Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Caroline

Nie wiem jak można urodzić dziecko z gwałtu i jeszcze je kochać

Polecane posty

Nie dorabiaj ideologii i nie analizuj jej psychiki na siłę nie mając pojęcia co nią kierowało.Zresztą w większości postów to się przewija: ja to bym to ja to bym tamto. Ty. Ale nie każdy. Zresztą łatwe jest zakładanie własnego zachowania w wyimaginowanej sytuacji.

Gość Lady Caroline
bambarka25 - No widzisz, a ja bym na takie nie mogła nawet spojrzeć. Zwłaszcza jeśli byłby to chłopiec.

Gość kasjopa
widzę autorko, że z twoim podejściem do dzieci i macierzyństwa, to byś pewnie nawet i ze zwykłej wpadki dziecko usunęła.

ale co dziecko jest winne.... zawsze kobieta moze oddac rodzinie ktora je pokocha ja wiem jaka jestem i napewno psychicznie bym cierpiala itd ale kochalabym,tyle dzieci przechodzi horror ginie bo matki sobie ztym nie radza,ja wiem ze kochalabym je tak samo jak inne moje dzieci

Gość poziom debilizmu na tym forum
to nie jest dziecko, idiotki, to jest najpierw zarodek, a potem płód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziecko niczemu niewinne jest
Autorka napisała: " Mam swoje plany i cele do których dążę, nie ma w nim miejsca nawet na dziecko z miłości, a co dopiero bachora z gwałtu" I wszystko jasne z kim mamy do czynienia. Więcej pytań nie mam i szkoda nawet dyskutować z takimi ludźmi. Autorko pogadajmy może jak skończysz 40 lat. Proponuję ci spotkanie jak tyle lat skończysz. Jeśli się okaże że masz dzieci to dam ci w pysk.

ytutuiy77: Nie chodzi o chorobę :) Poczytaj na opakowaniu o działaniu pigułki w połaczeniu z danym antybiotykiem. Nie martw się przy regularnym stosowaniu, nawet przy osłabieniu organizmu jesteś bezpieczna :)

Gość dziecko niczemu niewinne jes
jem własne gówno ale dzielę się ze swoją dzidzią :)

Gość Lady Caroline
dziecko niczemu niewinne jest - Dlaczego? Czyżbyś przyszła tu z jakiegoś topiku dla "staraczek"?

Lady Caroline: To ja ci odpowiem na to pytanie: gdybyś, nie urażając Cię oczywiście, dowiedziała się od swojej mamy, że wychowali Cię i kochali- ale Twoim ojcem jest jakiś tam oprawca, który skrzywdził Twoją mamę- CZY BYŁABYŚ TEMU WINNA?!? I wyprzedzając pytania- nie mam dzieci i póki co nie planuję.

Gość Lady Caroline
Lajla3232 - Dokładnie, to straszne, rodzić dziecko takiego ścierwa... Słyszałam o przypadku zgwałcenia młodej dziewczyny, rodzice zabronili jej usuwać tę ciążę, a ona popełniła samobójstwo, zostawiła im list tłumacząc, że nie dała rady znieść tego, ze to coś rośnie w jej brzuchu :( To jest dla mnie prawdziwa tragedia, a tych rodziców to bym chyba powiesiła, to nie są rodzice tylko potwory.

Gość Lady Caroline
Pierre Dolevas - Oczywiście, że nie urodziłabym, tu nie chodzi o to, że bym miała swojego faceta, tylko o fakt zgwałcenia. Usunęłabym czy będąc singielką czy w małżeństwie.

podszywanie się pod kogoś świadczy o bezradności i infantylności. Myślisz że to mnie obejdzie ? Pisz sobie ile chcesz debilu jak nie umiesz dyskutować po ludzku to co ci pozostało.

Gość dlatego do urodzenia należało
by zamknąć wszystkie kobiety które zostały zgwałcone i wszystkie kobiety które mają urodzeć zdeformowany płód w jednej celi.

Gość Lady Caroline
dlatego do urodzenia należało - Ciebie powinni zamknąć w celi, dożywotnio.

