Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Caroline

Nie wiem jak można urodzić dziecko z gwałtu i jeszcze je kochać

Polecane posty

Ja raczej żadnego dziecka nie urodze ale nie wyobrażam sobie aby moja kobieta urodziła dziecko z gwałtu. Za każdym razem jak bym patrzył na to dziecko to widziałbym w nim zwierze, które skrzywdziło moja kobietę. Chyba znienawidziłbym to dziecko i stworzył mu mimowolnie terror

Gość ffdffdgfdgfgg
Bo takich jak ty szczekających jest tysiące i zakładają topiki jak to nie cierpią bachorów, brzydzą się ciążą, potępiają jak ktoś urodził dziecko z gwałtu (dla mnie to ktoś taki jest godny podziwu) a potem jak znam życie to w 99% przypadków te szczekaczki normalnie potem sobie rodziny zakładają i mają sobie dzieci jak gdyby nigdy nic. Przede wszystkim nie porównuj dziecka, które kobieta ma z mężczyzną, którego kocha, a dziecka z gwałtu.

Gość Lady Caroline
Pierre Dolevas - Rozumiem Cię, i to by była ciężka sprawa, bo z jednej strony kobieta która kochasz, a z drugiej dzieciak z gwałtu, którego nikt nie chciał. Ze mną by nie było problemów, bo ja bym takiego wątpliwego "prezentu" nie zafundowała swojemu mężczyźnie, ale kobiety są różne.

Gość ooooooookkoko
dla mnie dziecko z gwałtu to nie dziecko tylko gówno.

Gość dziecko niczemu niewinne jest
pisałam o znieczulicy w stosunku do tego dziecka, które w niczym nie zawiniło a już żyje. Nawet jeśli taka kobieta czuje odrazę do takiego dziecka to przecież nie musi go wychowywać, może je oddać. Jeśli dokona aborcji to ja jestem temu przeciwna bo tak jak napisałam w nicku dziecko niczemu nie zawiniło, wszyscy o tym dziecku zapominają, czynią go nieważnym. Ja nie chcę takiej kobiety która dokona aborcji oceniać, bo ona za swoje sumienie sama będzie odpowiadać. Ale jakby do mnie ktoś taki przyszedł żeby mu w aborcji pomóc to nie pomogłabym, mogłabym wspierać kogoś takiego psychicznie, namawiać na oddanie, a nawet jakby się zdecydowała na wychowanie to pomóc w wychowaniu takiego dziecka, ale nie w aborcji. Jak ktoś w takiej sytuacji decyduje się urodzić to ktoś taki zasługuje na pochwałe bo w obliczu zła decyduje się na dobro nie na kolejne zło w imię zemsty na gwałcicielu. Autorka nie pojmuje jak można urodzić dziecko z gwałtu i jeszcze je kochać. Taki jest tytuł topiku. Uszanuj kogoś takiego a nie krytykuj. Powinno się takie kobiety wspierać a nie żeby się stykały z niezrozumieniem. Poznałam kiedyś taką dziewczynę. To było dawno temu. Ona miała 21 lat i kilkuletniego synka, była samotną matką, rodzice jej pomagali, kiedyś mi wyznała że ma go ponieważ jak była nastolatką to została zgwałcona, ale żyła normalnie i kochała tego synka, nigdy nie mówiła o szczegółach tego gwałtu, nigdy złego słowa nie powiedziała o swoim dziecku. Tak. Bądź co bądź swoim. Nasze drogi się co prawda rozeszły ale ja ją podziwiam za to do dzisiaj. Trzeba doceniać takich ludzi a nie tylko niezrozumienie okazywać.

