Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Kiedy dziewczyna nie pozwala odejść

Polecane posty

Zrobiłeś błąd,że znów jesteście razem.nie oszukuj tej dziewczyny i nie dawaj jej złudnych nadziei.Jeśli już niczego do niej nie czujesz to nie daj się szantażować jej płaczem i błaganiem..To do niczego dobrego nie prowadzi.Bądź twardy i koniec to koniec a nie jakieś gierki.

Nie da się zbudowac zdrowego związku na byciu z kimś z poczucia winy bądź też ze strachu, że sobie coś zrobi. To jest zwykły szantaż, świadczący o problemach emocjonalnych danej osoby. Z biegiem czasu bedzie coraz gorzej, aż zaczniesz do tej osoby odczuwać niechęć, pogardę, może nienawiść. Nikt nie ma prawa obciążać Cię swoimi problemami tak byś się pod ich ciężarem uginał. Decyzja trudna, bo faktycznie dziewczyna może sobie coś zrobić. I wtedy zjedzą Cię wyrzuty sumienia. Generalnie współczuję toksycznego układu.

Gość no ja też ni potrafię zostawić
swojej ona zawsze tak płacze i prosi bym został i ciągle mnie przytula czuję się jak najgorszy wyprany z uczuć gość przez nią nie mogę odejść

Gość Onananana
Wiecie co? Nie lubię facetów :)

Gość ONNNNNNN
a ja kobiet :P:P:P :D

Gość Onananana
Mało w was uczuć. I czemu to tak?...

Gość afronele
Onananana Napisz mi prosze o datach on:25.09 ja 25.12 Czy ma to jakas przyszlosc? Bardzo cie prosze!

Chyba jej nie zostawi ,ona jest jak Bluszcz,znam takie,oplecie go swoja miloscia,zrobi z niego Pudelka,zaglaszcze na smierc a on psychicznie bedzie sie rozkladal,az kiedys kogos zabije z nasilonej wewnetrznej agresji.

Gość Onananana
Kochana, niestety nie jestem żadną wróżką, ja tylko wierzę w sens numerologii i mam dobry horoskop, który sprawdza się ze wszystkimi osobami które znam 25 wrzesień Kto urodził się dnia 25 września Jest dobrym obserwatorem, a jego intelekt jest wysokiego gatunku. ąży do rozwoju umysłowego i uszlachetnienia swych uczuć. Jego zdolności umysłowe zarówno, jak intuicyjne są zrównoważone. Ideałem do którego dążyć winien jego rozwój wewnętrzny będzie doskonała harmonia i równowaga uczuć i myśli. Usposobienie jego jest szlachetne, przyjazne, uprzejme, ale również ambitne. Ludzki, chętny do pomocy, interesuje się wyższymi celami życia i z tego powodu niezbyt jest towarzyski. Doskonały z niego obserwator, obdarzony niezwykła intuicją, którą potrafi bardzo umiejętnie zastosowywać w życiu. Jego wybitne zdolności umysłowe pozwalają mu na studiowanie najbardziej trudnych nauk i odkrywanie praw rządzących przyrodą. Wierny i prawy, posiada dużo wrodzonego poczucia religijnego; może zostać dobrym kapłanem. Gdy rozwinie się moralnie staje się natchnionym, pełnym wzniosłych uczuć i myśli. Najczęściej jednakże chowa je dla siebie i nie ma ochoty dzielić się swym życiem psychicznym z innymi lub też wystawiać je na publiczna krytykę. Smak jego jest bardzo subtelny. Nierzadko jest dowcipnym. Dzięki swym czynom pożytecznym dla ogółu może osiągnąć pewną popularność. Wady. Chociaż jest uprzejmy i przyjazny - usposobienie jego nieraz staje się melancholijne, skłonne do przesady - zwłaszcza we wszystkim, co dotyczy religii. Myśli jego często zostają opanowane przez uczucia. Nieraz też wykazuje w życiu zbyt mało siły i aktywności brak mu impulsu. Czując zaś swa słabość - staje się zbytnio pasywnym. W sprawach pieniężnych dość jest beztroski - interesy bowiem handlowe i finansowe niewywierają nań wpływu przyciągającego. W ogóle nie można o nim powiedzieć, aby był zbytnio systematycznym lub porządnym - wiele rzeczy bowiem odkłada lub zapomina. 25 grudzień Kto urodził się dnia 25 grudnia Oszczędny, wyrachowany - ma zdolności dyplomatyczne. ubtelny, głęboki, pilny, przezorny, przewidujący - jest niestrudzony, chociaż dość powolny. Oszczędny, wyrachowany w zachowaniu swym jest wielce dyplomatycznym, wykazując oprócz wytrwałości również dużo skrytości. Naturalny, prosty, dzięki swej oględności i ostrożności może osiągnąć doskonale rezultaty w swych poczynaniach życiowych. Ma naturę ambitną i chętnie układa sobie szerokie plany, pełne wspaniałości i bogactwa. Wywiera wpływ przyciągający na innych, ale swe uczucia najczęściej ukrywa. Nie znosi czułości i pocałunków czysto konwencjonalnych; czułość swą bowiem okazuje tylko osobom, które kocha głęboko. Dział, do jakiego wykazuje specjalne uzdolnienie, to dyplomacja, prawo i działalność państwowa. Dwa różne typy spotykamy w życiu: jedni pracują ciężko, biorą na siebie olbrzymie obowiązki i zwalczają wielkie trudności - inni natomiast wolą przejmować na siebie odpowiedzialność za drugich i kierują nimi tylko, zajmując wyższe stanowiska. Czego się strzec winien? Aby w swych dążeniach życiowych nie stał się nadmiernie skrytym i przesadnie ostrożnym - gdyż przez to sam sobie może zaszkodzić. W organizmie swym posiada nieprzebrany zasób sił życiowych a skoro zachoruje - szybko przychodzi do zdrowia. Żyje najczęściej długo. Światło jego zdolności i potęga jego ducha będzie świecić jasno i zostanie dostrzeżoną i podziwianą przez otoczenie, które okaże wiarę w takiego człowieka i w jego wiedzę, będzie się skupiać dookoła niego i iść za nim.

