Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujemy pomocy

Z rodziną potrzebujemy pomocy (jestem w ciąży).

Polecane posty

Gość thrthrt
silvergold,byąłs w potrzebie,bo po prostu nei robiłąs wszystkeigo aby swój status materialny polepszyc. masz czelnsoc zebraczko z przeszłosci najezdzac na ludzi ,bo nie chca pomagac zebrakom,ze są dalecy od człwieczenstwa,aa jak nazwiesz sama siebie lub autorke i jej podobne osoby?Poszkodowanymi przez los? Ty zebraczko z przeszłosci i tobie podobni tez dalecy ejstesci od zwykłego człowieczenstwa,bo wolicie zebrac,nic nie robic,utyskiwac na los. Nie cierpie alkoholikow,ale mam wiekszy szacunek do alkoholika który po kubłach na smieci codziennie czy to upał czy deszcze i mróz zbiera puszki,makulaturę,bo w ten sposób pracuje na swoje łyk alkoholu,a tobie podobni siedza i pierdza w stołek i szukaja naiwnych i narzekaja,ze ktos was nieroby obraza.

Gość thrthrt
roybusch,jestes po stronie cwaniaków,zebraków.

jestem po stronie słabszych , każdemu może życie się pokręcić czego nikomu nie życzę , jezeli jesteś dobrym i maluczkim też ci mogłabym pomóc ale widzę że małolat o słabym zasobie słów.

thrthrt silvergold,byąłs w potrzebie,bo po prostu nei robiłąs wszystkeigo aby swój status materialny polepszyc. I Masz rację nie zrobiłam wszystkiego a powinnam po wypadku ze złamanym kręgosłupem zwlec się ze szpitalnego łóżka i iść do pracy:( Żal mi cie uboga duchem istoto,obyś ty nigdy nie musiała prosić o wsparcie bo mogłabyś spotkać na swojej drodze podobne do siebie istoty. Mogłabyś wtedy usłyszyszeć to samo co napisałaś powyżej,że nie zrobiłaś wszystkiego żeby polepszyć swój status:( Świąt w zdrowiu ci życzę!.

Gość thrthrt
roybusch pewnie,ze kademu moze sie noga podwiniac,tylko nie kazdy chce robic wszystko abny wyjsc z beidy, Autorka i jej poodobni zebrza w necie,ale zaden nei chec ruszyc dupy aby przeszukac smeitniki i nazbierac puszek,makulatury a potem to sprzedaac.Alkoholicy tak moga robic a tacy ludzie jak autorka to co,sa jacys inni? Takim luydziom jak autorka to mozna zyczyc tylko wiekszej biedy bo moze opamietaja sie i za cokolwiek sie wezma,a nie beda szukac pomocy u naiwnych ludzi.

Gość thrthrt
silvergold,no dobra,zwracam honor,ale to,mze napsiałam o Tobie w taki sposób to po czesci Twoja wina ,bo nie napisałas o tym,że maiąłs wypadek i złamałas kręgosłup.To całkiem inna sytuacja. Krytykuje ludzi w pełni sprawnych,takich jak autorka,a nie ludzi po wypadkach czy chorych na powazne choroby.

moze jestem naiwna ale kiedyś dawno coś się zdarzyło że ludzi szanuję każdej maści , nawet myślę że ty thrthrt też jesteś wartosciowy tylko sytuacja zmusza cię do krzyku

Gość thrthrt
roybusch,kazdego szanujesz? No to ciekawe jak ty albo ktos tobie bliski zachoruje powaznie (odpukac) i wtedy bedziesz musiała sie dzelic pomocą z osobami cwanymi,którzy siedza w cieple,skacza e necie z tematu na temat,marnuja czas i szukaja naiwnych aby im przysłac rzeczy,zywnosc,bo oni maja tak cięzko.

