Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy prawik na kafe

Byłem z kolegą właśnie na piwie. Zagadały do niego 2 laski do mnie nikt...

Polecane posty

Gość Pantegram
@Samotny Romantyk II Wyglądasz na kogoś, kto pisze na forum, aby faktycznie otrzymać pomoc, a nie tylko wyżalić się całemu światu, więc jeżeli miałbyś do mnie jakieś pytania, w kwestiach, w których mogłabym pomóc, zapraszam na priv: pantegram.forum@gmail.com

Gość no i tak trzymaj
moj maz ma wielu przystojnych kolegow , ktorzy sa samotni. Wydaje mi sie ze duza role odgrywa charakter. a z ta kasa to mnie przeraziliscie, ze laski takie materialistki. raczek nie maja?

Gość taki jeden facet 28
Ja tu widzę ,że głównym problemem jest twoje uzależnienie od tego kolegi. To on rządzi twoim zyciem to on zapewne ustawia i to on na tych imprezach jest "liderem" . Mam wrażenie ,że Ty potrzebujesz akceptacji tego kolegi. On Ci wszystko ustawia wlącznie z tymi pannami o których świadczą teksty " ..kolega jest wolny , kolega nie pali " Zacznij działać sam. Najlepiej przestań się spotykać z tym kolegą na jakiś czas przez który musisz wyrobić sobie swoje zdanie i być dla niego kolegą partnerem na równi ,a nie przydupasem jak teraz.

Gość taki jeden facet 28
innymi słowy TY nie stanowisz odrębnej jednostki tylko jesteś uzależniony od zdania , działań kolegi ,a tak NIGDY nie ruszysz z miejsca. Sam za czasów LO taki byłem tylko laziłem za kolegami ,a oni wszystko ustawiali organizowali , rządzili ..i co ? i gówno też prawie żadne panny na mnie nie leciały byłem wręcz nie widzialny. Dopiero na studiach jak sie od tych kolegów uwolnilem to zacząłem działać na własną rękę ,a jak nie wiedziałem co zrobić to sobie przypominałem co oni robili wtedy...i jakoś to weszło mi w krew i przestałem się patrzeć na kolegów tyko robilem swoje. Kieedyś na imprezach takich z kolegami to w zasadzie ja się szlajałem za nimi tylko i była kicha ...po jakimś czasie 1-2 latach jak okrzepłem na studiach i wybrałem się z nimi na imprezie to byłem jakby innym kolesiem już . Nie ogladałem się na nich co robią tylko sam działałem , podrywałem i wtedy to "JA byłem w centrum zainteresowania tych kobiet ,a nie koledzy ...i aż chciao mi się wtedy żyć. ...imprezy nabrały innego lepszego znaczenia bo w końcu coś się działo

Gość no i tak trzymaj
nie robi ci cos zlego, on ma przywodczy charakter, jest dla ciebie blaskiem. A ty przy nim gasniesz. Nie musisz od niego sie odsuwac jezeli to b. kolega. ale zacznij miec swoje zdanie, swoje racje, swoje zainteresowania. Zacznij czytac ksiazki, interesowac sie tym co sie wkolo dzieje.

Gość taki jeden facet 28
nie robi tego specjalnie ,ale właśnie Ty przy nim gaśniesz ..tak jak ja przygasałem przy niektórych swoich kumplach. Jeżeli tkwisz w znajomości gdzie on jest liderem i ty się do tego przyzwyczaiłeś to trudno będzie Ci to zmienić tak z marszu. Dlatego pierw musisz się od niego uwolnić i zacząć decydować o wszystkim sam, a nie " znadź mi pracę " , "choć ze mną na zakupy" to już nawet ja taki nie byłem zachowujesz się jak kobieta bluszcz trochę.

