Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byledolata

Mądra kobieto porozmawiaj ze mną

Polecane posty

Gość byledolata

jeśli tutaj przypadkiem jesteś, to powiedz mi czy są normalne kobiety czyli takie o dobrych,szczerych zamiarach,bez priorytetu usidlenia faceta z kasą itp...czy istnieją kobiety uczciwe, ceniące partnerstwo,przyjaźń i mające ambicje same zdobywać rzeczy materialne..znaczy pracowite? Mam złe doświadczenie..potrzebuję nadziei!

Gość Nadieżda ;)
chcesz ja kupić za kłamstwa czy dostać jak życiowy gratis?

Gość Nadieżda ;)
chcesz ja kupić za kłamstwa czy dostać jak życiowy gratis?

Gość rgggh
dlaczego używasz słownictwa handlowego-kupić,kłamstwa,gratis? Ja mówię o ważnych rzeczach..i właśnie się zastanawiam jak wśród kobiet zniszczonych cywilizacja,marketami,tv, znaleźć perełkę?

Gość Mądra Sowa
Tak są takie, ale trudno je znaleźć...

Gość rgggh
o Mądra Sowo :) jak takie zauważyć,rozpoznać?

Gość rgggh
skupie pustaków,twój nick tłumaczy podejście,jeśli nie masz nic rozsądnego do powiedzenia,to nie marnuj literek.

tak są takie kobiety , jestem w takim związku ponad 20 lat i ciągle go kocham a on mnie a kasa którą mamy jest na dalszym planie

Gość piękna i mądra30
ja jestem ambitna i absolutnie nie zależy mi na facecie z kasą. Mam wszystko, co mi trzeba. Brak mi tylko kogoś przy boku, a ja nie chcę pierwszego lepszego. Odpowiedź na Twoje pytanie: tak, bywają takie kobiety.

Gość kotka poes mobilnie
owszem, sa takie. niestety mezczyzni stworzyli ten popyt na pustaki. by madra znalezc, samemu trzeba byc inteligentnym.

Gość rgggh
roybusch, miło o tym słyszeć, zazdroszczę szczęścia :) piękna i mądra30, szkoda, że na pierwszym miejscu jako swoją zaletę piszesz piękna, marzę o mądrej kobiecie :) skup... słuszne złote myśli,ale gdzieś indziej poszukaj przeciwników.

Gość piękna i mądra30
daj spokój.. czy nick na kafe świadczy o mnie tak naprawdę? Według Ciebie bycie piękną kobietą wyklucza bycie mądrą?

Gość piękna i mądra30
Wiesz, ja marzę o mądrym mężczyźnie, ale słowo daję.. nie ma takich w moim otoczeniu.

Gość lustereczko powiedz przecie...
może panienko poczytaj wpisy po kolei na topiku - kto tu zaczal poszukiwania przeciwników, albowiem jak zaczniesz ronic damskie łezki do ci belka wypłynie i tusz rozmaże :)

Gość rgggh
wieeem..:) Nie wyklucza oczywiście,ale sam dałem się w życiu oszukać wrażeniu,że piękna kobieta wygląda na mądrą... Jeszcze zależy od definicji mądrości :)

Gość rgggh
to złośliwość losu,ale może Twoje piękno odstrasza mądrych mężczyzn...ja nie uważam się za mądrego szczególnie..ale po doświadczeniach moje preferencje to raczej przeciętnie wyglądająca dziewczyna..piękne i mądre,a raczej dobre to rzadkość.

Gość piękna i mądra30
Kobieta mądra: samodzielna, niezależna, cierpliwa, niezawistna, pozwalająca na wolność w granicach rozsądku. Mająca pasje, oczytana, bystra, inteligenta. Nie znam takich kobiet. Mężczyźni w moim życiu to do tej pory same fajtłapy, jak jeden był w miarę ogarnięty to leń. Poza tym.. nie jestem miss świata :) to tylko nick, powtarzam :)

Gość rgggh
zgadzam się,a możesz wyjaśnić tylko co znaczy wolność w granicach? Moja definicja jest podobna, choć najważniejsza dla jest chyba wrażliwość i brzmi banalnie,ale - dobroć. Facet jest gorszy,bo bywa prymitywny, wpada w złość (wiem po sobie),dlatego dzięki kobiecie powinien uczyć się być lepszym. Marzę o takiej partnerce,naprawdę.

Gość rgggh
musisz być przebojową kobietą skoro trafiałaś na fajtłapy..

Gość piękna i mądra30
Wolność w granicach rozsądku.. np. jak idę lub jadę bez niego gdziekolwiek nikt mi potem nie suszy głowy przez dwa tygodnie. I odwrotnie. Mężczyzna powinien być czuły, dobry i ważne: odpowiedzialny. Muszę wiedzieć, że w każdej chwili mogę na nim polegać. I nie może być ciepłym kluchem. I musi być magnetyzm fizyczny. Mam chyba za duże wymagania, bo nie ma chyba takich mężczyzn na świecie.

Gość rgggh
w czym "fajtłapość" się przejawiała?

Gość piękna i mądra30
Co za różnica w czym? Dziś wiem, że pewnie zawsze już będę sama, bo nie dam się znowu nabrać.

Gość Mądra Sowa
Przebywać w ich towarzystwie i obserwować wnikliwie.

Gość rgggh
marzę o tym samym :) żebym był spokojny nawet jak moja kobieta jechałaby z autobusem arabów, śmieję się,ale poważnie,chciałbym tego bardzo, to się chyba nazywa - zaufanie... Chcę Ci oznajmić że spełniam część Twoich wymagań :) Mam nawet opinię zbyt odpowiedzialnego,to mi chyba utrudnia wiele rzeczy :( Magnetyzm fizyczny to subiektywne odczucie drugiej osoby,nie da się "mieć w pakiecie fabrycznym" :)

Gość rgggh
Sówko, a jeśli z racji wieku, nie przebywam z kobietami(jak w czasach studenckich),tylko pracuję i pracuję?

Gość rgggh
Boże,jak ja marzę żeby spotkać taka dziewczynę choć raz w życiu na chwilę, żeby mieć przynajmniej co wspominać..naprawdę

Gość Mądra Sowa
To zdać się na intuicję..

jest ich całe mnóstwo :) zaradne, kochające, oddane itd. tylko nie zawsze nie wygladają jak modelki i przez to wiekszość panów ich niezauważa :(

Gość Mądra Sowa
Też marzę o takim mężczyźnie.

Gość rgggh
pracuję w męskim zawodzie, nie potrafię już wychodzić "na miasto",chyba jestem trochę "klucha" niestety... Kiedyś mnie intuicja oszukała,boję się znowu..