Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma normalnych facetów na tym świecie

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
Jak się dwie osoby sobie wzajemnie spodobają pobędą trochę razem przeżyją różne sytuacje życiowe te dobre jak i te złe to chyba naturalne jest ,że w efekcie się założy rodzinę ,a potem dzieci ,ślub/tu zależy jak kto tam woli/

fiku ty spełniasz warunki do bycia jedynie z szarakiem - albo do szybkiego numerku po ciemku z chwilowym napaleńcem - wybór należy do ciebie

Gość 45trgfhy
Dokładnie "normalni" są dla was nudni bo taki nie zdradzi, nie okłamie, nie uderzy tacy sprawiają radość kobiecie na co dzień a taki zły zrobi coś raz do roku i kobieta traktuje to jak święto narodowe.

Gość taki jeden facet 28
Dla każdego faceta to oczywiste pod warunkiem ,że jest z tą właściwą dla niego. Niektórzy oszukują i mówią zakochanej lasce " kocham" ,a mają ją tylko do zaspokajania swoich potrzeb. Dla mnie to podłe oszukiwać. Jak ktoś chce uprawiać seks bez zobowiązań to niech to zadeklaruje w miarę jasno i na początku znajomości. Z resztą to działa w dwie strony.

"ty spełniasz warunki do bycia jedynie z szarakiem - albo do szybkiego numerku po ciemku z chwilowym napaleńcem" ­ rev, czyżbyś był jednym ze szczęśliwców, których fiku obdarzyła swoim obliczem? :P

Gość fiku mikuu chyba nie znajdzie
nikogo, skoro jej sensem życia jest kafeteria, zamiast chociażby mądra książka.....

rev, czyżbyś był jednym ze szczęśliwców, których fiku obdarzyła swoim obliczem? "oczywiście"... można ja podsunąć pod grupy , wymienione przez mnie wyżej - inaczej się nie da :P

Gość Zuzanna Amelia & 9
Fikusna - nie przejmuj sie. Zycie przed Toba. Na razie sie nie pali. Masz jeszcze kuuupe czasu na poznawanie "tego wlasciwego".

Gość Zuzanna Amelia & 9
rec - nowy ekspert i doradca do spraw mesko damskich na kafe.... Witamy , witamy......

Gość Zuzanna Amelia & 9
13:06 [zgłoś do usunięcia] żab-X zuzanno, a ja też jeszcze mam czas? ­ Szczerze ? Zupelnie spokojnie. Z tak zwanym "palcem w dupie"

dobrze jest znać wiedźmy....są bardzo przydatne , często konkretne z charakteru i umiejace prowadzic dialog...

zuzanno, chyba zacznę pisać z tobą maile :D ­ to jest już ten etap w moim życiu :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 9
Zaba - ale ja chyba skuteczniej doprowadzam do oltarza facetow niz kobiety

Gość posejdonja
cały ludzki świat jest nieżle pokręcony

zaba przecież to oczywiste , że taka dziewczyna jak autorka - szuka dokładnie takiego typa jak ja - dokładnie wie , o co jej chodzi , ale znaleźć kogoś takiego - to straszliwy problem - bo nas jest bardzo mało - i nie tylko jej problem , ale i milionów innych, do niej podobnych... dlatego odrzuca jakichkolwiek innych typów , którzy przynajmniej by ją zaspokoili - robiąc błąd ponieważ męczy siebie strasznie udając , że jest inaczej...

Gość facet niezbyt przystojny
J jestem normalny i jakoś kobiety mnie odrzucają :(

Fiku co Ty insynuujesz? Jam Ci Normalny :classic_cool:ale .....starawy :O Zuzanna Amelia & 9 Zaba - ale ja chyba skuteczniej doprowadzam do oltarza facetow niz kobiety -muszę potwierdzić ,Zuzka ma dobrą rękę do swatania.Najlepsza swatka na kafe;) Pomóż Zuziu fikuśnej w Tobie nadzieja,a Ty fiku się Zuzki słuchaj