Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość załamana asia

dlaczego ktos usunal moj temat???

Gość chybazeironia
Po co piszesz takie prowokacje? bez sensu. Twoj temat niczego nie wnosi.

Gość załamana asia
nie mam z kim pogadac wyzalic sie moje przyjaciplki maja udane zwiazki i co ? mam sie spotkac i pochwalic tym co mi sie trafilo?? nie jest to zadna cholerna prowokacja Wiem ,ze on pragnie seksu, ale ja go nie umiem mu tego dac! a kocham go i nie wiem co mam zrobic

Gość onomatopejaa
Lubie tematy prowo. ten jest bardzo cienki, więc nie zagoszcze tu...

Gość jestes dziwna Twój
pisze takie esy do innej a Ty dalej z nim jestes przecie to zrozumiałe ze to poczatek końca was zastanów sie

Gość załamana asia
ale z drugiej strony robi takie gesty, ktore siwadcza, ze mu na mnie zalezy, dzowni, pisze smsy, zabiera na swoje ulubione mecze

Gość załamana asia
tylko w piątek wysłał do niej 48 smsów !! i 4 rozmowy telefoniczne W ciągu tygodnia dzowni do niej przynajmniej raz dziennie, smsy też są Sporo wieczorami Przejrzalam jego rachunek za ostatni miesiac Ale to ze mna spedza swoj wolny czas, weekendy Choc ostanio sporo weekendów nam przepadło, bo albo mial wyjazd z kolegami albo się opił i mial kaca postaram sie teraz byc dla niego jak najlepsza, zeby docenil to co ma !

Gość załamana asia
zawsze powtarzał, że jestem sliczna, wygladam jak modelka i ze kazdy facet mu mnie zazdrsci naprawde jestem ladna A on mnie z jakąś szmatą zdradza!!! nie wiem co robic? czy dzownic na jej numer? czy rozmawiac z nim? czy nic nie mowic i obserowac i czekac??

Gość dziewczynko ogarnij sie
to musi byc prowo bo żdna by z takim nie była ogarnij sie

Gość załamana asia
no ale oprocz tego to super facet, dba o mnie, pamieta o rocznicach, prezentach, kwaity, do tego przystojny, zaradny, dojrzaly moze ma jakis chwilowy kryzys i to minie mu i bedzie dobrze

Gość do: załamana asia
kobieto uspokoj sie po pierwsze rozmowa po drugie on cie raczej nie kocha skoro tak robi ja wiem, ze faceci odzielaja seks od uczuc Ale u niego to za dlugo trwa po trzecie skad wiesz, ze tamta to szmata? znasz ja ? :)

Gość do:uaroki
niekoniecznie prowokacja, mam przyjaciółke, która facet zdradził jak była w ciązy z jej własna siostra ...... do dzis się kobieta nie moze pozbierac, jest oczywiscie samotna matka ma 32 lata i nigdy juz zadnemu facetowi nie zaufa i stracila wiare w rodzine A jej siostra ..... szkoda gadac, jak ja widze to mam jej ochote w twarz dac autorko - moze twoj facet zaliczy tamta i mu sie znudzi i bedzie z Toba bo tylko Ciebie kocha Albo sie zakocha w tamtej i seks tylko to wzmocni

Gość załamana asia
postanowilam, że będe czekac i obserwowac. Nie przyznam się, że przeglądałam jego telefon. mysle, ze to tylko seks, zabawi sie, znudzi i doceni to co ma z chęcią bym posluchala co panowie mają do powiedzenia w takiej sprawie

Gość chybazeironia
a ta dalej ciagnie to prowo :D :P :classic_cool:

Gość załamana asia
co za ludzie!! mam dokładnie przepisac te smsy ?? mogę to zrobić ciągle mam je przed oczami!! tak, prowo, bo faceci nie zdradzają i takie smsy to tylko prowo łatwo pisac - po co z nim jestes? 3 lata razem, prawie 30tka na karku i co mam tak szybko go skreślić? kogo ja znajde w tym wieku ? wszystkie znajome mają mezow, dzieci A ja co? zostane sama??

Gość chybazeironia
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze piszesz w bardzo zabawny sposob?:classic_cool:

To bądź dalej z tym kretynem,który Cie zdradza na prawo i lewo,traktuje jak śmiecia a Ty wielce zadowolona jesteś bo masz faceta..

Gość załamana asia
nie widze w tym nic zabawnego ja bym tylko chciala, zebyscie mi napisali, ze to tylko seks, ze jemu sie znudzi i ze bedzie dobrze :(:(

Gość chybazeironia
:D:D

Gość chybazeironia
a zatem prosze cie bardzo: to tylko seks, jemu sie znudzi i bedzie dobrze :classic_cool: :) :P

Gość chybazeironia
:classic_cool:

Gość nbbnbnbbbbbb
raczej sie w niej zakocha skoro Ty nie zadowalasz go 🖐️

Gość załamana asia
potrzebuje pocieszenia :( doobrego slowa, cokolwiek to tamta traktuej jak szmate, bo to ja jestem JEGO KOBIETA! a tamta mu sluzy tylko do seksu! ze mna spedza qolny czas, swieta itp

Nie wierzę,że laski prawie 30 letnie mogą być takie głupie.Tak,prześpi się z połową miasta i będzie dobrze...Zadowolona?

Gość załamana asia
JEM KUPĘ BO WSZYSCY MI SRAJĄ DO RYJA

Gość załamana asia
jakis idiota sie podszywa nie tak, tylko moze to taki kryzys jego Czytalam , ze faceci przezywaja kryzysy zwiazanego ze swoja atrakcyjnoscia, ze szukaja nowych atrakcji zeby sobie udowdnic, ze sa mescy moze to wlasnie mojego spotkalo

Gość do:załamana asia
załamana asiu jeśli oni się znają juz 10 miesięcy i on dalej do niej takie smsy pisze to źle to wróży dla Twojego związku Kobieta tylko do seksu znudzi się po 2-3 miesiącach No chyba, że jest jakaś niesamowita w łóżku Ale mimo wszystko, już dawno powinno być po znajomosci

Gość chybazeironia
Wlasnie na pewno tak jest, jak piszesz. NO to juz wszystko jasne. Mozesz sie rozluznic, zrelaksowac i zamknac temat ;) :classic_cool:

Gość do:załamana asia
nie śmiejcie sie z niej Na swój sposób cierpi nie może zrozumieć, że nawet taką modelkę jak ona można zdradzać :) Może mu już nie wystarczyła twoja uroda i chciał miec po prostu gorącą kobietę w łóżku I jak mu będzie z tamta dobrze to wątpię czy mu się znudzi ps. jak można nie lubić seksu?? pyta kobieta :)