Gość łąki pola lasy
13:17 [zgłoś do usunięcia] dziecko niczemu niewinne jest Poznałam kiedyś taką dziewczynę. To było dawno temu. Ona miała 21 lat i kilkuletniego synka, była samotną matką, rodzice jej pomagali, kiedyś mi wyznała że ma go ponieważ jak była nastolatką to została zgwałcona, ale żyła normalnie i kochała tego synka, nigdy nie mówiła o szczegółach tego gwałtu, nigdy złego słowa nie powiedziała o swoim dziecku. Tak. Bądź co bądź swoim. Nasze drogi się co prawda rozeszły ale ja ją podziwiam za to do dzisiaj. Trzeba doceniać takich ludzi a nie tylko niezrozumienie okazywać." ­ podziwiać za to że zmarnowała sobie życie? że w wieku nastu lat urodziła nieślubne dziecko gwałciciela? że musi się użerać z tym bękartem? że nie miała normalnej młodości, bo jakiś bydlak ją zgwałcił i obarczył wychowaniem jakiegoś szczyla? dla mnie ona nigdy nie będzie miała szacunku.

boniu, niektore z was to bym udusila wlasnymi rekami! szczegolnie ta idiotke lady.... jak mozna byc taka lodowata sucza to ja nie wiem... szkoda ze twoja matka ciebie nie usunela-bo tacy ludzie nie powinni w ogole zyc!

Gość Lady Caroline
afa_fa - A niby dlaczego? Bo bym nie urodziła dziecka z gwałtu? No wybacz, ale takich kobiet jak ja jest naprawdę wiele, to dużo miałabyś nas do duszenia :O

No ja akurat nigdy tego nie pojme. Widocznie mam zbyt mocno zakorzenione, ze dziecko to owoc miłości dwojga ludzi a nie efekt spełnienia potrzeb jakiegoś zwyrodnialca.

Ja dam się jutro zgwałcić żulowi w moim osidlowym śmietniku, spłodzę syna i dam mu na imie BOŻY-DAR. Taka jestem świętoyebliwa matka polka, i co, zatkao kakao ?

za twoje odzywki na temat tych malenstw, wyzywania ich i tego co soba reprezentujesz. w zasadzie nic nie reprezentujesz. jedynie patologie i brak milosci w sercu. wspolczuje ludziom ktorzy zyja wokol ciebie - musisz byc naprawde zimna jak lod.

Gość Lady Caroline
Pierre Dolevas - Dokładnie, dlatego ja nie rozumiem jak można to coś rodzić i trzymać pod swoim dachem, ja bym nie mogla na to patrzeć, to byłaby męczarnia. Dla mnie jedynym słusznym wyjściem jest przerwaniem jest obrzydliwej ciąży zwyrodnialca, i zadbanie o to aby ten typ długo nie wyszedł z więzienia.

wybiore najstarszego i najbrudniejszego, takiego, że jak będzie mnie yebał swoim śmierdzącym fiutem w mordę i w cipę, to sie na niego porzygam. Wtedy osiągnę prawdziwe spełnienie :)

Gość Lady Caroline
afa_fa - Dziękuję za Twój nic nie wznoszący do dyskusji komentarz, ale wybaczam Ci, wszak jesteś jeszcze bardzo młoda (21 lat), no i przez ciążę Ci odwala, to kiedy rodzisz? W sierpniu, tak?

a dzidziusia którego spłodzimy pokocham jak maryja kochala jezusa. Ją też przecież zgwałcić niejaki Bóg :) I była szczęśliwa :)

Tak się zastanawiam...i stwierdzam,że żadne z nas nie może być w 100 % pewnym co by w takiej sytuacji zrobiło. Sama myślę,że raczej bym nie była wstanie wychowywać dziecko z gwałtu,ale czy by faktycznie tak było? Tego nikt już nie wie.

oceniam ciebie a ode mnie sie odpieprz. po kiego wtracasz do dyskusji moj wiek i to ze moge byc w ciazy, hmm? rozmawiamy o twoim mysleniu wiec zejdz ze mnie i mojego dziecka.

Gość Lady Caroline
afa_fa - Sprawdziłam tylko z kim mam do czynienia, no i się nie pomyliłam, wiedziałam, że jesteś jakąś pieprzniętą młodą mamuśką, i to przez to tak emocjonalnie reagujesz, a moje myślenie jest właśnie takie, że nie potrafiłabym urodzić i wychować dziecka gwałciciela. To mi się nie mieści w głowie, a nad aborcją bym się nawet nie zastanawiała, dla mnie to by była oczywistość w TAKIEJ sytuacji.

