Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy prawik na kafe

Byłem z kolegą właśnie na piwie. Zagadały do niego 2 laski do mnie nikt...

Polecane posty

Gość a mi sie..
Ten biały to fajny. tak samo nr 3

Gość a gdzie zagranicabylas
zmien moze fryzjera, inna fryzura itd

Myślałem, że ona mi powie naprawdę zapytałem się szczerze jak on był w sklepie a ona "oj przestań" i pocałowała mnie w policzek poczułem się jak idiota... jak jej syn ;o

Gość a gdzie zagranicabylas
a nie mozesz wstawic tu zdjecia swojego, ale zamazac twarz? to moze latwiej cos doradzic co do ciuchow, wlosow, stylu?

Gość taki jeden facet 28
To pytaj się dalej swoich "rodziców" :D oni wiedzą najlepiej ...no nie mogę

Gość akaszkaszakasza
W pełni się zgadzam z takim jednym... cera, ubrania itd to według mnie poboczne problemy, to tylko skutki, a ty musisz ogarnąć przyczynę, mianowicie przestać być ciepłą kluchą, która nie wie co zrobić, jest niezaradna, o wszystko musi się kogoś pytać. Ludzie tutaj dają dobre rady, musisz znaleźć jakieś zainteresowania, pobywać z ludzmi. Nawet jeśli zainteresujesz jakąs kobietę, to jak tylko zobaczy jaką jestes ciepłą kluchą i bluszczem, zostawi cię zaraz. Pewnie będziesz się zachowywał w stosunku do niej jak do kolegi, bedziesz ja pytal gdzie macie isc na pierwsze spotkanie, bedziesz wymagal zeby to ona zawsze decydowala, bedziesz jej marudzil, nie bedziesz dawał jej spokoju i wydzwanial ciagle. Bedziesz traktowal ja jak jakis cud, na ktory nie zaslugujesz, a nie jak rownorzedna względem siebie partnerkę. Ty sam umiejscawaisz siebie na pozycji podrzednej, sam masz się za gorszego, dlatego ludzie cię tak traktują, ale to ty sam wskazujesz im jak mają cię traktować. Wiesz mi spotkałam takich kilku i spierdalałam gdzie się da. To jest najgorsze co moze byc u facetów, brak pewności siebie, gamoniowatość, bycie taką ciepłą kluchą!!!

Gość akaszkaszakasza
Może jakiś kurs podrywania? Serio, bo dla ciebie raczej nie widze innego ratunku. Owszem można się niezle obsmiac z tekstów jakich ucza na tych kursach i niektórych metod :pp ale dla takiego ciamajdy, to chyba jedyna deska ratunku. Spotkasz podobnych do siebie, moze sie zakumplujesz, popracujesz nad soba, zyskasz pewnośc siebie...

Gość akaszkaszakasza
Poki co pracuj nad zmiana pracy na lepszą i znajdowaniem zainteresowan, facet, ktory ma jakies niebanalne zainteresowania od razu zyskuje sympatie kobiet!! I wez sobie do serca to co tutaj pisza ludzie i powoli stosuj, poprawiaj swoj wizerunek.

Gość taki jeden facet 28
Tia kurs podrywania ..,a potem jak nie będzie trenera w pobliżu to co ? będzie wydzwaniał o 2 w nocy co ma robić ? Pierw to gościu musi usamodzielnić myślenie i podejmowanie decyzji bez tego ani rusz.

Gość taki jeden facet 28
Ja uważam ,że właśnie życie jest bardzo sprawiedliwe. Dostajesz to na co sobie sam zapracujesz :)

Gość akaszkaszakasza
No ale przynajmniej pozna jakies gadki i oswoi sie z podchodzeniem do kobiet, dowie sie jakie zachowania dyskwalifikuja go w oczach kobiet, jakich bledow nie popelniac, gosc nie jest glupi, a raczej inteligentny, to widac po jego wypowiedziach, wiec moze ogarnie się na tyle, by cos zrobic samemu?

Gość amerykaniepiszglupot
nie, ja nie lubię wygolonych "tam" facetów - stawiam na naturę w tym przypadku ;) w ogóle nie lubię przesadzających z dbaniem o siebie, to raczej niemęskie aby facet więcej czasu spędzał w łazience na manicurach, pedicurach, maseczkach itp od kobiety ;P

Gość amerykaniepiszglupot
a ile masz lat? nie musisz mówić dziewczynie przecież, że jesteś prawiczkiem od razu... i nie licz na to, że po 2 godzinach rozmowy każda wskoczy Ci do łóżka. Musisz być pewny siebie ale bez przesady ;) poznaj kobietę i daj poznać siebie - oczywiście z jak najlepszej strony

Wiecie co... kiedyś pisałem z jedna przez czat i wysłałem jego zdjęcia skopiowane z nk:o wiem ,że to głupie ale nigdy nikt nie odpisywał jak wysłałem prawdziwe. pisaliśmy i pisaliśmy, ona odpisywała cały czas i rozmawiało nam się cudownie, do 4 rano nieraz dzwoniliśmy i w końcu powiedziałem, że to nie moje fotki i wysłałem swoje to już się nie odezwała. Mentalnie w takim razie wszystko jest chyba ok, nie jestem atrakcyjny i tyle.

Gość ostatni prawdziwy menszczyzna
Wrzuc zdjecie to ocenimy czy faktycznie jest tak tragicznie...

Gość akaszkaszakasza
!! a może wkurzyła się, że wysyłasz jej nie swoje??? Co to w ogóle za zagrywki, że wysyłasz zdjęcia kogoś innego??? Jak z gimnazjum. Ty się po prostu pogrążasz swoim zachowaniem. Jakby ktoś wysłałby mi nie sowje zdjęcia, to już byłby na bank przekreślony, nieważne jak dobrze wyglądałby naprawdę.

Gość taki jeden facet 28
..i tak się śmieją wszyscy z Ciebie tylko ,że za plecami

Gość akaszkaszakasza
Jeśli wysyłasz zdjęcia kogoś innego, to znaczy, że nie akceptujesz swojego wyglądu i się siebie wstydzisz, a w dodatku od początku oszukujesz. Jak inni mają cię akceptować i szanować skoro ty sam tego nie umiesz. Zrozum to wreszcie!!! Wiesz jaki dałeś komunikat tej lasce - nie akcpetuję siebie, sam uważam się za brzydkiego, każde inne zdjęcie tylko nie moje będzie lepsze. Jaki taki ktoś ma się podobać????

Gość akaszkaszakasza
Właśnie, że menalnie nie wszystko jest ok, zrozum to. Sam sie skreslasz w oczach kobiet swoim głupim zachowaniem. Nie dość że oszukałeś laskę przysyłając nie swoje zdjęcie, to jeszcze dałeś jej wyraźny komunikat - nie akceptuję siebie, wsztydzę się siebie, uważam, że nikomu się nie spodobam i każde inne zdjęcie będzie lepsze niż moje. Zrozum to w końcu ciemna maso, jak inni mają cię akceptować i szanować skoro ty sam tego nie robisz.