Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobieDziśRozmoślam

kurcze czemu takie są kobiety?!

Polecane posty

Gość kamil1979jgora
ale jeżeli będziesz pruł 120 przez wieś, to nawet jak rozwalisz kogoś poza pasami to pójdziesz siedzieć

Być może masz rację Nos, jednak dzięki temu rozumiem kobiety. a wzorzec miałem i to nie jeden, dużo nie wiesz o moim życiu więc mnie nie oceniaj

Gość kamil1979jgora
no jak nikt nie udowodni, są ślady hamowania

No i co ? Dostanę mandat 500 zł i co z tego ? I tak wina pieszego będzie w wtargnął na jezdnię, poza tym nie trzeba hamować tlyko delikatnie zwolnić

"kamil1979jgora ale jeżeli będziesz pruł 120 przez wieś, to nawet jak rozwalisz kogoś poza pasami to pójdziesz siedzieć 15:24 Krwawy Edward Być może masz rację Nos, jednak dzięki temu rozumiem kobiety. a wzorzec miałem i to nie jeden, dużo nie wiesz o moim życiu więc mnie nie oceniaj " dwie ciotki, czyli dr jekyll i mr hyde

Gość kamil1979jgora
ale jak delikatnie zwolnisz ze 120 na 110 to nie zabijesz człowieka? i nawet jak będzie to poza pasami to nie będzie cię to dręczyć że go zabiłeś?

Gość kamil1979jgora
ale gdybyś jechał 50 to może by przeżył nie?

jak rozumiesz co mam na mysli, mrugnij dwa razy znaczaco, jak nie rozumiesz to uzasadnij ze jest inaczej

Kamil - Możesz nawet go na parkingu popchnąć jadąc 10 km/h a on sobie rozwali głowę o krawężnik wiec twoja kolejna teoria żre piach :D Goldin - nie muszę tobie niczego udowadniać, ja pop rostu wiem swoje i wisi mi co o tym myślisz

Gość kamil1979jgora
tylko jakie masz prawdopodobieństwo zabicia człowieka przy 10 km.h a jakie przy 110 km.h

Posłuchaj nie ważne czy 10, 50 czy 120 i tak może mu się coś stać. Ty się wszystkiego boisz :o a jakbyś musiał z żoną wracać po nocy i by ktoś was zaczpiał to co byś zrobił ? (nie mógłyś wziąć taksówki ani nic)

Gość kamil1979jgora
kupiłbym jakiś pistolet i strzeliłbym do gościa. Choć wolę taxi.

Gość kamil1979jgora
ważne bo jak jechałeś 50 km/h to masz szansę na zawiasy

Gość kamil1979jgora
to kupiłbym na bazarze albo jakąś wiatrówkę zawsze to daje parę sekund na ucieczkę

A umiesz to obsługiwać :D ? Lpiej dać w ryj takiemu menelowi potem powiedzieć w razie czego że sobie łeb o bruk rozwalił, niż do kogoś strzelać :D Chłopie weź się ogarnij

Gość kamil1979jgora
dlatego właśnie zawsze biorę taxi żeby nie mieć z takimi menelami do czynienia. A jak dasz menelowi w ryj to przecież mogą cię oskarżyć że go pobiłeś, no bo on przecież powie że tylko chciał od ciebie fajkę

Gość kamil1979jgora
a jak jest monitoring albo menel ma świadków?

No i ? Ciekawe kto będzie chciał jakiemuś menemowi zeznawać, jeśli widzisz że jest kamera to logiczne że zakładasz kaptur albo szalik i potem nie ma pewności kto to był :) oczywiście tylko w sytuacjach podbramkowych...

Raz mnie taki zaczepiał zaczął grozić coś tam...to go przy ludziach trzepnąłem i po prostu poszedłem dalej, nie ma się co cackać

Gość kamil1979jgora
nie no w kapturze miałbym chodzić zlituj się człowieku wolę taxi

No a czemu nie ? Sam czasem chodzę jak jest zimno, albo wieczorami. Poza tym nie musisz, monitoring cie zobaczy że komuś przywaliłeś i co ? Gówno ci zrobię za przeproszniem

Gość kamil1979jgora
w kapturze wyglądałbym jak idiota, to nie mój styl g... mi zrobią ale trzeba chodzić po sądach się tłumaczyć, to nie dla mnie, wole w tym czasie pracować