Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy prawik na kafe

Byłem z kolegą właśnie na piwie. Zagadały do niego 2 laski do mnie nikt...

Polecane posty

Gość nowy prawik na kafe

Czuję się strasznie z tym. Widziałem przy barze jak jedna go podrywała, pokazał jej obrączkę i kiwnął na mnie, ja siedziałem przy stoliku. Poklepała go po ramieniu i widziałem jak się śmieje. Druga zagadała przy stoliku ale do niego a on powiedział, że ma tutaj wolnego kolegę. Odeszła. Czuję się jak gówno

Gość co mam o tym myśleć??
straszne ;/

Gość co mam o tym myśleć??
nigdy nie miales laski?

Gość ajamysleze
może jesteś jakaś fleja? dbasz o siebie?

Gość Pantegram
Ja widzę 2 opcje. Optymistyczna: albo po prostu nie byłeś w ich typie (ja np. nienawidzę wyżelowanych / napakowanych w siłowni koksów, tylko wolę długowłosych, brodatych metalowców, których z kolei amatorki koksików uznałyby za brudasów). Więc raz - kwestia preferencji. Druga opcja, pesymistyczna: jesteś zaniedbany / wyglądasz na zaniedbanego. Łatwo stwierdzić, czy ta druga opcja jest prawdziwa, po prostu odpowiedz sobie na kilka pytań: - czy byłeś świeżo wykąpany przed wyjściem na miasto, czy używałeś perfum i dezodorantu? - czy Twoje włosy były czyste i uczesane? czy miałeś obcięte i czyste paznokcie? czy Twoje zęby są białe i równe? - czy Twoja cera jest zdrowa, pozbawiona pryszczy, wągrów itp.? - czy Twoje ubranie było czyste (założone pierwszy raz po praniu) i wyprasowane? (dotyczy także bielizny i skarpetek?) czy było ono schludne, czyli pozbawione np. rozdarć, przetarć, niekompletności guzików itd.? - czy jesteś szczupły? czy masz atrakcyjną figurę, czyli płaski brzuch i widoczne mięśnie (nie mówię o przepakowaniu, lecz o naturalnej wielkości bicepsach tricepsach itp, które posiada każdy facet pracujący fizycznie lub uprawiający sport) Jeśli odpowiedź na te pytania (szczera) brzmi tak, to wszystko ok, jeżeli nie... w tym może tkwić problem. Są jeszcze jednak inne aspekty składające się na pozytywne pierwsze wrażenie: - czy nosisz okulary? (jeśli tak, najlepiej zmień je na soczewki albo dopilnuj, aby nie miały zbyt ciężkich oprawek, czyli nie szpeciły Cię) - czy Twoje ubranie nie jest przypadkiem staromodne, nijakie albo wręcz przeciwnie - zbyt ekstrawaganckie? Odstraszające potrafią być zarówno kolczyki w zbyt dużej ilości czy zbyt obcisłe spodnie, jak i białe skarpetki oraz sweterek w romby (czyli zbyt 'grzeczny' ubiór). - czy uśmiechałeś się do tych dziewczyn? czy przypadkiem nie było tak, że gapiłeś się im w cycki albo na tyłki?

Patrzac na to ile jest mlodych ladnych i potrzebujacych faceta dziewczyn i kobiet w Polsce nie ma nic lepszego niz byc przystojnym gdybym byl chociaz troche do reczy to bylbym po prostu szczesliwym czlowiekiem wydaje mi sie ze wiekszosc osob w wieku 18 -23 jest mega szczesliwych w porownaniu do mojego zycia kazdy na starosc wspomina swoja mlodosc a ja nie mam co

- czy byłeś świeżo wykąpany przed wyjściem na miasto, czy używałeś perfum i dezodorantu? TAK - czy Twoje włosy były czyste i uczesane? TAK czy miałeś obcięte i czyste paznokcie? TAK czy Twoje zęby są białe i równe? NIE DO KOŃCA RÓWNE - czy Twoja cera jest zdrowa, pozbawiona pryszczy, wągrów itp.? MAM KILKA KAŻDY CHYBA MA - czy Twoje ubranie było czyste (założone pierwszy raz po praniu) i wyprasowane? (dotyczy także bielizny i skarpetek?) czy było ono schludne, czyli pozbawione np. rozdarć, przetarć, niekompletności guzików itd.? TAK - czy jesteś szczupły? TAK czy masz atrakcyjną figurę, czyli płaski brzuch i widoczne mięśnie (nie mówię o przepakowaniu, lecz o naturalnej wielkości bicepsach tricepsach itp, które posiada każdy facet pracujący fizycznie lub uprawiający sport) NIE Jeśli odpowiedź na te pytania (szczera) brzmi tak, to wszystko ok, jeżeli nie... w tym może tkwić problem. Są jeszcze jednak inne aspekty składające się na pozytywne pierwsze wrażenie: - czy nosisz okulary? (jeśli tak, najlepiej zmień je na soczewki albo dopilnuj, aby nie miały zbyt ciężkich oprawek, czyli nie szpeciły Cię) TAK - czy Twoje ubranie nie jest przypadkiem staromodne, nijakie albo wręcz przeciwnie - zbyt ekstrawaganckie? Odstraszające potrafią być zarówno kolczyki w zbyt dużej ilości czy zbyt obcisłe spodnie, jak i białe skarpetki oraz sweterek w romby (czyli zbyt 'grzeczny' ubiór). SWETER W ROMBY :O MIAŁEM... - czy uśmiechałeś się do tych dziewczyn? czy przypadkiem nie było tak, że gapiłeś się im w cycki albo na tyłki? NIE

