Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem zrozpaczona

Polecane posty

o masz wysoki jak brzoza (resztę sobie proszę dopowiedzieć...) koń nowego wziął zasapał się i wysilił na gimnazjalna ripostę :classic_cool:

Gość IMO12370
To w Zetafonie dają Figi? :P

"o masz wysoki jak brzoza (resztę sobie proszę dopowiedzieć...) koń nowego wziął zasapał się i wysilił na gimnazjalna ripostę " ... sapnęla wściekle ukłuta niczym szpilką Smoczyca :P

chyba szpileczką.... dość mizerną zresztą w ogóle ten nasz nowy się nie stara:P

"chyba szpileczką.... dość mizerną zresztą w ogóle ten nasz nowy się nie stara" Widzisz Ruda,sęk w tym,że ja do naprawdę poważnych starań potrzebuję solidnej motywacji.Taką motywacją mogłaby być piękna kobieta,pociągająca zarówno pod względem fizycznym,jak i w sferze intelektu;potrafiąca mnie delikatnie drażnić i wabić swoim poczuciem humoru i tajemniczością... Tak więc sama widzisz: jaki motywator (lub motywatorka),takie i starania :P

mhm to zgłoś się do samuel albo creama tam rozwiniesz skrzydła:)

Dobrze Ruda,to teraz pomyśl na spokojnie jak ten problem rozwiązać.I nie spiesz się,myśl spokojnie do jutra... albo i dłużej :P

Gość piszesz jak taki jeden
Widzisz Ruda,sęk w tym,że ja do naprawdę poważnych starań potrzebuję solidnej motywacji.Taką motywacją mogłaby być piękna kobieta,pociągająca zarówno pod względem fizycznym,jak i w sferze intelektu;potrafiąca mnie delikatnie drażnić i wabić swoim poczuciem humoru i tajemniczością... Tak więc sama widzisz: jaki motywator (lub motywatorka),takie i starania ­ co na zawal niemal zszedł bo cierpiwoscia do ..kobiety nie grzeszyl ale to niemozliwe zebys nim byl :classic_cool: jedyne co mu pewnie pozstalo z calego tego pedu to...nienawisc do rudych, nieinnych pieknosci :P pozdrawiam Cię Ty, Ty :classic_cool:

przestan [cool sama powinnas wiedziec o kim pisze :classic_cool: taaaa :O juz zmilkam bo jak sie ponoc w stol to i zara sie nozyce odezwoom :classic_cool:

o jejuniu ifcia ale to nie ten no politycznie :classic_cool: chodzilo mnięęę o :classic_cool: nie moge napisac bo :classic_cool: mysl a wpadniesz ide bo sie pograzam :classic_cool:

nie mam ochoty rozwiązywać twoich problemów. nowy:) i czyżbyś w końcu postanowił przestać się z nami nudzić ? no cóż szczęśliwej srogi już czas...:)

if L i tak sie myli jak zawsze wiadomo, że faceci mnie uwielbiają a ten nowy to baba L pomyliła go z prawdziwym rycerzem

powiem jak mi powiesz z kim byla w Turcji :classic_cool: dotad zazdrosc mna targa :O wrocilas taka odminiona i mlodsza o conajmniej 60 lat :classic_cool: cud miod i czar skaont sie pytam 😠 wyszarpalas faceta :classic_cool:

"nie mam ochoty rozwiązywać twoich problemów. nowy" Stara,ale to Twój problem,bo na pewno nie mój :P "i czyżbyś w końcu postanowił przestać się z nami nudzić ? no cóż szczęśliwej srogi już czas..." Czyżbym Cię zaczynał uwierać w część ciała opisaną w stopce? :P Jeszcze trochę zostanę,może nie w Waszych wątkach (choć może zajrzę czasem),ale zawsze :)

ike jasne ­ pospiesz sie ifciu o tej porze ja powinnam juz lulu a nie pisu pisu

tylko ich przypadkiem nie wyliczaj mykam buzka dziewczyny

"wiadomo, że faceci mnie uwielbiają" Tak Ruda,bujasz w obłokach wyżej niż Baumgartner :P "a ten nowy to baba L pomyliła go z prawdziwym rycerzem" A jak prawda nie psauje do Twojej teorii,to tym gorzej dla prawdy? W jednym masz rację: L jak zwykle bredzi ;)

Czyżbym Cię zaczynał uwierać w część ciała opisaną w stopce? x fantasta do tego trzeba mieć odpowiednie gabaryty a przede wszystkim jaja co do dalszej treści przyjmuję do wiadomości twoje zawiłe tłumaczenia i to, żeś niezdecydowany jak baba:)

W jednym masz rację: L jak zwykle bredzi i wszystko jes jak byc powinno 🖐️

A jak prawda nie psauje do Twojej teorii,to tym gorzej dla prawdy? x po co gdybać? obok prawdy twoja rycerskość (o koniu nie wspominając) nawet nie stała :)