Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość do:załamana asia
i albo facet autorki to wredny gnój albo nieszczęśliwy facet, który nie ma odwagi odejść i zdradza autorko porozmawiaj z nim Powiedz co widziałaś i czytałaś i wyjaśnijscie sobie wszystko

Gość thechoice
tak tak pisze takie smsy i na pewno Cie kocha wrecz ubostwia i bedzie dobrze buahahahaha ale baby są głupie

Gość załamana asia
te smsy mi ciągle krążą po głowie Kim ona jest? czy ją znam? czy jest ładna? ale pomyślałam sobie, ze takie zboczone smsy nie pisze sie do kobiety, którą się szanuje Po prostu dla niego to zwykła panna do seksu i tyle

Gość także samotna w małżeństwie
Asiu - czy Ty w ogóle jeszcze chcesz być z nim? skoro on takie intymne relacje ma z inną kobietą? w mojej ocenie on Cię nie kocha, daj sobie z nim spokój Powinnaś się z nim rozstać ze względu na szacunek do samej siebie

Gość hondyPaulina
Twój facet Cię nie kręci? Czy jesteś zimną rybą? Bierzesz tabletki anty.?

Gość zalamana asia
nie biorę tabletek Ja po prostu nie lubię seksu A on uwielbia jakieś wulgarne rzeczy np loda - ja sie do tego zmuszam dla niego, 69, lubi długo Mnie to męczy i nie mam ochoty po prostu Nie wiem, może wg Ciebie jestem zimna ryba, ale ja nie czuje potrzeby na seks i tyle!

Gość hondyPaulina
Sposób w jaki piszesz sugeruje: a) prowokację b) podszywy 🖐️

Gość zalamana asia
BOZE!! ja pisze tak jak pisze Taka jestem Czy kazda kobieta musi udawac,ze uwielbia seks Mysle, ze tak naprawde wiekszosc udaje, ze lubi i robi to dla faceta Ja jemu powiedzialam szczerze, ze nie lubie ! ale to nie znaczy, ze go nie kocham :(

Gość hondyPaulina
jesli to nie prowokacja to jestes po prostu zimna ryba I jesli twoj facet pozna kobiete, ktora polubi i ktora bedzie kochala seks to Cie zostawi a dla niego seks jest wazny? rozmawiacie w ogole o tym ?

Gość załamana asia
tak jest ważny, dlatego ja to z nim robię raz na miesiąc lub dwa razy Okolo raz w miesiącu robię mu loda

Gość hmmmmmmmm/
Asiu pamietam ten pierwszy usuniety temat i mialam pewne watpliwosci. szkoda ze go uzuneli bo byly w nim sprzeczne informacje. W jednym poscie napisalas, ze masz nadzieje ze jak ja przeleci to mu przejdzie, a w drugim napisalas ze juz ze soba uprawiaja sex. To ktora wersja jest prawdziwa?

Gość załamana asia
hmm wywnioskowalam z smsów, że juz byli ze soba na pewno jeden raz A to, że się nią znudzi to mi chodziło o to, że jak prześpi się z nią kilka razy to mu się znudzi O to mi chodziło A te smsy nie wskazywaly, że oni regularnie spią ze soba Tylko że byli ze sobą i że im bylo cudownie :(:( takie jakby wspomnienia :(

Te smsy musza duzo dla niego znaczyc. Bo nie usuwajac ich, ryzykuje tym, ze wlasnie je zobaczysz. Ale widac, nie moze sie z nimi rozstac. Swoja droga, trzebabylo spisac numer telefonu tej dziewczyny :) To swieza sprawa? Daty smsow? Jak dlugo o tym wiesz? JAk dlugo to trwa?

Gość hmmmmmmmm/
ale pisałaś inaczej - pisalase ze teraz jest zakazanym owocem i masz nadzije, ze jak sie przespia to przestanie byc zakazanym owocem, a taki juz nie smakuje i ze juz nie bedzie chcial. To skoro juz sie przespali i ona nie jest juz zakazanym owocem to masz odpowiedz - podobalo sie jemu :) i chce kontynuacji.

Gość załamana asia
te smsy widzialam w piatek, dzis jak sprawdzilam jego tel BYL PUSTY wiec nie znacza dla niego wiele wiem, ze to trwa ok 10 miesiecy ja wiem od piatku wiem po jego smsach, ze jej bardzo pragnie, ze czesto mysli o seksie z nia, ze go podnieca itd

Gość załamana asia
hmmmm wiem, ze tak pisalam Bylo to na goraco tych smsow bylo sporo Potem doczytalam, ze juz chyba spali ze soba (pisal, ze go cudownie ujezdzala :( ze uwielbia jak mu bierze do buzi :(:( ) i mam nadzieje, że jak zrobi (a moze juz zrobil) to z nia kilka razy to mu sie znudzi :(:(

Skad wiesz, ze to trwa 10 miesiecy? Jakie masz dowody?

