Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byledolata

Mądra kobieto porozmawiaj ze mną

Polecane posty

spojrzałem na mapę..niestety nie byłem nigdy blisko Ciebie, najbliżej chyba tylko Jasło, czy Rymanów Zdrój kojarzę z czasów liceum, z wakacji,przejazdem:)

:) dziękuję,może kiedyś będę miał okazję podziękować Ci osobiście:) Ok.,ja tez dziś wcześniej uciekam, na razie:)

Cześć. Przepraszam,nie zdołałem odpisać na maila,nie wyrobiłem się,jak usiadłem o 22 napisałem dwa zdania, zamyśliłem się i prawie zasnąłem nad klawiaturą.Jutro wyślę. W swoim liście napisałaś o tylu rzeczach mocno zastanawiających.

dzisiaj pracowity dzień,muszę teraz wyjść,śnieg sypie:)

Cześć, miłej pracy :) ja też muszę jechać do lekarza, strasznie mi się nie chce ... Kolejka będzie jak zwykle .. Zima u nas też trzyma, eh ... wiosna by się przydała .. :) Uciekam skrobać szyby ! Miłego dnia :) .. i nie masz mi za co dziękować .. rozmowa z Tobą, to dla mnie przyjemność :)

blee...ale dzień i jeszcze po pracy muszę się służbowo spotkać z szefunciem, fajny facet, ale ja wolałbym iść do domu i spokojnie napisać do Ciebie... może szybko się uwiniemy... Mam za co dziękować,bo mi pomagasz:)

Oj zabalowałeś zapewne ! ;):) nie no ... jak fajny ten ten szef, to czemu nie :) Zostawiam pozdrowienia i miłego dnia :) ... i nie piszemy nigdy listów na siłę , ok ? :)

Cześć!:) Nie,to była kulturalna kolacja. Jestem od rana,ale musiałem po toner do drukarki pojechać...Dlaczego tak pomyślałaś z pisaniem na siłę? Ja mam tylko tylko taki problem,że nie umiem dobrze pisać, wyrażać i zajmuje mi to trochę czasu, którego ostatnio nie mam za wiele. Nie rozumiem..pomyślałeś że ja piszę na siłę, bo mówiłem że odpiszę a tego nie zrobiłem? Przecież to mi zależy na rozmowie z Tobą ...Wczoraj niestety nie zdołałem Ci tak jak chciałem odpowiedzieć,ale częściowo napisałem, tylko teraz czekam na możliwość wysłania...

wyminęliśmy się dzisiaj,..mam trochę zajęć...wiem,że ostatni raz będę miał internet w pon :( Trudno. Udanego weekendu :)

Dzięki, Tobie również miłego .. :) Nie zaglądałam tu, ani na pocztę, zaraz przeczytam list :) Może niedługo coś się wyjaśni z Twoją pracą i będziesz mieć normalny dostęp do internetu :)

a o liście pisałam tak, byś nie był przeze mnie "zmuszony" do odpisywania :) moje gadulstwo widać nawet w listach ... A tak serio, to nigdy bym o sobie nie powiedziała gaduła ... a już od dwóch osób ostatnio to usłyszałam :O:) chyba teraz nadrabiam tą niemożność przez lata ... ;)

powiem ci tak kobiety mają to dosiebie z natury, podsiadomie wpojone tak zawane zaplecze finasowe powod jest taki ze obawiaja sie o swoje pociechy. dla wiekszosci kobiet rodzinna to wartosc podstawowa wiec zaradny mezczyzna jest dla nich jak by dobrym kąskiem na meża, zas zaradny a bogaty to juz roznica. ja rowniez zauwazylam ze kobiety gnaja jak glupie do bogatych facetow, mezatych, zajentych czy starszych od siebie jak by dla nich były pieniadze wartoscią podstawową. ale powiem ci tak ze soba jeszcze kobiety, ktore same sobie daja rade - starają sie i nie zagladaja w portfela mezczyna

Cześć :) jutro mogę nie móc ... :) , więc dziś coś skrobnę. Odpisałam ... :) Może jutro zastąpi mnie jakaś mądra młoda kobieta i porozmawia z Tobą o życiu ..? :) Też uważam, że jest sporo młodych, mądrych kobiet, dla których nie jest tak ważne jak zasobny jest portfel faceta, bo takie zazwyczaj same potrafią sobie poradzić w tym względzie. Ważne jest, by było wsparcie w drugiej osobie i takie poczucie bezpieczeństwa pod każdym względem ... :) Myślę, że bez problemu znajdziesz taką kobietę, która doceni te cechy, które masz :) A na pewno jesteś mądry, wrażliwy, uczuciowy i odpowiedzialny :) Pozdrawiam Cię i pamiętaj, że wiele zależy od dobrego nastawienia .. :) To też mnie dotyczy ... :)

Cześć...kurcze, jestem dziś ostatni raz :( Nie chcę zastępstwa za Ciebie, bo takie nie istnieje, jesteś najlepsza z internetu całego :) Ogólnie miałem dobrą sobotę (wiesz),ale końcówka była niedobra, może zdążę Ci jeszcze napisać z tego innego kompa jutro...chciałem nawet do Ciebie dzwonić,ale popukałem się w czoło,nie mam sumienia psuć Ci weekendu, poza tym nie mogę się przyzwyczajać,bo sam muszę się nauczyć uspokajać w takich sytuacjach i taka jest słuszna prawda...Mam dużo pracy na koniec,ale czaję się aby ściągnąć Twojego maila...nie ma Ciebie dzisiaj, mam nadzieję, że ze zdrowiem ok?

..wpojone zaplecze finansowe, obawa o pociechy? Tak samo jak facet ma wpojony pęd za zgrabnym tyłkiem? Wszyscy ludzie maja jakieś potrzeby, chcenia...i czy jest różnica - zniszczyć drugą osobę z powodu pożądania pieniędzy, czy ciała, czy władzy, czy czegoś innego? Nie ma usprawiedliwienia dla czynienia zła. A te kobiety co dają radę same zarabiać pieniądze są dobre? No nie wiem, bo jeśli przestaną dawać radę, to dołączą do tamtych złych? Niefajnie.

ależ znowu mi napisałaś, dziękuję :) Wiesz że Twój idol też tu był, znaczy zespół pozostały...dlatego ja nie byłem posłuchać, bo bez Niego to już nie to samo...też Go cenię :)

uciekam już..może jutro zanim mnie odłączą wejdę na chwilę..mam nadzieję,że Ci już lepiej:) pa!

Cześć.Chyba coś Ci wypadło.Jestem jeszcze chwilę, nie wiem jak długo :( Mam maila,ale czekam na możliwość wysłania....