Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy prawik na kafe

Byłem z kolegą właśnie na piwie. Zagadały do niego 2 laski do mnie nikt...

Polecane posty

Gość Kobiety patrzą
na to kim jesteś jak jesteś ubrany, zadbany. Kiedyś wleciałem z moimi dwoma koleżankami na wiejską potańcówkę... tak dla jaj zobaczyć co tam się dzieje (mieszkam w mieście). Po 5 minutach już jakaś się chciała ze mną umówić... byłem ubrany wtedy naprawdę zajebiście buty addidas takie bardzo modne, spodnie big star, bluza nie pamiętam jaka ale jakaś fajna i kurtka skurzana taka w stylu "gangster". Żaden wieśniak jej nie przypasował ja się wyrużniałem z tłumu.

Gość ola kola
wyróżniasz się też z tłumu swoją tępotą radzę zasięgnąć do słownika ortograficznego zajebisty gangsterze :D

Gość ola kola
-wleciałem -wyrużniałem -skurzana Ja jebie :D Ty wieśniaku

Gość Kobiety patrzą
ola kola przepraszam najmocniej, mam z tym problem, dyslekcja...

Gość ola kola
czy dysleksja??

Gość ola kola
wyślij tu swoje foty jak się ubierasz hmmm?:)

Gość Kobiety patrzą
no widzisz nawet tu błąd :/

Gość ola kola
Bo kobiety patrzą!!! :D

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Ja nie oceniam facetów po ubiorze bo czasy są takie że dobre ciuchy kosztują i nie każdy ma na nie pieniądze ale są takie kobiety które patrzą czy facet dobrze i schludnie ubrany itd.

Ma dużo racji gość. Wystarczy, że dobrze ubrany i wyglądający facet z Warszawy, czy Wrocławia pojedzie do jakiegoś małego miasteczka na odludziu to będzie miał bardzo duże powodzenie.

przeglądałem internet i znalazłem dwie rzeczy które on ma na 1000procent, koszule. 1 kupował ze mną a w tej 2 często chodzi Czy takie podobają się kobietom? Takie powinieniem kupowac??

Gość ola kola
loserku to ubierz się ładnie i jedź :D

Bardz orzadko, bo ostatnio jedna kobieta mi się mocno podobała i do innych mi sie za bardzo nie chce. A do niej zagadałem, ale ma męża i powiedziała, że nic z tego.

Gość emanuela22
przecież to normalne, że kobiety wolą dobrze ubranych i pewnych siebie mężczyzn. Jak jest dobrze ubrany to wiadomo od razu, że dobrze zarabia. Oznacza to, że jest zaradny życiowo i potrafi o siebie zadbać. No przykro mi tak to właśnie wygląda. Jedni są bardziej atrakcyjni a drudzy mniej. Może Ty też szukasz księżniczki z wieży zamiast rozejrzeć się za przeciętnymi dziewczynami. Jeszcze odnośnie podrywania. HALO człowieku, obudź się!!! To Ty masz podrywać kobiety a nie one Ciebie.

Ale jak nie podrywam, to też rozmawiam z kobietami w sklepach, urzędach, żartuję. I widzę bardzo duże postępy u siebie. 3 rzeczy składają się na sukces faceta: 1) umiejętności towarzyskie, pewność siebie 2) pieniądze, status społęczny 3) wygląd I nad wszystkimi da się pracować.

Bo byłem w życiu za mało aktywny. Facet musi działać, zagadywać itd. No i przydałoby się mieć wyższy status społęczny. Poza tym mi się bardzo mało kobiet mocno podobało, nie wiedziałem jak postępować z kobietami.

Gość pie,kne koszule
w uzywanej o dziezy sa piekne koszule... sliczne za grosze to nirprada, ze musisz wydawac fill hajsu kup se dziny dobre a w uzywancach szukaj koszul i sweterkow

Gość Dobra rada :D
Zerwij z tym kolegą znajomość, ewentualnie nigdzie z nim nie chodź w takie miejsca. Po co się dołować i zacznij się unierać i dbać o siebie!

Koszmarne te koszule, mój facet wyleciałby za drzwi z nimi. On musi być niezwykle przystojny skoro takie coś prezentuje się na nim dobrze do tego stopnia, że dziewczyny go podrywają.

Gość Pantegram
@SamotnyRomantykII Co do perfum - dla mnie po prostu ważne jest, aby facet dobrze pachniał. Wtedy nie mam oporów, aby się do niego przytulić, pocałować go itd. Jeżeli jakiś facet używa perfum o kwiatowych zapachach, to oczywiście jest to niemęskie, jeżeli ktoś przesadza z perfumami, to również nie jet to wskazane. Ale generalnie możesz popróbować z wodą toaletową (chodzi mi o specyfiki, które mają mniej ciężki zapach i nie podduszą ludzi, jak np. będziesz jechał tramwajem) albo po prostu używać dobrego, ładnie pachnącego mydła (a raczej żelu pod prysznic dla mężczyzn) + dezodorantu. Wtedy też będziesz 'miły dla nosa' ;] Jeżeli chodzi o włosy, to chodziło mi przede wszystkim o to, aby nie było nierozczesanych kłaków, strąków itd. Jeżeli się elektryzują (puszą) i źle układają, to może wystarczy dobra odżywka do włosów, aby wyglądały na zadbane. I najważniejsze: uśmiech! Nie chodzi o to, abyś śmiał się z czegoś, co Cię nie śmieszy, albo szczerzył zęby jak głupi do sera. Chodzi o to, aby było widać, że masz pogodne usposobienie. Nikt nie chce zadawać się ze smutasami. Chodzi o taki uśmiech, którym możesz obdarzyć przypadkowych ludzi w tramwaju. Weź przykład z Looooser'a: (aż zacytuję jego wypowiedź: Looooser Ale jak nie podrywam, to też rozmawiam z kobietami w sklepach, urzędach, żartuję. I widzę bardzo duże postępy u siebie. 3 rzeczy składają się na sukces faceta: 1) umiejętności towarzyskie, pewność siebie 2) pieniądze, status społeczny 3) wygląd I nad wszystkimi da się pracować. BRAAAWO!!! Zwłaszcza to pierwsze zdanie. Wielu samotnych facetów tak ma, że do pięknej kobiety nie zagadają, bo się boją wyśmiania, ale do brzydkiej, albo nawet średnio atrakcyjnej, też nie, bo po co?

Gość Pantegram
@Dżihad Moim zdaniem te koszule nie są koszmarne, chociaż jak najbardziej można je określić jako przeciętne, nijakie. Ale jeżeli facet ma dobrą figurę, (a do tego jeszcze przystojną twarz) to jak najbardziej może się świetnie prezentować w takiej koszuli.

"I nad wszystkimi da się pracować." ­ Pracuj, pracuj. Patrz jak prostak jeden za drugim przychodzi, nie najlepiej ubrany, nie za bardzo kulturalny i często bezrobotny i zgarnia pannę na której ci zależy. To z nim pójdzie na randkę, na jego sms-y będzie czekać, to u niego będzie nocować. A ty tymczasem przymierzaj koszule i sweterki i haruj ciężko na to co inni mają za friko i to już w gimnazjum. Może ci panna torebkę da do przypilnowania. W końcu można na tobie polegać i w ogóle taki fajny jesteś... przyjaciel XD Powodzenia. Bądź frajer i bądź z tego dumny.