Twoje wywody nie sa logiczne. Bo piszesz,z e wiesz, ze to trwa 10miesiecy, a zaraz, ze jak ja przerucha to z nia skonczy, bo sie znudzi. A dodatkowo piszesz, ze z smsow wynika, ze spali ze soba. Ostateczny wniosek jest taki, ze chyba spiac ze soba od 10 miesiecy. Ale w takim razie po co ze soba wy jestescie?

Gość akaszakasz
boze ludzie czy jestescie tak naiwni... to prowokacja, p r o w o k a c j a taka jak tej anitki, która wyszła za maż, za faceta, który drinkował z jej matką, a ją bil i zdradzał... zresztą to pewnie ta sama osoba. Wy bedziecie pisać rzuć go, a ona bedzie udawała głupią, opisywała jak ją zdradza i zarazem będzie pisała jaki on dobry SZKODA CZASU!!!

Gość załamana asia
10 mcy trwa, bo ma zapisane w tel zdjecie jej piersi z marca tego roku Taka jest data pod zdjeciem 13.03.2012 r. 1 dzien po moich urodzinach! :(:(:(:(

Gość akaszakasz
haha, jakie jaja nie mogę, jakie prowo, jaki żal buahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość akaszakasz
zdjęcie jej piersi w telefonie.... hahahaha jakie jaja!!!!!!!!!!!!!! Ale poważnie :pppppp

Gość hmmmmmmmm/
gdybym ja cos takiego przeczytala... to maz wyladowalby na bruku. A Ty piszesz o chlopaku ktorego znasz tylko 3 lata i sie wahasz!!! sorry ale glupia jestes, albo prowokujesz nas. co ma sie mu znudzic??? Skad w Twojej glowie roi sie takie cos, ze ona mu sie znudzi? Dziewczyna ladna, madra (tak pisalas) goraca, chetna na seks z nim, on jej pragnie, ona go też i Ty myslisz ze ten ogien to mozna tak z dnia na dzien ugasic?? Skoro sie pragną to ciezko bedzie to uciac. Co jej jeszcze pisal? Napisz cos wiecej bo coraz bardziej mysle ze to prowo.

Gość załamana asia
to nie jest prowokacja, bo z smsow wynikalo, ze oni sie przespali ze soba A potem przerwali, ona miala przemyslec jakies sprawy Ale teraz oni doszli do wniosku, ze tak sie pragna, ze musza to znowu zrobic To wyglada z tych smsow tak, ze spali ze soba jakies pol roku temu Przerwali znajomosc i teraz to odzylo, bo oni sie pragna I to KURWA nie jest zadna prowokacja Zycie mi sie wali a Wy ..... ja caly czas licze, ze on po prostu jest znudzony zyciem a ona to taki przerywnik odskocznia Ale ze on nie mysli o niej na powaznie Nie wyobrazam sobie zycia, gdyby on odszedl .... :(

Gość akaszakasz
Przecież to oczywiste, że to p r o w o k a c j a !!!! i to marna, daję 1/10

Prowo nie prowo... zalosne jest to, co piszesz i jak sie zachowujesz... do tego stopnia, ze juz nie chce mi sie udzielac w tym temacie:O 🖐️

Gość akaszakasz
już wiem już wiem ;) to weź się z nim ożeń, a ją mianuj na oficjalną kochankę i po sprawie.

Gość załamana asia
hmm co jeszcze pisał ? prosze bardzo to co najbardziej pamietam "tesknie:)" "mysle o Tobie:" pragnę cie tesknilas za mna glupolku moj? ale bym Ci wylizal cipke:) wzialbym Cię od tylu, a potem spuscil w usta :) Czego pragniesz? Lubie dotykac twego tyleczka Czesto mysle o tym jak Cie posuwam Wyobrazam sobie to :) Szanuje Cie i mega lubie :) Oj Ty kretynie przywioze Ci, żebys nie musiala tego robic (nie wiem o co chodzi w tym smsie) Dzis :) seksi buty mialas :) Wygladalas dzis seksownie Moja Pani :) itd itp

Gość hmmmmmmmm/
Uporządkujmy ten chaos. Jak jest mysl przewodnia tematu? Bo tego usunietego byla - "jak myslicie, czy jak sie z nia przespi to sie z niej wyleczy" - cos w tym stylu, tak?

Gość załamana asia
tak, czy jak ją juz sobie uzyje na wszelkie sposoby to czy ona mu sie znudzi