Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byledolata

Mądra kobieto porozmawiaj ze mną

Polecane posty

ok,przed wysłaniem właściwego...napiszę cokolwiek i mam poczekać aż mi potwierdzisz zwrotnym mailem? ..chyba do końca nie rozumiem....wysłałaś pewnie pustego maila...może jakbyś napisała dwa zdania,to bym miał pewność że to od Ciebie?

zaryzykowałem i odpisałem na ten który przyszedł,mam nadzieję że Twój..w nazwie jakby inne imię tak?

już odpisałaś,tak szybko?...za jakiś czas spróbuję odczytać...kurcze, w tej chwili,choć wiedziałem od dawna..dostałem wypowiedzenie

doszedł, odpisałam chaotycznie chyba dwa listy. Nie przejmuj się, jesteś mądrym facetem, znajdziesz inną pracę, lepszą ! Wiem, że jak na człowieka spada tyle na raz, to wygląda bardzo czarno .. ale będzie dobrze, musi być !

ok,dziekuję,mnie teraz też odciągają od kompa,ale postaram się ściągnąć wszystko,..pamiętam że miałaś wyjść..mnie też praca goni,..odpiszę jak będę mógł najszybciej..

wysłałam jeszcze jeden, potwierdź czy dostajesz ? Teraz muszę wyjechać na jakieś dwie godziny, później odczytam. Mam nadzieję, że poczta działa :)

Gość mądra z Ciebie kobieta
przyjazna oana:)

jesteś :) odczytałeś pocztę ? doszło ? mam nadzieję, że Cię nie wystraszyłam ostatnim listem ... :) dzięki pomarańczowy wpisie, ale nie jestem zbyt mądra, tylko "doświadczona" ;)

Właśnie ściągnąłem maila z innego komputera..dochodzą..dziękuję, że tyle do mnie napisałaś...nie zdążę teraz nawet ich przeczytać,..w domu przeczytam,odpiszę i jutro mam nadzieję wyślę...przepraszam za tą powolną okrężną metodę pisania, nie mam innej możliwości...muszę teraz coś dokończyć dla prawnika firmowego...jutro odpiszę, dziękuję

cokolwiek mi napisałaś,to się nie wystraszę:) Pa,do jutra

chciałam ci tylko powiedzieć, żebyś nie poddawał się ... masz dla kogo walczyć, dla siebie i swojego dziecka :) Trzymaj się ciepło :)

się nie dziwię,tyle czasu poświęcasz obcemu gościowi... przeproś go w moim imieniu i zapewnij że jestem niegroźny :) do jutra

Gość mądra, mądra...:)
autor miał wielkie szczęście, że się do niego odezwałaś, życzę Tobie i Jemu powodzenia:)

Jutro mogę do południa być poza domem, mam wizytę u lekarza, nie wiem czy zdążę rano zajrzeć, także się nie spiesz. Tutaj piszę, bo nie wiem jak z Twoim dostępem do poczty... Pozdrawiam Cię :) Pomarańczowy wpisie :), ja też kiedyś miałam szczęście, że ktoś mi poświęcił swój czas .. To mile dla mnie porozmawiać z kimś takim jak Autor :) Tobie też powodzenia ..

Cześć."Dobrze" wyszło,że Ciebie nie ma do południa, bo ja do tego czasu nie mam szans na znalezienie komputera z pocztą dostępną..ale poluję na takiego,żeby wysłać maila:) "Pomarańczowy wpisie" dziękuję, jestem świadomy szczęścia - czyli trafienia na "przyjazna oana":)

a może jesteś,tylko masz problem z wysyłaniem wypowiedzi,tak jak ja dzisiaj...pojawiają się duuużo opóźnione..

może jutro uda mi się skrzynkę sprawdzić,dziś nie dam rady,około16 uciekam