Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma normalnych facetów na tym świecie

Polecane posty

Gość dgfdg
przecież Wy normalnego mężczyzne traktujecie co najwyżej jako kolege/przyjaciela.

Kaliban? Prostak? A tu takie peany na jego cześć i chwałę czytałem.

Gość IMO12370
fiku mikuuu "(...)na jednym mailu sie koncyzło(...)" Oj, Fiku, Fiku...:D I uśmiech wypełzł na gębę Darkera. :classic_cool:

Gość IMO12370
Rozumiesz Fikuśnico. Ale udam, żem niekumaty i zapytam - "a czy kiedykolwiek, Ty inicjowałaś kontakt"? ;)

Z tą przyjaźnią to też kłamstwa bo jak ja się nieraz odezwę to czekam, czekam a jak już się doczekam na odpowiedź lakoniczna. Z drugiej strony jak czegoś chcą to przejadą po człowieku jak czołg.

IMO12370 Rozumiesz Fikuśnico. Ale udam, żem niekumaty i zapytam - "a czy kiedykolwiek, Ty inicjowałaś kontakt"? ja odpowiem, bo wiem z doswiadczenia: Nie, nigdy nie zainicjowala kontaktu :-D

Gość Dokładnie przecież Kaliban to
SUPER FACET był, a Żelek tak go zawsze zachwalała i oboje sobie tutaj jeździli po ludziach.

Gość IMO12370
fiku mikuuu "na kafe - nie" To czemu piszesz, że po jednym mailu koniec? ;)

Gość IMO12370
Ale nie napiszesz pierwsza? :D

Gość IMO12370
I o tym mówię. :classic_cool:

Gość IMO 12370
Ale sama chcesz być adorowana. Czy takie jak Wy kiedykolwiek będą potrafiły być szczęśliwe w życiu? I dlaczego zawsze, gdy fiku zakłada temat, to wisi wiele miesięcy, nikt go nie kasuje i zawsze jest pełno odpowiedzi? Ja nie wiem, czy ta osoba sobie zasłużyła na takie cudowne traktowanie... Niczym tu nie imponuje, ale to nie moja sprawa.

fiku mikuuu nie czułam takiej potrzeby by do kogokolwiek pisać ale czulas za to potrzebe rozpaczliwego wycia na kafe za brunetem hahaha. Chyba masz rozdwojenie jazni kobieto.

Gość Fokker D.V
Fiku - jesteś z Bydgoszczy?

to, że nie wyszło nam w związku nie oznacza, że teraz będę wypisywać jakieś chamskie teksty na temat mego byłego. ­ nadal bardzo go szanuję, więc spragnieni rewelacji się zawiodą. ­ a ty fiku sama skomplikowana nie jesteś, więc daruj sobie teksty o prostactwie.

kim jestem, skąd jestem to tajemnica o to cie akurat nigdy nie zapytalem, wiec przestan sciemniac, bo znowu pogubisz sie w zeznaniach i bedzie ci lyso :-D

Skoro Kaliban nie podołał to już widzę jak ktoś taki jak ja będzie sobie radził z dziewczynami XD

Gość IMO12370
Fikuśnico - najpierw 'i', potem 'e'. ;)

u Fikulca kolejnosc jest nastepujaca: najpierw klika, potem mysli...dlatego potem plataja jej sie literki :)