Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma normalnych facetów na tym świecie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 9
No wlasnie Zaba - kandydatek na takiego ulozonego jest na pewno duzo.

żab-X zresztą, co będę pomagać innym. sama muszę sobie coś upolować Żabko ,a jest dopuszczalna taka opcja byś została upolowana,czy raczej wykluczasz? fiku kto jest tą małpą?

żab-X zresztą, co będę pomagać innym. sama muszę sobie coś upolować nie chce nic sugerowac, ale zwierzyna sama pcha sie w sidla :-D

fiku mikuuu sama sobie brunetów skapisz. Niby piszesz, ze tak marzysz o brunecie itp. ale jestes zbyt zakompleksiona, zeby dac sie poderwac, bo boisz sie, ze jak ktos cie spotka w realu to cie wysmieje itp/ A wiec sama zdajesz sobie sprawe, ze to co wypisujesz tutaj na forum to twoje marzenia..

"Żabko ,a jest dopuszczalna taka opcja byś została upolowana,czy raczej wykluczasz?" ­ wykluczam mężczyzn z kafe. już to przerabiałam. z marnym skutkiem.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Zaba - czy to jego chcialas ze mna obgadac ? Blu jestes tu ?

jakie do cholery sidła miłości? ­ ludzie, ja się parę dni temu rozstałam. nie zamierzam skakać z kwiatka na kwiatek, mam furę rzeczy w życiu do ułożenia. ­ a facet to ostatnia rzecz, która jest mi w tej chwili potrzebna. czeka mnie szukanie nowego zajęcia, mieszkania, przeprowadzka (kieruję się tam, gdzie mam przyjaciół) i nie zamierzam już absolutnie żadnym facetem zawracać sobie głowy. ­ tak czy siak planowałam życie starej panny, więc zasadniczo nic się nie zmienia.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Blu - jestes mi potrzebny na mailu.

nie zuza :D ­ zresztą, z tym obgadywaniem to żartowałam. tak naprawdę nie chcę obrabiać tyłka żadnym istotom męskim. szkoda na to czasu :P

Gość Zuzanna Amelia & 9
Zaba - no to dawaj

Gość IMO12370
A Towarzystwo po staremu. Fikuśnica oddaje zew godowy. Samuela nadal obskakuje Fiku, zamiast umówić się z nią na randkę (cholera...gadam jak Zuzka. :P), Zielona Żaba energicznie kumka, tylko u 'Blu' coś nowego, bo NA CHWILĘ wyrwał się chłopak spod buta Lucyny. :classic_cool:

"który to już raz" ­ tak się składa, że pierwszy. więc chyba coś ci się myli.

Gość IMO12370
Ja już skopiowałem temat. Jak Lucyna wróci to jej go podrzucę - poczyta sobie kto chce obrabiać damskie tyłeczki. Ino słabo zapiszczysz tak Cie obcasem przygniecie. :classic_cool:

Gość IMO12370
'Blu' - zacznijmy podrywać Fikuśnicę, to może Samuela z zazdrości wreszcie ruszy do ataku. :P