Gość thrthrt
roybusch,ot własnie,jestem WARTOSCIOWA i krzycze,bo wkurza mnei taka sytuacja,która uczy ludzi chamstwa,cwaniactwa i zaczynam dochodzic do wniosku,ze zaczne wykorzystywac sytuacje i bede korzystała z wszelkich dodatkwó etc od panstwa ,bede kąłmała ,ze mnmie na to i na tamto nie stac.Bo mam juz dosc byc oszukiwana i wykorzystywana. W PL nie mozna byc uczciwym człowiekiem mimo ze takim sie chec byc.Ato dzieki takim ludziom jak autorka i jej podobni.

paczka z żywnością to pestka , większe sprawy wymagają sprawdzenia , zawsze gdzie są dzieci serce mi się kraje

zaproponowalem autorce pomoc w znalezieniu pracy za granica, zalatwieniu potrzebnych rzeczy, ale nie nawiazala ze mna zadnego kontaktu mailowego. Widlcznie nie jest w potrzebie. Zastanówcie sie ludzie zanim napiszecie taka prowokacje, bo przez to niejedni traca wiare w uczciwosc i czlowiek, który kiedys bedzie na prawde w potrzebie zostanie pominiety lub wziety za oszusta, przez takich jak kafeteryjni oszusci, którzy najlepiej chcieliby pieniazki na konto, ale jak ktos proponuje konkretna pomoc, prace, ewentualnie paczke to sie nie odzywaja.

thrthrt, do szlachetnej paczki można kogoś zglosić jak sie widzi że ktoś jest w potrzebie. Nie zawsze zainteresowany o tym wie:) Potem jest wielkie zdziwienie i radość:)

Gość rtdfgdg
zastanawiaja mnie tacy ludzie jak autorka , sorry ale ja bym sie zesrała jakbym była w takiej sytuacji, jak w ogóle można płodzić dzieci i jak w ogóle można być na utrzymaniu chłopa??? a dlaczego się nie zabezpieczaliście?? ginekologa nie ma na wsi?? dobra ... nie zawracam wam dupyy

Gość ASSADDSAADSFD
PAPIEROSY MOGA BYC??;ILE MAZ PALI ?????

Gość wbij w google fryzury dla kwad
ASSADDSAADSFD dobre to było.mężuś na pewno petami nie pogardzi,tylko nie wysyłaj lasce kondomów ani tabsów.niech się dalej płodzą jak króliki hehe. :D

Gość ASSADDSAADSFD
maz pali i pije ,a ja mu mam paczke wyslac, siechu warte:-P TU NAIWNIAKOW NIE MA!!! PATOLOGIE DO KOPA SIE DORWALY:-P

Czy do was też walą wyłudzacze przed świętami ? U mnie pielgrzymki chodzą po klatce schodowej :)

Trudno mi zrozumieć te bezmyślne rodziny Nie mają warunków,a dzieci robią jak żyd felernych czapek.Czy odebrało wam rozum? Czy to z biedy, czy majątku bzykają się w każdym kątku! Oboje z żoną pracujemy,posiadam firmę a mimo to mamy jedno dziecko.Nie sztuka urodzić,ale trzeba dziecku zapewnić godziwe warunki!Nie licz na drapane, trzeba myśleć na przyszłość! Skazujecie dzieci na wegetacje!

Gość heeee
a ja nie rozumiem.....Po co się wymądrzesz i dajesz pouczenia czy kogoś ma mieć dziecko,czy nie.Nie chcesz -nie pomagasz.Proste.Nie chcesz pomoc ,to siedż cicho i pooglądaj sobie jakiś serial.

