Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się ?????????

Faceci- spotkalibyście się z kobietą z dzieckiem-niemowlakiem?

Polecane posty

Gość offerma
Ja szukam młodej i pięknej dziewicy.

Gość już się zaczyna ujadanie
" gosia......... To chyba nie jest dobre miejsce na takie pytanie. Ci co mówią nie, nie wiedza tak na prawdę ile warta jest taka kobieta... a takiego malucha okolo 6mies to glupek by nie pokochal" SAMA JESTEŚ niemądra. ciekawe DLACZEGO taka laska dała dupy niewłaściwemu facetowi!!! a może to ona potrzebuyje jakiejś terapii, może to ONA jest nie taka? zaraz się zlecą baby z pazurami i będą obskakiwać takie laski io ich bronić.

Gość już się zaczyna ujadanie
to skor jej mąź zginął w wypadku, to dlaczego OD RAZU TEGO NIE NAPISAŁAŚ, TYLKO JAK LUDZIE ZACZĘLI SIĘ WYPOWIADAĆ, TO NAGLE MASZ POWÓD ZAKŁADANIA TEMATU? CZEMU OD RAZU NIE NAPISAŁAŚ? śmieszna kolejna lala.

Gość samotne matki to towar
gorszej kategorii 🖐️

Gość barnej
A po co komu wybrakowany towar z cudzym bachorem? Jeleni nie brakuje i któryś się zdecyduje wziąć taką z przychówkiem pewnie, ale to objaw desperacji chyba.

Gość Klientka57
Ci co piszą tu takie bzdury, to właśnie sami później są ojcami, którzy porzucają własne dzieci. Szacunek należy się dla matki, która ciąży nie usunęła, dziecka nie oddała, nie porzuciła, podjęła się trudów samotnego wychowania. A frajer któr porzuca WŁASNE dziecko i ma w dupie jego losa, jest nic nie wartą ciotą.

Gość offerma
to ja już bym wolał żeby usunęła a później byśmy wspólnie zmajstrowali dziecko, a nie że ja będę łożył kasę jak jakiś jeleń na cudzego bachora

nie wiem dlaczego wszyscy sie uwzieli na samotne matki. Najpierw na polki za granica, teraz samotne matki, trzeba przeciez znalezc sobie na kims, na kim mozna leczyc swoje kompleksy.

Gość a tak a propos
że tez większości jeszcze ten jad co w sobie maja nie zatrul calkowicie to az dziwne, bo tali atak na kobiety , ktore sa samotnymi matkami, zero serca w was zrozumienia i kultury jako takiej, za dziecko rowno odpowiadaja rodzice w tym szanowny tatus- mezczyzna , no moze po urodzeniu wy bedziecie wychowywac , a kobiety bedea wolne i beda pluly jadem na was nieudacznikow itd z epitetami, ktorych nie zalujecie, bedziecie tez przechodzeni i z dolnej polki:) CO sie ludzie z wami wyprawia ???

Gość jasne jasne pewnie
" Klientka57 Ci co piszą tu takie bzdury, to właśnie sami później są ojcami, którzy porzucają własne dzieci." Ciekawa teoria... chcesz o tym porozmawiać?:D

nie rozumiem kto chcialby wychowywac i tracic kase na nieswojego dzieciaka. na pewno nie ja. glupie babony nie rozumieja, ze faceci nie maja takiego instynktu opiekunczego wobec dzieci jak piertolniete mamuski :o

Gość a tak a propos
ciasteczkowa_mi dobrze, ze maja tenze instynkt bo polowy z tych , którzy pisza durne komentarze by nie bylo. I jaki jest problem w rozumieniu lub zmienieniu wreszcie myslenia ze dziecko nie jest tylko kobiety, do ku..y nedzy. mnie to poniekad rybka , bo mam juz dorosle dziecko, ale nie moge zrozumiec ciasnoty myslenia niektorych:)

Gość my też nie rozumiemy twojej
ciasnoty myślowej, skoro nie ogarniasz, dlaczego ludzie źle się wyrażają o samotnych matkach.