Gość taki jeden facet 28
Skoro on robi wszystko za Ciebie to się nie dziw ,że laski tez podrywa za Ciebie. Natura jest sprawiedliwa i ty nie masz powodzenia z kobietami bo byś nawet nie wiedział co potem z taką robić ;] ..pytał byś się kolegi ? Na chwile obecna jeteś id

Gość taki jeden facet 28
na chwile obecna jestes idealnym kandydatem na takiego rodzinnego wujka przydupasa tego swojego kolegi ..co przywiezie , zawiezie , popilnuje domu , potem dzieci ... widać odpowiada ci to skoro w tym tkwisz.

Gość hahahahaha :)
:D

Gość magdaaaaa aaa
i już wiesz dlaczego żadna laska nie chce sie z Toba spotkac :| dziewczyny lubią mężczyzn zaradnych, którzy przejmują inicjatywę, a nie pytają o wszystko kolegi :| to sie da od razu wyczuć jaki koleś jest. A Ty widać ze jestes wiecznie marudzącym przydupasem kolegi :|

Gość a mi sie..
Te koszule podobają. sweterki w romby odpadają. Popracuj nad zmiana ubioru na początek. Nie muszą to byc drogie rzeczy ale cos na czasie. Sweterki w romby noszą nasi ojcowie. Jesteś młody więc koniecznie zmień styl ubierania. Stan Twojej cery tez jest ważny. Nie bójcie sie faceci maseczek bo one nie sa tylko dla kobiet. Myślę,ze większość facetów ich używa i sie do tego nawet nie przyznaje. mój mąż na początku bardzo sie wstydził ale w końcu udało sie go namówić i sam stwierdził,ze cera mu sie poprawia i teraz sam chce robi, sobie maseczki raz na tydzień.

Gość taki jeden facet 28
czyli wracamy do tego co tu ktoś wcześnie napisał " stań się kowalem własnego losu"" ..na chwilę ocena dam sobie łapę uciąć ,że nie wiedział byś co zrobić z zainteresowaną kobietą ..gdzie zaprosić , gdzie iść , co robić ..bo do tej pory o wszystkim decydował kolega ... Więc wake up

Gość amerykaniepiszglupot
nowy prawiku: nie dziw się, że nie masz kobiety jeśli odwalasz takie teksty jak kompromitacja na rozmowie kwalifikacyjnej, jeśli o wszystko musisz pytać kolegi, jeśli wypisujesz sms w środku nocy - tego się po prostu nie robi. Przede wszystkim musisz nabrać pewności siebie i czuć, że dobrze wyglądasz i dobrze się ze sobą czujesz. I nie czekaj aż kobiety Cię poderwą, bo taki szaraczek nie zainteresuje tak wyzwolonej kobiety. Sam musisz poderwać - najlepiej zacznij od jakiejś skromnej dziewczyny, gdzie masz mniejsze prawdopodobieństwo odrzucenia. Nie skupiaj się tylko na tym aby "mieć dziewczynę" ale np zaproś jakąś na niezobowiązującą kawę, poznaj i daj się poznać, a dopiero na końcu myśl czy chcesz iść z nią na oficjalną randkę. I zacznij myśleć sam za siebie :)

Gość a mi sie..
Autorze poszukaj w necie cos ze swojej garderoby. Pokaz mniej więcej jak sie ubierasz. Sorry ale to w jaki sposób sie ubierasz wpływa na pierwsze wrażenie jakie wywierasz na dziewczynach.

Gość a gdzie zagranicabylas
a co ta sa swetry w romby? bo nie wiem... prosze o link

to moze jak sie wstydzisz to jedz do innego miasta i tam pochodz po lumpeksach i poszukaj cos fajnego

Gość a mi sie..
musisz wyglądać w nich zbyt grzecznie. Dziewczyny nie lubią tego. Kup jakies fajne koszule.

taki sweter tez moze inaczej wygladac jak masz jakies fajne jeansy do tego i buty. zainwestuj w trzy pary super jeansow a wtedy mozesz to kombinowac z innymi. w tk maxx sa czesto fajne jeansy za bezcen. fakt, ja nie mieszkam w polsce, ale slyszalam ze w pl tez sa super ciuchy.