Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujemy pomocy

Z rodziną potrzebujemy pomocy (jestem w ciąży).

Polecane posty

Gość o żesz ty
to daj Kaczyńskiemu , jak ci i biedniejszych szkoda... mowic do ciebie wiecej nie bede... taaa.... na filmach płaczesz.... och faktycznie... na fikcji płaczesz, a życia nie znasz.... Niech autorka ma sie w zdrowiu, i niech dziecatko urodzi się całe i zdrowe..

Gość kiollk
noxela brzydka jesteś.

Gość dranska1986
Do wiosny moge wam pomoc z tm ze musielibyscie domnie przyjechac do uk

Gość nush f kiesheni
„A jeśli znalazła bym pracę w mieście to pewnie musiała bym jeszcze sobie dopłacić na bilety. No sory kochana....większość z nas pewnie wydaje kase na bilety,albo na benzynę.Na bilety ile by cie wyszlo?Dajmy na to w najgorszym wypadku 200 a zarobisz 700,to co?500 zł piechotą chodzi?Pewnie,lepiej pierdzic w stołek i czekać na manne z nieba.Że nie dodam,że facet pracował w lecie bez umowy i wtedy zrobili sobie drugiego dzieciaka...skarajna nieoodpowiedzialność.a facet to jakiś totalny nieudacznik.nie mam kasy,pracuje na czarno,to jestem odpowiedzialny za swoje czyny,ale po co...A dlaczego nie napiszesz autorko skad jestes i nie prosisz np.o prace dla swojego meza?Latwiej iść na żebry?

Gość Do o żesz ty
"na fikcji płaczesz, a życia nie znasz...." dobrze napisane! :) tym samym noxelia już się nie odezwała, bo cóż miała napisać.. heh żal..

nush... na bilety z chęcią zapłacę ale chyba nie czytałaś wszystkich moich wypowiedzi bo po pierwsze mam małe dziecko i nie mamy pomocy od np. mamy, taty którzy z dzieckiem by zostali więc płaciła bym opiekunce a na pewno nie mniej by chciała niż sama bym zarobiła ( studiów nie mam ale też nikt nie zrozumie dlaczego... najlepiej napisać że jest się głąbem itp.) po drugie teraz do pracy nie pójde ponieważ leżałam już w szpitalu w tej ciąży i mam zagrożenie wcześniejszym porodem i mam nakaz od lekarza aby uważać i się oszczędzać i na pewno będąc świadoma konsekwencji nie podejmę się pracy bo nie mogła bym żyć z myślą że straciłam dziecko z własnej winy. Jeśli chodzi o pierwsze dziecko byliśmy wtedy za granicą i dobrze nam się żyło spory czas staraliśmy się o to dziecko a gdy zaszłam w ciążę postanowiliśmy wrócić do polski (już nie będę opisywać dlaczego) i zacząć wszystko od nowa - być może to był nasz błąd... Jeśli chodzi o żebranie to być może tak jest bo nie mam teraz jak sie zrewanżować za cokolwiek ale szczerze- zawsze pomagałam innym ludziom, zawsze dzieliliśmy się z tym co mamy, jest wśród nas wiele osób którzy tak jak my liczą się z każdym groszem ale zawsze tak jest że zawsze jakoś można pomóc jak nie finansowo to inaczej itd. Takie gdybanie i doradzanie nie ma sensu gdy nikt nas nie zna... Poza tym pracowałam w wakacje gdy synek chodził do przedszkola do czasu gdy zaszłam w ciążę i trafiłam do szpitala ale znajdą się osoby które i tak tego nie zrozumieją bo np. nie chcą i myślą że po prostu wolimy się ośmieszać prosząc o coś niż pójść do ludzi i zarobić (jak byśmy zresztą nigdy nie pracowali).

Może wie ktoś jak usunąć ten temat? Nie ma sensu konwersacja kto ma rację i co ktoś by zrobił na naszym miejscu (nie znając dokładnie sytuacji). Dziękuję tym którzy chcą nam pomóc.

Gość fajjka
Nic już nikomu nie tlumacz, nie pisz,bo nie musisz.Kto chce -pomoże ,kto nie-to nie.Mam nadzieję ,że nie wzielaś sobie tego jadu tutaj wylanego do serca.Tacy są ludzie .Różni :) Spokojnych spędzonych w miłości Swiąt i zdrowka dla was wszystkich.

Gość AUTORKO
A skad jestes, bo tego to jeszcze nie napisalas, a pomoc bys chciala

Gość apudlina
to odpowiedz mi autorko dlaczego po tylu latach nie znasz jeszcze tesciów a dziecko pewnie dziadków skoro pracowałs w wakacje powinnas miec teraz 100% chorobowego i napisz skad jestes bo np u nas jak pójdzie kobieta w ciazy do wójta to ona ja zawsze przyjmie do pracy na miesiac czy dwa zeby potem miała chorobowe i macierzyskie

Gość ktoś tu pisał najpierw na
pomarańczowo,teraz niby jako autorka pisze na czarno.śmierdzi mi to jakoś :o

Gość moja i twoja nadzieja
Noxelia a jeżeli sama o sobie piszesz wyższe sfery, to ja pozostawiam to bezkomentarza. Bądź tak miła i się nie rozmnażaj, bo analogicznie twoje dziecko bedziemy musieli utrzymywac tak jak i ciebie , pozdrawiam

Gość melciakkkk27
Noxelia - na szczescie nie ty decydujesz o tym kto sie moze rozmnazac a kto nie. A jesli juz o tym mowa to ja bym wolala, zeby nie rozmnazali sie tacy ludzie jak ty - chamscy i wredni. Autorko po co chcesz usuwac temat? Chamami sie nie przejmuj i sie im nie tlumacz, a moze znajdzie sie jeszcze ktos kto bedzie chcial pomoc.

Gość melciakkkk27
A noxelia pisze, ze jej tez kiedys ludzie nie pomogl i powiem szczerze, ze wcale sie nie dziwie.