Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkerka

Opoznienie miesiaczki dlaczego????prosze o odpowiedz!!!

Polecane posty

Gość jakkerka

Witam mam 22 lata i wazne dla mnie pytanie z jakich najczesciej powodow moze opozniac sie miesiaczka? wspolzyje z chlopakiem bez zabezpieczenia ale zawsze wyliczalam dni plodne i bylo ok przez 2 lata.. ostatnia miesiaczka jednak przyszla 4 dni za wczesnie i byla bardzo skapa.. 2 dni temu powinnam dostac nastepny okres ale go nie ma ani jego najmniejszych objawow jedyne co to juz z 2 tygodnie bola mnie piersi i sutki.. prosze was o odpowiedzi czy sa jakies inne powody dlaczego okres nie przyszedl oprocz ciazy??? nie wiem co mam myslec boje sie ze jestem w ciazy.. dodam ze w tym miesiacu nie mialam stresow,wyjazdow,ani innych problemow bo czytalam ze przez to moze sie opoznic okres ale ja mialam raczej bardzo przyjemny miesiac! co ja mam robic nie jestesmy gotowi na dziecko nie mieszkamy razem itp... :(nie wiem co mam robic:(pomocy !!!!

1. DNI PŁODNYCH SIĘ NIE WYLICZA. wyliczanie jest jak totolotek. 2. jest spore prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży - gratuluję. zrób test i zgłoś się do lekarza. 3. trzeba było myśleć głową a nie dupą.

Gość Perw mobilna
"co ja mam robic nie jestesmy gotowi na dziecko" To dlaczego uprawiacie seks bez zabezpieczenia? :o

Gość a w glowie masz cos poza
sianem? bzykasz sie bez zabezpieczenia ale dziecka nie chcesz?! jedno drugiemu przeczy i tak ciesz sie ze przez te dwa lata nie zaszlas pewnie masz cos z hormonami

Prawdopodobnie jestś w ciąży, której chyba nie chcesz :) Gratuluje pusta dziewczyno. Nigdy nie ogarnę tych tępych idiotek, które nie chcą mieć dzieci, ale kochają się bez zabezpieczenia, chociaż mamy XXIw i głupie prezerwatywy możemy w każdym kiosku kupić.

Gość tak__nie__tak
antybiotyki opóźniają 2 tygodni to toche długo na objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego. prawdopodobnie to ciążą. Jak mozna byc tak głupim? Wyjaśnisz nam?

Gość a moze idz
do lekarza

Gość rtreyeryery
dni płodne czy niepłodne to watykańska ruletka - lepiej nie ufać naturze tylko naucze

Gość wyliczam dni plodne....bu hah
hahahahahahaha

Gość jakkerka
Okazalo sie ze jednak jestem w ciazy.. ale teraz sie ciesze i moj chlopak tez jakos damy rade :)chcemy wynajac mieszkanie i byc rodzina :) Pozdrawiam !!!!