Kto nie przeszedl takiej traumy jak gwałt nie moze ,i wrecz nie ma prawa z welkim przekonaniem powiedziec, ze napewno by pokochalo sie to dziecko poczete na wskutek gwałtu Nie macie takiej pewnosci,a nawet zdrowe kobiety ktore chcialy dziecko po porodzie przechodzą depresje porodową, czego medycyna i psychiatria nie potrafi do konca wytlumaczyc ,bo teorytycznie nie ma podstaw do depresji, a co dopiero mowiąc kobieta zgwałcona Nikt nie powinnien sie zarzekac, ze dziecko napewno bylo by przez was kochane, nie wiecie o tym. To że chcielibyscie tak,to nie znaczy,ze tak by było. Czasami psychika zwlaszca po jakims urazie,traumie potrafi swoje zrobić ,na przekór naszym "chceniu"

Gość Lady Caroline
Polly84 - To czułabym, że zmarnowałam Matce życie, serio.

A dlaczego niby miało by być winne ? Nie przyszłam z topiku staraczek. Nie lubisz dzieci, twoje życie twój wybór. Ale po cholere potępiasz tych co potrafią uszanować życie. No sorry nie każdy ma taką znieczulicę jak ty.

Gość kobieta jak jest w ciąży to ma
obowiązek urodzić. Tego wymaga od nas Bóg. Pisze to Jania Wzór Do Naśladowania.

Ok, ale równie dobrze, i większość osób tak robi, nigdy mogłabyś nie dowiedzieć się prawdy. I byłabyś czemuś winna? Skoro nawet matka tego tak nie odczuwa?

Gość Lady Caroline
kobieta jak jest w ciąży to ma - Nie ma żadnego obowiązku, zawsze jest wybór, poza tym, jeśli Twoim jedynym argumentem jest Bóg - To wybacz, ale jestem niewierząca.

Gość Lady Caroline
Polly84 - Skąd wiesz, że by nie odczuwała? Może wewnętrznie czułaby ból, niepewność i żałowałaby swojej decyzji?

Gość ffdffdgfdgfgg
No sorry nie każdy ma taką znieczulicę jak ty. o jakiej Ty znieczulicy dziecko mówisz?

A dlaczego tak napisałam ? Bo takich jak ty szczekających jest tysiące i zakładają topiki jak to nie cierpią bachorów, brzydzą się ciążą, potępiają jak ktoś urodził dziecko z gwałtu (dla mnie to ktoś taki jest godny podziwu) a potem jak znam życie to w 99% przypadków te szczekaczki normalnie potem sobie rodziny zakładają i mają sobie dzieci jak gdyby nigdy nic.

Gość Lady Caroline
dziecko niczemu niewinne jest - Właśnie, o jakiej znieczulicy piszesz? Chyba właśnie jest na odwrót, bo ja bym czuła i to dużo ale same negatywne emocje i do ojca tego czegoś i do samej ciąży, która niebawem byłaby zakończona. I to wiem na pewno, nikt nie zmusiłby mnie do rodzenia dziecka z gwałtu.

Pisała wyżej jedna z mam- i wyraźnie zaznaczyła, że życia bez tego dziecka sobie nie wyobraża. Można sobie snuć, ze ktoś poczuje to czy tamto, ale żywy dowód napisał Ci, że o niczym takim nie ma mowy. Ale też jestem zdania, ze jeśli faktycznie kobieta nie jest w stanie poradzić sobie z tymi odczuciami to powinna wybrać własne dobro.

Gość Lady Caroline
dziecko niczemu niewinne jest - No to niech se mają te dzieci, w czym problem? Jak po latach dojrzały do macierzyństwa to niech zakładają rodziny, a jak wcześniej wołałyby usunąć niż urodzić, to jest to również ich prawo. Ważne żeby nie robiły niczego wbrew sobie.

Gość ja bym nie urodziła dziecka z
gwałtu, a jak by mnie zmusili to bym temu bachorowi kark ukręciła 🖐️