Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy prawik na kafe

Byłem z kolegą właśnie na piwie. Zagadały do niego 2 laski do mnie nikt...

Polecane posty

Gość zarumbo
widzisz prawik z koleżanką zgodziliśmy się na 140% :) (średnio) że masz dwa wyjścia 1. zostać audytorem ew. przyuczyć się do jakiejś innej męskiej roboty 2. iść do psychoanalityka z NFZ który ci podniesie samoocenę bez kasy w skórzanej kurtce i eleganckich okularkach będziesz dalej czuł się jak c.a niestety. a mięśnie to oprócz sportu dieta czyli znów kasa. niestety taki ten świat już jest

Gość Pantegram
nowy prawik na kafe ja mam tylko jego. I jego tylko ciągle pytam o rady Nic dziwnego, że jego cierpliwość się kończy. Jeśli mogę spytać: mieszkasz w mieście, miasteczku czy na wsi?

Gość Pantegram
Pisz, nie krępuj się.

Miałem załatwioną pracę właśnie u niego. Spóźnił mi się autobus i nie przyjechałem na czas a na rozmowie wszystko, w rozmowie uczestniczył kolega i 2 osoby z jego firmy. Powiedział, ze walczył o mnie do końca ale nic nie dało się zrobić... :o

Gość Pantegram
Cóż, po prostu spartoliłeś. Zdarza się. Teraz dla równowagi powinieneś wysyłać CV, dopóki nie dostaniesz kolejnego zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną, na którą oczywiście przyjdziesz co najmniej 30 min wcześniej ;p

Gość zarumbo
a nie masz jakichś własnych zainteresowań zawodowych ? jakbyś chciał zostać audytorem uczyłbyś się w tym kierunku

Gość Pantegram
Każdy ma jakieś zainteresowania. A co ze sportu?

Gość Pantegram
I co niby jest złego w tym smsie? Niech zgadnę, wziąłeś to 'zabiję Cię' na poważnie? ;D

Gość gh67 trosze inaczej
oj chlopaki dzis walenie konia wam pozostalo tylko bo zniego super duppki w 2h nie zrobisz...umowmy sie:(

Gość zarumbo
anioł stróż kazał ci spierdolić tą rozmowę. superkolegę miałbyś nie tylko towarzysko ale i w pracy ojej.

nic złego tylko to, że go zawiodłem był na mnie wkurwiony i powiedział żebym się do niego nie odzywał bo ma ochotę powiesić mnie za jaja za to co zrobiłem jeszcze on musi się teraz tłumaczyć bo 1 z kobiet wiedziała, że mnie polecał i to on zaprosił mnie na rozmowę...

Gość Pantegram
Co do smsa, ja też bym tak zareagowała, jakbym starała się ze wszystkich sił pomóc kumplowi dostać robotę, a on by zawalił, bo... spóźnił się. Po prostu bym się wkurzyła, a te słowa są tego wyrazem, a nie jakąś groźbą. Co do zainteresowań... jakie to typowe. Idealne rozwiązanie dla Ciebie: - ogarnij, co się dzieje w Twoim mieście (od czego jest Internet?), być może nawet Urząd Miasta wydaje gazetkę z kalendarium co ciekawszych wydarzeń, jak u nas - zacznij chodzić na takie eventy, choćby to była iluminacja choinki czy wstęp wolny na wykład z fizyki; i dowiesz się czegoś nowego, i nowych ludzi poznasz, i jakieś zainteresowania zdobędziesz - jeżeli nie masz kasy, korzystaj z wszystkiego, co jest za free, a w mieście jest masa takich rzeczy, tylko trzeba się ogarnąć: koncerty, festiwale, kursy (np. tańca), warsztaty - jeżeli mieszkasz w mieście, na pewno ma ono jakąś historię. Pozwiedzaj je! Łatwo jest wtedy zaimponować innym swoim obyciem, a i przy zwiedzaniu również można poznać nowych ludzi. Korzystaj z życia!

Gość Pantegram
@gh67 Ale lepiej spróbować rozpalić w jego umyśle iskrę w ciemności, aniżeli wbijać mu gwoździe do trumny, jak Ty. Poza tym, Twoje poglądy odnośnie tego, że dziewczyny (wszystkie) lecą na kasę, są dla mnie skrajnie nieakceptowalne. Chyba, że Ty chcesz mieć taką partnerkę, której będziesz imponował głównie tym, że masz więcej kasy od niej. Wtedy współczuję takiej partnerki.

Gość ile masz wzrostu i lat
kolego?

Gość zarumbo
na rozgrzewkę można chodzić na eventy ale lepiej żebyś zaczął poważnie myśleć o życiu. coś umiesz ?

Gość Pantegram
@nowy prawik na kafe O, a w zimie na pewno znajdzie się jakieś darmowe lodowisko. Tam na pewno jakaś panna wpadnie Ci w ramiona, jeśli zechcesz i opanujesz podstawy jeżdżenia na łyżwach lepiej od niej xD

Napisałem mu smsa czy pomoże mi jposzukać pracy jakiejś lepszej dla mnie a on: "Na pewno nie teraz. Zadzwoń jutro bo nie wiem czy mówisz serio czy jesteś pijany, jest 2 w nocy a ja wstaję o 5. Zdrowia."

Gość ile masz wzrostu i lat
jestes dokładnie mojego wzrostu :D

Gość Pantegram
Czemu napisałeś do niego o 2. w nocy?!

Gość zarumbo
jak to dlaczego ? przecież jest 2:07 :)