Gość CandleCove
Ludzie, ta kobieta poprosiła o pomoc a nie o ocenę! Jeśli nie macie ochoty jej pomóc to nie piszcie. Jednak może są osoby, które chciałyby jej pomóc na przykład kompletnie nie wiedzą co zrobić z zabawkami po swoich dzieciach. Piszecie, że to na pewno patologia ale skąd jesteście pewni? Nikt tak naprawdę nie wie komu pomaga i kto prosi o pomoc ale na tym właśnie polega bezinteresowność. Ona nie prosi o pieniądze ale o używane rzeczy, jedzenie i tym podobne. Patologią jest pisać takie komentarze, które świadczą o waszej kulturze i godności. Myślicie, że to, że jesteście anonimowi upoważnia was do wyzywania ludzi? Większość z was nigdy prosto w twarz nie powiedziałaby tego obcej osobie. A ta kobieta, która tu napisała to dla was obca osoba! W internecie odważni a w życiu zakompleksione, szare myszy. Skoro nie ufacie tej kobiecie to idźcie, oddajcie krew dla szpitali będzie więcej pożytku niż z tej waszej pustej gadki.

Gość ja pierdolekurwamac
ja pierdole i swiat ma sie nieskonczyc jak tyle nienawisci w ludziach?! az mi sie plakac chce jak czytam te wasze wypociny ze autorka zasluzyla na glodowanie! kurwa mac bo juz inaczej tego nie skometuje! wy debilne nieroby, dzieci bogatych rodzicow wolicie zeby biedni i ludzie ze wsi nie mieli dzieci i zeby poumierali w nedzy tak????? kurwa nie moge! moderatorzy usuncie ten temat! autorko nie pisz tu wiecej bo tu prawie sami zli ludzie. a tak przy okazji dementuje stereotypy. TAK, NA WSIACH SA PRZEDSZKOLA bo ja mieszkam na wsi i wiem. NIE MA PRACY NA WSI DLA KOBIETY! nawet dorywczej! wiem cos o tym bo jak wyzej pisalam mieszkam na wsi i tez pracy szukalam przez rok! Co jeszcze? MECHANIK MOZE BYC DOBRYM MECHANIKIEM I NIE MIEC PRAWA JAZDY! moj maz tak pracowal i to na dodatek przy ciezarowkach. NA WSI CIEZKO O PRACE DLA MECHANIKA! bo wszystkie zaklady maja swoich ludzi i nie potrzeba im wiecej, a on sam jak moze reperowac innym ludziom auta jak przeciez wiecznie auta sie nie psuja, zwlaszcza na wsiach, gdzie jest o wiele mniej aut niz w miescie, a poza tym jakby facet zaczal sam remontowac auta i brac za to kase to zaraz by go sasiedzi podjebali do urzedu skarbowego. KURWA MIESZCZUCHY PIERDOLONE BOGATE LENIE ZROZUMIELISCIE CHOCIAZ TROCHE???

Drażni mnie to, że ludzie na poziomie odkładają decyzję o dziecku świadomie. Czekają na odpowiedni moment, układają wpierw swoje życie. A nieroby z marginesu mnożą się jak króliki licząc tylko i wyłacznie na żebractwo. Teraz zdychajcie z głodu skoro bezmyślnie narobiliście dzieciaków a mąż to nierób i nieudacznik. Ja tam roztkliwiać się nie będę nad bezmyślnością, tyle.

Gość 093efvwe;232ri212
Samuel_36 -fajnym czlowiekiem jestes:).Ludzie tacy jak Ty nie sa powszechnym zjawiskiem:)

Gość CandleCove
samuel_36 to dziwne bo kobieta odpowiedziała na mojego mejla, mimo, że nie dotyczył on przelania pieniędzy na konto. Nie oceniaj pochopnie ludzi, może odpisze. Ona jest w ciąży, na pewno nie wyjedzie za granicę ale jej mąż mógłby spróbować. Noxelia nie wiem jakim jesteś człowiekiem, nie znam Cię ale napisać komuś kto jest w ciąży i ma 3 letnie dziecko, żeby zdychał z głodu jest szczytem bezczelności. Żeby kiedyś twoje słowa nie obróciły się przeciwko Tobie. Nie znasz sytuacji tej kobiety, właściwie nikt tu jej nie zna ale może są ludzie, którzy chcą pomóc. I teraz się zastanów. Czy twoje słowa coś zmieniły, coś wniosły do tematu?