Gość ferferfe
Krótko i na temat: kobieta która decyduje się urodzić dziecko poczęte poprzez gwałt, potwierdza że gwałt miał sens i coś się jej w tym podobało. Ona wyraża akceptację gwałtu i zgodę na przyszłe. Jako kobieta mam nadzieję że takich dewiantek jest niewiele.

Kazdy jest inny. Niektóre kobiety były by w stanie urodzić takie dziecko a inne nie dośc, ze by usunęły to jeszcze do końca zycia by nie mogły na siebie spojrzeć w lustrze. Tak samo faceci. jednemy by nie przeszkadzało i jeszcze by wspierał swoją kobietę a inny nie dośc, ze by tego dzieciaka nie chciał to by jeszcze brzydził się ta dziewczyna i w końcu ją zostawił. WYDAJE MI SIĘ że mógłbym wesprzeć kobietę i z nia byc po czymś takim ale na narodziny tego pomiotu bym napewno się nie zgodził. i jeszcze łazyć potem pieniądze na bachora zwyrodnialca... :O

Gość do lateksowy kapturek
ludzie, czytam Was i nie wierzę własnym oczom, co się wyrabia z tym światem. Dziecko z gwałtu dla niektórych to śmieć, jedna by wywaliła, druga nie ma czasu na dziecko :( Rozumiem, że nie wszyscy chcą mieć dzieci i szanuję to, ale pisać takie rzeczy na forum? Wy wogóle macie coś takiego jak sumienie, moralność? Czy ta pogoń za kasą totalnie zagłuszyła w Was jakiekolwiek człowieczeństwo?

To jest dość trudna sytuacja i każdy ma prawo do podjęcia decyzji która jego zdaniem będzie słuszna. Także w takiej sytuacji nie potępiam kobiet które nie są w stanie wychować dziecko z gwałtu,bo to jest jednak dość trudna sprawa. Tak samo nie potępiam kobiet które jednak decydują się takie dziecko wychowywać.

rozumiem cie jak i inne kobiety ze moga tego psychicznie nie zniesc wiec decyduja sie na aborcje (choc jest inne wyjscie-pozostawienie w szpitalu) tylko w sposob w jaki odnosisz sie do dziecka i do macierzynstwa jest wulgarny i pokazuje tylko jak nie masz w sobie nawet krzty empatii. pewnie nigdy w zyciu nie zaznalas prawdziwej miloscil. szkoda mi ciebie :)

Gość do lateksowy kapturek
a teraz wybaczcie, za 5 minut przychodzi do mnie klient i muszę go obsłużyć, a jeszcze nie zdecydowałam się w jakiej bieliźnie go przyjmę :classic_cool:

Pozostawienie w szpitalu to już chyba najgłupsze co może być... Znosić trudy ciąży i porodu, narażac się bo każda ciąża to ryzyko i na koniec oddac dziecko... Średniowiecze.

Gość Lady Caroline
afa_fa - Tylko co ma wspólnego doświadczenie prawdziwej miłości z ciążą z gwałtu?

pieprznieta mlloda mamuska!?!?! za to pelna milosci i dobroci w poronaniu do ciebie. i szczesliwa! cholernie szczesliwa! a ty najwyzej mozesz sie pochwalic swoja patologia mozgu i zycia :) jak mozna byc az tak zimna... nie rozumiem po co jeszcze zyjesz.

ferferfe Pomyśl czasem nim coś napiszesz. Jak mogło takiej kobiecie się to podobać?! Myślisz czasem? To,że zdecydowałaby się na wychowanie dziecka nie oznacza,że seks z gwałcicielem jej się podobał. To już każdego prywatna sprawa co zrobiłby w takiej sytuacji. Ja wiem jedno,że nie chciałabym być w takiej sytuacji,bo to jednak łatwe przeżycie nie jest.

Gość Lady Caroline
Pierre Dolevas - Dla mnie też urodzenie i oddanie tego czegoś byłoby najgorszą z możliwych opcji. Ja innego wyjścia jak przerwanie ciąży nie widzę, oczywiście w moim wypadku, ja bym nie mogła znieść myśli, że jestem w ciąży z takim sku­rwi­elem i jeszcze mam ponosić odpowiedzialność za jego chore zagrywki.