Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byledolata

Mądra kobieto porozmawiaj ze mną

Polecane posty

Pozdrawiam :) U nas biało, mróz i bardzo wieje :) Od jutra zaczynają się ferie, dzieciaki się cieszą .. Jak u Ciebie z takim wolnym czasem ? Pytam o widzenia z córką. Mój były mąż ma pół wakacji, pół ferii itd. Inna już rzecz, czy aby tak z serca ją wtedy bierze ..? Zajrzę w doskoku, czy dziś jesteś ? :) W ogóle pisz tylko wtedy, gdy masz ochotę i nie ryzykując w pracy :) Też nie zawsze mogę pisać.

Czeeeść :))) choć dzisiaj ostrożny być muszę, wpadł szefuncio szefunciów:) U mnie jesień raczej +5, nie pada choć niebo zachmurzone... Mogę tylko Ją wziąć w weekend... Kurcze, naprawdę żałuję, że nie mogę Ci w mailu napisać wszystkiego, bo tutaj lepiej nie...wczoraj spotkałem się z prawniczką z dalszej rodziny i trochę mnie przeraziła, sugerowała, że ten mój prawnik nie jest za dobry i że dość mocno wdepnąłem...mam parę poważnych problemów, których nie mogę Ci tu opisać...problemów w znaczeniu niezawinionych, ale sprezentowanych przez tzw.żonę. Powziąłem pewne kroki dzisiaj i może jutro się dowiem czy jest z moja sprawą baaardzo źle, czy tylko źle:) Jak tam remont? Jeszcze długa droga? Problemy techniczne?

cześć:) znowu psuje się serwer,bo mi wcięło text:( Dzisiaj muszę być ostrożny,bo daleki szef się zjawił... Z córką mogę widzieć się w weekendy tylko. Jak remony,widać efekt, czy daleka droga?

nic nie rozumiem, wcieło mi text, był niewidoczny po odświeżeniu..i nagle sie pojawił, bez sensu powtórzyłem trochę...

cześć:) wczoraj też z opóźnieniem się wklejało :) Bądź ostrożny z pisaniem, nie zrób sobie jakiś kłopotów .. To właściwie nie remont, tylko takie poprawki na razie. Źle były zamontowane parapety, to właśnie wczoraj poprawialiśmy, tzn ja zamiatałam tylko ... :D Ale być może zabierzemy się za cyklinowanie podłogi w córki pokoju. Po dwuletniej przerwie w mieszkaniu tutaj zastałam zniszczony dom, podłogi .. Ściany tez do malowania itd. Oczywiście wiele różnych poprawek, ale to wszystko powolutku ... :) Jutro jedziemy rozeznać, czy można pożyczyć cykliniarkę, a decyzja będzie dziś, bo nie wiadomo jak z pracą ... Szkoda faktycznie, że nie możesz napisać więcej ... Też mam prawnika w najbliższej rodzinie ... wprawdzie nie prawo rodzinne, ale zawsze to coś :)

masz drewniane podłogi bądź parkiet i je odnowisz - świetnie:) Trzymam kciuki za realizację poprawek i upiększeń... Upsss..dostałem niespodziewanie poważniejsze zadanie do wykonania...tymczasem:)

kurcze,nie mogę Ci opisać,a męczy mnie to okrutnie...czy jeśli znajdę około południa możliwość wejścia na skrzynkę,a wczesniej podam Ci adres, czy odpowiesz na maila-napiszesz mi swój adres żebym mógł opisać ? Nie będę Ci truł więcej i zasmiecał skrzynki, proszę o "jednorazową koresponencję"

rany.źle napisałem, nie chcę żebyś tutaj podawała swojego maila, tylko napisała mi na skrzynkę...ja podam swojego później,może tak być?

tak,znowu wcina text, pisałem,że źle się wyraziłem,nie podawaj tutaj swojego maila, ja podam później mojego,żebyś mogła mi wysłać swojego..jeśli się zgodzisz.

no oczywiście, że odpiszę. Nie mów tak, że trujesz ... Twoje problemy nie są truciem. Tylko ja mam jeden problem przed 19 - tym każdego miesiaca, limit mi się kończy na neta i moze poczta szwankować :( Zaraz sprawdzę..

Dziękuję,zaczynam wariować,już nie daję sobie rady...muszę zająć się pracą,napisze przed południem adres,a następnie spróbuję Ci napisać

ok zajrzę tu przed południem, zajmij się pracą, to chyba najlepsze dla Ciebie byś nie rozmyślał ... Będę musiała gdzieś potem wyjechać na jakąś godzinę, dwie ale zajrzę i wyślę. No chyba że nie "pójdzie", to dam Ci tu znać. Po 19 będzie działać na pewno, ale mam nadzieję że teraz też się uda :)

piszę jeszcze maila, za jakieś pół godziny polecę do miejsca gdzie będę mógł wejść na skrzynkę,odczytam Twój adres i od razu wyślę maila...jeśli nawet jutro mi odpiszesz,to będę wdzięczny.