zenujace siedzisz i nazekasz ze laski ciebie nie podrywaja zamist sam je podrywac w koncu to ty jestes facetem i tobie zalezy

bardziej mnie ciekawi jak ta laska ktora podeszla do stolika zagadala co powiedziala?

Gość ajamysleze
jeśli jesteś czysty, schludnie ubrany itp to może wyglądasz na zbyt zestresowanego i speszonego? pewność siebie (nie przesadna oczywiście) również przyciąga do faceta. Może zmień coś w sobie, aby poczuć się bardziej pewnym siebie - choćby następnym razem ubierz jakąś koszulę i marynarkę. Kobiety mają różny gust, ja na przykład tak jak koleżanka wyżej, absolutnie nie poleciałabym na napakowanego, łysego lub nażelowanego koksa... wolę już chudzielca z bródką w rockowym stylu - kwestia gustu :)

Dlaczego na niego lecą wszysatkie dupy znajomość z nim mi zjebała życie. Pamiętam jak kiedyś na imprezie on się pieprzyl z jakąś laską a ja w aucie czekałem na niego, byłem kierowca. To dopiero żenujące

Gość Pantegram
No dobra, sweter w romby mógł być przyczyną... xD Ale nie przejmuj się za bardzo. Trudno mi Cię ocenić ot tak, po wypowiedzi na forum, ale moim zdaniem: - KONIECZNIE zacznij uprawiać jakiś sport. Chociażby biegaj wieczorem (ja tak robię dla przyjemności, zdrowia i kondycji) i rób pompki albo podciągaj się na drążku, aby wzmocnić mięśnie rąk. Mimo, że kobiety tego nie przyznają wprost, to jest bardzo seksowne, jak facet jest muskularny i zgrabny (oczywiście nie mówię o siłkowych kulturystach). Po prostu zgrabny facet (i najlepiej wysoki) przyciąga babeczki jak magnes. - Dwa, zwróć uwagę na swój strój. Sweter w romby odpada kompletnie... Postaraj się, aby wyrażał Twoją osobowość, Twoje nastawienie do świata. Ważne, aby był męski. Poeksperymentuj, nie bój się założyć skórzanej kurtki albo T-shirtu. To może stanowić początkowo problem, bo przyznam, że w sklepach (Arkadiach itd.) jest mało męskich ubrań, nie radziłabym też sugerować się męskimi modelkami. Styl najlepiej też dobrać do towarzystwa, w którym się obracasz. Jak ubiera się ten Twój kolega?

Przedstawiła się i powiedziała, że widziała jak wracał z palarni i czy się nie wybiera tam jeszcze raz żeby chwilę porozmawiać. A on, że ma wolnego kolegę który się wybiera... Ona odeszła :o

Gość Pantegram
- co do zębów: rozważ założenie aparatu ortodontycznego, a jeżeli wada zgryzu nie jest duża, to ich wybielenie - zadbany uzębienie jest wyznacznikiem atrakcyjności - co do cery: koniecznie o nią zadbaj, myj codziennie (rano i wieczorem) szarym mydłem a także kup jakieś toniki / maseczki oczyszczające / co tam w dziale z męskimi kosmetykami znajdziesz. Wiem, że wydaje się to niemęskie, ale kobiety są baaardzo wrażliwe na wszelkie pryszcze i wągry, a przynajmniej ja reaguję takim "ble, czemu on sobie tego nie wycisnął, nie widział w lustrze tej krosty?" - co do okularów jw. Bardzo polecam soczewki, dużo wygodniejsze, lepiej się widzi i wygląda się lepiej ;)

Gość Pantegram
Nie przejmuj się tak, to najgorsze, co facet może zrobić. Tak jak radzę, staraj się wyeliminować wszystko, co może psuć pierwsze wrażenie, bo w Twoim wypadku to jest problem.

Gość Pantegram
Ech, widzę, że dochodzi jeszcze problem z samooceną. Niedobrze. I szukasz pocieszenia w Internecie. Bardzo niedobrze. Chociaż na szczęście jest na to sposób.