Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Caroline

Nie wiem jak można urodzić dziecko z gwałtu i jeszcze je kochać

Polecane posty

Gość Lady Caroline
afa_fa - Nie rozumiem po co w takim razie tu się udzielasz?

Gość do lateksowy kapturek
Lady caroline- dlatego mam nadzieję, że nigdy nie przydarzy Ci się taka krzywda i nie będziesz musiała podejmować decyzji. A za 10 lat jak urodzisz jakiegoś 'śmiecia' z miłości to przypomnij sobie o tym temacie ;)

Gość afa_fa pewnie jest samotną
matką i ma tylko tego jebanego bachora w brzuchu stąd jej pierdolenie głupot 💤

Gość Lady Caroline
do lateksowy kapturek - Jakiego "śmiecia" z miłości? :O

Gość Lady Caroline
Pierre Dolevas - Dlatego lepiej usunąć.

afa_fa pewnie jest samotną gowno wiesz wiec sie zamknij :] a za to ze to dziecko nazwalas bachorem powinnas dostac w morde, glupia suko.

NA KONIEC PORADZE WAM JEDNA RZECZ JAK NIE CHCECIE MIEC TYCH 'BACHOROW' I 'SMIECI' JAK WY TO MOWICIE TO USUNCIE SOBIE NARZADY RODNE (I PRZY OKAZJI TE MALUTKIE MOZDZKI) I BEDZIECIE MIEC SPOKOJ NA CALE ZYCIE. BO NIE WIERZE ZE TAKIE KOBIETY JAK WY BEDA CHCIALY MIEC KIEDYKOLWIEK JAKIES 'SMIECI' NA GLOWIE KTORE POPSUJA WAM WASZE WSZYSTKIE PLANY BYCIE BOGATA KOBIETA PRACUJAC W BIEDRONCE :)

Gość Lady Caroline
afa_fa - Dobrze, a teraz idź już stąd, poczytaj coś o rodzicielstwie, czy cokolwiek, i nie zajmuj się BACHORAMI z gwałtu, bo to nie na Twoją główkę.

Gość Lady Caroline
afa_fa - Widzę, że odniosłaś się tu do swojej pracy, no ale wiadomo, że dziewczyna która zachodzi w ciążę w tak młodym wieku nie ma zbyt wiele ambicji, więc będzie zarabiać na kasie w Biedronce. Ale jak życie Cię przyciśnie to mogę Ci przelać trochę pieniędzy na jedzenie.

tak sadzisz!? nie wiesz w ogole jak wyglada moje zycie. ja oceniam tylko twoje myslenie. na forum sie kasa mozesz chwalic a naprawde mozesz zebrac na ulicy-taka prawda. wiec nie wymachuj pieniedzmi. a po co zyjesz? po co zatruwasz zycie innym? bo w sumie jak ty zabijesz swoje dziecko tak matka mogla zabic ciebie. wiec w sumie powinno cie tu nie byc :]

Gość Lady Caroline
makuka - Tu nie ma żadnej prowokacji, ja bym nie potrafiła takiego "dziecka" zdzierżyć, dla mnie jest pewne, że bym usunęła, choć oczywiście na szczęście nie byłam w takiej sytuacji i nie musiałam dokonać wyboru, ale znam siebie na tyle dobrze, że wiem, iż ta ciąża nie trwałaby długo.

Gość Lady Caroline
afa_fa - Dostosowałam tylko poziom do Ciebie. A nikt tu nie pisze o zabijaniu dziecka tylko o przerwaniu ciąży - i to takiej z GWAŁTU, widzę, że nie znasz podstaw biologii, może trzeba było się bardziej przykładać do nauki, a nie rozkładać nogi? Czy może z kolegami po lekcjach uczyliście się biologii w praktyce?

obrazasz mnie! ale widac ze jestes po prostu stara kur*a :) po skonczonym gimnazjum. dlugo myslalas nad ta riposta

Gość Lady Caroline
afa_fa - Jedyną osobą która rzuca tu inwektywami jesteś Ty, a czas produkowania riposty możesz sobie sprawdzić, wszakże przy postach jest podana godzina, ale widzę, że i to Cię przerasta. Ciekawe czy jeśli kiedyś urodzisz córkę i ona dozna brutalnego gwałtu wskutek którego zajdzie w ciąże to również będziesz chciała ją udusić, bo tak przecież pisałaś w poście z godziny 13:42.

Gość Lady Caroline
afa_fa - Oczywiście jeśli będzie chciała tę ciążę usunąć.

mylisz sie. swoja corke wychowam na prawdziwa kobiete ktora szanuje swoje cialo (i nie ubiera sie wyzywajaco) i bedzie obdarzona miloscia i wychowana w prawdziwej rodzinie wiec nawet jesli ktos ja zgwalci to nie raczej aborcja nie bedzie wchodzila w gre (skoro zostanie wychowana po katolicku-ale ty chyba tego nie rozumiesz) ciebie to pewnie matka w piwnicy trzymala i dlatego takie cos wyszlo z ciebie :)

Gość Lady Caroline
afa_fa - A takich prymitywnych odzywek też nauczysz swoją córkę? I musisz być naprawdę ćwierćinteligentką skoro już teraz wiesz co Twoja córka zrobi w razie ciąży z gwałtu. A to katolickie wychowanie... Proszę Cię, ośmieszasz się tylko.

Co to jest katolickie wychowanie? Niech dwóch gejów wejdzie do kościoła to zobaczysz jak katolicy zachowuja sie w stosunku do drugiego człowieka. Ile w nich miłosierdzia i empatii

no tak, bo ty jestes glupia 'ateistka' moze jeszcze uniewaznilas swoj chrzest i komunie? i moze swiat nie obchodzisz jak prawdziwy ateista? bo inaczej to marna z ciebie ateistka :) napewno juz teraz wiecej osiagnelam w zyciu niz ty :) wiec juz mozesz skonczyc sie wysilac nad kolejnymi wypowiedziami bo ci zylka w cipie peknie i twoj luby sobie nie porucha-jesli w ogole ktos cie zechcial

Gość Lady Caroline
15:08 [zgłoś do usunięcia] afa_fa "napewno juz teraz wiecej osiagnelam w zyciu niz ty" ­ Bękarta? No tak, to wiele wyjaśnia...

Gość 12563475676575
JESTEM KOBIETĄ I MATKĄ. W RAZIE GWAŁTU NA MNIE NIE WIEDZE INNEJ MOZLIWOSCI NIŻ TABLETKA PO, PORONNA LUB ABORCJA. (WIADOMO ZANIM KOBIETA OTRZASNIE SIE Z SZOKU I ZACZNIE DZIALAC MOZE TROCHE MINAC).

o takich studiach jakie ja koncze to mozesz sobie tylko pomarzyc :) a ciaza byla zaplanowana i z milosci stworzona. wiec daruj sobie swoje teksty ;)

Gość Lady Caroline
afa_fa - Nie przypominam sobie abym tu pisała o swoich uczelniach, więc nie wiem o co Ci teraz chodzi. W jaki więc sposób możesz uzyskać jakiekolwiek porównanie?

Gość 12563475676575
miałam abroche farmakologiczną - byłam w złej sytuacji i dziecka nie chciałam bo zwyczajnie była to dla niego krzywda i dla mnie, w tamtej sytuacji. to wszystko nie przeszkodziło mi zostac matką w lepszych okolicznościach.

Gość Lady Caroline
Pierre Dolevas - I vice versa.