Onananana x x pierdzielisz takie farmazony, że wstyd. Poziom bravo girl :O

Gość Marek25
Mam wyrzuty sumienia, że ja tak krzywdzę :(

Gość Onananana
wybacz ale to nie są farmazony po 4 latach zagłębiania się w te sprawy. Liczby odgrywają dużą rolę w naszym życiu

Gość cvcvcvcfdfdgdhthteqr677666
oplecie go swoja miloscia wystarczyło to i juz widziałem jak jakaś naga laska oplata mnie nogami :D

Gość Onananana
Marek25 mówisz że nie kochasz jej tak?

Gość Onananana
wiecie też że mamy średnie pochwy ? to znaczy białe kobiety czarne kobiety mają większe pochwy i często większe cycki a azjatki ciaśniejsze pochwy i mniejsze cycunie

Gość Onananana
mam zajebisty seksowny trójkącik nad cipcią z krótkich włosków :) a wy wygolone pipska ?

Nie wybaczę :P W życiu człowieka znaczenie odgrywa zdrowy rozsądek. Sprawiasz wrażenie kobiety, która jest go pozbawiona. Nie doradzaj innym ludziom, bo za rady trzeba brać odpowiedzialność. Tobie jej brakuje.

Gość miałam podobnie..
Onanana - bzdury piszesz, daj spokój. Chłopie, weź się w garść. Zrozum, że będąc z nią z litości wcale jej nie pomagasz. Oczywiście, że ona panikuje, ale musi to zrozumieć.

Gość Onananana
ifka* To końcówka od "dzifka" ?

Gość Onananana
Ifka, nie jestem tu by się kłócić. I nie podszywać się proszę

Gość Onananana
i kolejny bezuczuciowy mężczyzna :(

Gość afronele
dzieki za te liczby! Marku, powoli to ty chyba to bardziej przezywasz niz twoja dziewczyna. Moze wiec daj sobie troche czasu, albo zaproponuj miesiac przerwy, zeby zobaczyc co bedziesz wtedy czul.

Gość Onananana
jaki ten świat jest zły 😭 och ! 😭

Gość Onananana
Kiedyś te wasze podszywy były na poziomie, szło się pośmiać.. a teraz? dno :)

Gość Onananana
kiepski dzień dzisiaj nie mam weny :D:D:D

Gość Onananana
aha, spoko ;) jutro może będziesz mieć lepszy :) ale nie pisz już pod moim nickiem :)

Gość podszyw dżentelmen
Na życzenie kochana :) lubię jak kobieta potrafi kulturalnie poprosić :) Pozdrawiam !

Gość Rada od faceta
Marek25 źle ci z nią, jak jest dobra miła i ciepła to jej nie zostawiaj, uroda żecz ulotna podobnie jak tzw. motylki w brzuchu. Ja kiedyś też tak kobiety dobierałem teraz mam zupełnie inne podejcie, zwiąże się tylko z osobą z którą jest mi dobrze... każda inna jest u mnie skreślona.

Gość Onananana
hah :) świetnie, dzięki ;)