Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasakasa

KREDYT który bank udzieli??

Polecane posty

Gość kasakasa

witam! jestem przedstawicielem ubezpieczeniowo finansowym od miesięca staram się o kredyt ale cały czas banki tylko odmawiają dodam ze nie mam historii w BIK (czysta historia) nie wiecie moze gdzie udzielą mi takiego kredytu do 10 tys??????????????????

Gość lunonaa
jakie masz dochody? umowa o prace czy samozatrudnienie?

Gość kasakasa
jestem podwykonawcą(włąsna działąlność gosp) dochody ok 2tys jak na ta chwile

możesz mieć problem bo Twoj zawód nalezy do wysokiego ryzyka lub nieakceptowalnego po prostu. Spróbuj w banku, który reklamuje Fronczewski- tam dostaje większość, ale doradcy sa nieuczciwi albo w w banku, reklamowanego przez Szymona.

Gość kitowa warszawianka
2 tys na rękę? widać nie masz zdolności kredytowej ile osób musisz utrzymać z tej pensji? jakie masz stałe wydatki - do jakiej kwoty sie mieszczą? gdzie masz konto - w jakim banku - tam radziłabym prosić o pożyczkę

Gość kasakasa
Mocne Paznokcie dzięki za podpowiedz napewno popytam w tych bankach myslałam tez o pozyczce pozabankowej ale troche sie czaje na to bo jednak to duze ryzyko

nigdy w zyciu nie bierz w tych pozabankowych, nawet w tych reklamowanych przez doktora burskiego. Zwykle przy działalnościach wymagane są kpir lub pełłna księgowość - ryczałt w 95 % odpada. Dodatkowo brak strat w roku poprzednim, a dochody po odliczeniu wszystkiego i po przeliczeniu na netto to zwykle od 2000 pln. no i od roku minimum prowadzenia działalności lub nawet 2 i 2,5 w zalkezności od banków.

Gość kasakasa
kitowa warszawianka narazie tak po odliczeniu zus itd ale na papierze jeszacze tego nie mam bo to moj pierwszy miesiąc.mam 1 osobe na utrzymaniu.stałe wydatki raczej nie mam takowych jestem na utrzymaniu rodziców nie musze sie martwico rachunki jedzenie itp.kontomam w mbanku i multi banku oba załozyłam tydz temu bo tak mi tam nawciskali ze jak konto firmowe zaloze tokredyt dostane i co?klops

Jesli chcesz 10 tys to postaraj się o karte kredytowa- sa mniejsze wymagania zawyczaj a forma spłaty zblizona do pozyczki bo tez moga to rozłozyc na niżej oprocentowane raty. Popytaj.

Gość kasakasa
czyli co??nie mam szans nigdzie????

Gość kasakasa
Mocne Paznokcie a co do karty nie trzebamiec działąlnosci min 6 mies???

Słuchaj, nie załamuj się, tylko zrób zrajd po bankach. W moim i kilku, które znam byś nie dostała. Ale są też inne i nie znam wszystkich warunków w każdym banku. Ewentualnie pytaj od razu o karte kredytowa, którą jeśli dostaniesz to zrobisz sobie historie kredytową. A jeśli tez nie to może Twoja mama, tata wezmą za Ciebie?

no m owie, różnie banki biorą pod uwagę działalności, czasem przy kartach kredytowych jest łagodniejsza polityka. U mnie i tak byś musiała mieć min. 2,5 lat prowadzenia działalności, ale może gdzie indziej jest łagodniej. Moja koleżanka nie miała historii i dostała karte w banku z Szymonem, ale miała umowe o prace. A u Ciebie ciężko ocenic, zależy jakie przedstawisz papiery i jak Cie zakwalifikują. Nie łam sie tylko na spokojnie pochodz, popytaj.W banku z Chuckiem norrisem kiedyś robili do 10 tys na oświadczenie, spytaj tez tam. Nie wiem czy tak jest nadal