Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma normalnych facetów na tym świecie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 9
13:34 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu żabciu aż tak źle z tobą? Fikusna ... ryzykantka jestes.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Blu - to nie jest czas dla Fikusnej. Ona sie jeszcze wczesniej sporo musi nauczyc.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Zaba - obgadywanie osob trzecich to najlepsza rozrywka na kafe. Dawaj.

znaczy, poobgadywać w sensie pozytywnym. osoby trzecie nie związane z kafe :classic_cool:

czego mam się uczyć? manipulowania? odgrywania roli zadowolonej z faceta? albo coś jest miedzy dwojgiem albo tego nei ma

gdyby to było takie proste, to nie byłoby rozwodów i innych takich 🖐️ ­ i gdyby to "coś" przekładało się automatycznie na bycie razem dwojga idealnie dopasowanych ludzi, to żylibyśmy w niebie :P ­ a tu niestety nie jest tak prosto.

fiku, zaba ma rację ,żeby kogoś poznać to musisz mu dać szansę w realnym świecie.Samo gadanie i zalenie się na kafe nie ma sensu,to jest wirtualny świat,tu każdy może grać innego niż jest.W prawdziwym życiu też tak jest ,ale tylko w realnym możesz kogoś dobrze poznać ,chociaż gwarancji Ci nikt nie da ze dobrze poznasz drugą osobę.Jednak jest to jedyna droga ,umówić można się w necie ,dobrze poznać ,w realnym świecie.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Blu - ja mysle ze Fikusna robi dokladnie to co chce robic i dokladnie zdaje sobie z tego sprawe.

Gość A ja myślę, że normalni faceci
są i jest ich pełno, ale fiku mikuuu ma ze sobą problemy, więc nie znajdzie takiego.

fiku mikuuu dac szansę? komu? nie widzę żadnego adoratora, nawet psa z kulawą nogą- Byli tacy co chcieli się z Tobą spotkać,Ty się zwyczajnie boisz ,domyślam się dlaczego .Spotkasz się z jakimś dupkiem a on potem Cię obsmaruje na kafe ,nawet wtedy gdybyś była ok ,ale byś go dajmy na to spławiła.Rozumiem Twoje obawy ,więc może poszukaj w realnym świecie, czy na jakimś portalu randkowym.Tu Ci nic nie doradzę bo z portalami nie miałem do czynienia ,to nie moja bajka :classic_cool:

Fiku zapraszali Cię różni tacy na randkę ,chcieli z Tobą chociaż na początek popisać ,więc nie do końca piszesz prawdę.Myślę że się boisz,kurcze fiku, nawet ja mam czasem tremę,choć raczej odważny ze mnie gość.To normalne uczucie i nie ma co się tego wstydzić,musisz w końcu się przełamać ,bo lata lecą i pewnie nie zdajesz sobie sprawy z tego .jak życie potrafi przyspieszyć.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Blu - poczta

jest przystojny, ułożony i z twojego miasta. no ale skoro nie chcesz to nie.

jest przystojnym brunetem, ale skoro nie chciałaś to nie. może trafi mu się jakaś fajniejsza.

zaba ty lepiej spytaj najpierw tego kandydata i poinformuj go co i jak, zeby nie dostal zawalu jak zobaczy na wlasne oczy oblicze fiku :-D bo mozesz miec potem chlopa na sumieniu :-D

zresztą, co będę pomagać innym. sama muszę sobie coś upolować :classic_cool: