezy.

Gość fifirifi*
BluMen orginal, alez sa, tylko zajeci, ja to tak widze.

Gość fifirifi*
"Raczej Twój charakter by ich nie zainteresował" - ide sie utopic ;]

Gość fifirifi*
ŚOZ - dziewica la 27 tez tu nie zbiera dobrych opinii ;p

Gość IMO12370
fiku mikuuu "dokłądnie! a reszta zajęci" Typowy przykład Fikuśnicy. Najlepiej grzecznie ustawić się w kolejeczce do Pana-Super-Cudownego w myśl zasady - "lepiej przez chwilę być jedną z wielu Wspaniałego, niż jedyną Przeciętnego".

Blumen->to była tylko aluzja do tego, że teraz bardzo często dziewczyny chcac miec faceta idą z nim do łóżka i łapią na dziecko - tak jak ostatnio moja 19 letnia znajoma zrobiła i jest z tego mega dumna, że będzie miała dziecko, męża, rodzinę i stwierdziła, że ja powinnam brac się do roboty w tym względzie bo potem juz nikt nie bedzie mnie chciał:P

Gość IMO12370
Światowa Organizacja Zdrowia "na kafe zawsze można się dowiedzieć, że jest się łamagą albo idiotą" Pozdrów przy okazji JackaJ. :classic_cool:

" Akurat o Ciebie fiku mikuuu starali się całkiem konkretni i rzeczowi ,odrzuciłaś ich to daj dziewczynom namiary do nich" którzy to? ci żonaci?

Gość IMO12370
fiku mikuuu "IMUś, wszyscy w moim otoczeniu są zajęci" Poprawka Fikuśnico - zajęci są Ci, na których raczysz zwrócić uwagę. ;)

Gość fifirifi*
I w ogole to w klubach sa ludzie ok 20 lat, ja z moim 28 to czuje sie troche jak emeryt. Albo po prostu nie znam innych klubow.

dziewica jeszcze Widzę że jesteś mądrzejsza od koleżanki .Ona jest mega dumna że będzie miała męża ? Jeśli złapała go na dziecko, to wielce prawdopodobne że bała się że się z niż nie ożeni ,czyli że raczej facetowi jest obojętna .W takiej sytuacji ten związek ma świetlaną przyszłość,brak mi słów na taką głupotę :O

Gość IMO12370
Światowa Organizacja Zdrowia "niestety, ale nie rozmawiałem z nim odkąd sobie poszedłem stąd jakiś rok temu. Ale pamiętam, że sensownie chłopina gadał." A stanowilibyście tak uroczo zgraną parę. :classic_cool:

Gość fifirifi*
Podstępna_kuciapa, tzn. szukasz aktywnie (np. w necie), czy pogodzilas sie ze nic z tego, czy po prostu masz optymistyczny charakter? :) Ja sie czasami zastanawiam po co mi ten facet... ale ludzie trafiaja tak fajnie ze od liceum jeden facet/dziewczyna i tak sobie sa.

Blumen->no niestety dziewczyny w mojej okolicy często tak robią żeby utrzymac faceta nie myśląc o tym jakie moze to miec skutki w przyszłości, a te które myślą inaczej są same tak jak ja...

mimo wszystko nie uważam, żebym przegrała życie, mam własny biznes, samochód, na swoje potrzeby mam...więc w pewnej częsci moje życie jest szczęśliwe...tylko no właśnie brak tej iskierki...w postaci kochania i bycia kochaną