Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma normalnych facetów na tym świecie

Polecane posty

Gość IMO12370
fiku mikuuu "ze wszystkich RZECZY w pokoju ja jestem najcięższa" A potem płaczą, że traktujemy je jak przedmioty. :classic_cool:

"Dokładnie przecież Kaliban to SUPER FACET" ­ bo jest :) ale po prostu nie pasowaliśmy do siebie. ­ jestem ostatnią osobą, która powiedziałaby o nim coś złego. ­ aczkolwiek pewnie po każdym rozstaniu pojawia się gorycz, smutek, rozczarowanie. to naturalne, gdy zrywa się więzy, które przez dłuższy czas nas z kimś łączyły. ­ jestem pewna, że spotka jeszcze wymarzoną kobietę i będzie z nią szczęśliwy. bo naprawdę na to zasługuje. a ja jestem jeszcze zbyt popierdolona, żeby tworzyć z kimkolwiek stały związek. a jak już się ułożę, to będę stara i brzydka :P

ale czy ja mówiłem, że Cie lubię? Oprócz wielkiej dooopy serce z kamienia, a to też kilogramów dodaje :P

nooo, bo równowaga musi być, ale wiesz co, myślę że tam beton jest nie pustka :D:D

"za to w głowie pusto, kilka kilo mniej' ­ nie martw się, nadrobisz dupą :classic_cool:

"a tak an marginesie to postanowiłam olać facetów i poświęcić się pracy" ­ buahahahahahah :D ­ ahahahahahaha :D ­ ROTFL

fiku czy to oznacza, że nie będzie tematów o brunetach itd itp? kafe straci swój koloryt bez Twoich topików :D