Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina z jasla39

jak mozna 2, 3 lata szukac pracy??

Polecane posty

"mozesz isc do innej firmy z MLM " Jak pojawi się inna, lepsza, to nie wykluczone że tam pójdę. Ale jak narazie nie pojawiła się. Póki co tutaj jest najlepiej! :-D

Gość ABI 678, bo
naciagacze i mysal ze ktos witainy za 100 zl bedzie kpowal i jakies inne gowna!!!!dawno juz nikt w to nie wierzy

Gość ABI 678, bo
soindalacz tego topiku ty berobotni szukaja normalnej rrrrr oboty

Gość u1tra naz1 kozak /Część 1-sza/
Piszę z fona literka po literce więc będzie krótko ale na temat. Przeczytałem całe te 7 stron od deski do deski i mam następujące przemyślenia /krótko bo ręka boli/, a jak se kupie kompa to bede pisał :D Tymczasowo_Bezrobotny jak już pisałem - jesteś spoko, masz szerokie horyzonty i woógle życze Ci abyś szybko znalazł dobrze płatną pracę, najlepiej w swoim zawodzie bo na nią zasługujesz. Teraz do SapientiSat. Człowieku niewiem kim Ty jesteś, jakie masz wykształcenie ani co robisz, ale wydaje mi się że jesteś zdrowo p.ierdolnięty. Raz że sam sobie odpisujesz na niektóre posty, 2 że masz na to czas i chęć od tak bezinteresownie /drugi Jezus ? ;) / to robić, a 3 to sam już niewiem co mam napisać bo co nie napiszę Ty z wrodzonym sobie talentem odwrócisz to jak przysłowiowego - kota ogonem, wiec czy warto z Tobą wchodzić w jakąkolwiek polemikę - nie sądzę. Aha i żeby nie było że jestem całkiem zielony w temacie zarabiania przez net itp. i niewiem o co chodzi,

Dzięki za wysoką ocenę moich talentów! :-D Z tym tylko że źle rozpoznałeś kierunek tych talentów. To nie umiejętność odwracania kota ogonem, tylko dokładna praktyczna wiedza w tym o czym piszę. Zobacz! Nikt nie może przedstawić niezbitych argumentów obalających moje twierdzenia! Jakiekolwiek z nich. Oczywiście zasada NIE BO NIE nie wchodzi w grę! Piszą że nie płacą dobrych pieniedzy za prostą i łatwą pracę. Pytam dlaczego i słyszę - bo nie, bo nie słyszeli o tym. Czy to dobry argument? Kiedyś nikt nie słyszał o komputerach, internecie i komórkach. Dzisiaj wie o tym chyba nawet niemowle. Pisza też, że MLM zły biznes. Pytam dlaczego i czytam - bo tam nie wszyscy dużo zarabiają. Ale czy ktoś pokaże mi zawód czy biznes, gdzie wszyscy mają super zarobki? W sumie, można dużo wymieniać tego typu sytuacji. I żadnych argumentów, które objektywnie można uznać za twarde i niepodważalne. Wszystko sprowadza się do prywatnych opinji i informacji z niesprawdzonych źródeł. Ja po prostu jestem w stanie potwierdzić każde swoje słowo, a to nie każdemu się podoba. :-D

Gość u1tra naz1 kozak /Część 2-ga/
...o co chodzi, to napiszę, powiem tylko tyle że kiedyś jak byłem w kafejce internetowej to troszkę o tym czytałem i z tego wynika że najwięcej i naprawdę mogą na tym całym "polecaniu" zarobić Ci, co są na samym początku /zresztą jak w większości biznesów w necie jak i w"realu"/ całej tej piramidy /tak piramidy/ (listy) poleconych i polecanych. I mi się coś tak wydaję niejaki Viktorze Folomayevie :) , że Ty właśnie możesz być gdzieś na początku tej "listy" i "łowisz" na różnych forach, gg, wśród znajomych itp. kolejnych tzw. "polecanych" od "poleconych" itd. i tak to się "nakręca". Bo jeżeli tak nie jest to albo jesteś chorym psychicznie trollem, albo bardzo "smutnym" człowiekiem, niespełnionym życiowo ani zawodowo, manipulantem, pozdrawiam jeszcze raz tymczasowo_bezrobotnego - trzymaj się chłopie, a do Folomayeva jescze 2 słowa: jakbyś k.urwa był prawdziwym altruistą to nie p.ierdolił byś o tym wszystkim i spotkaniach "w 4 oczy" tylko byś powiedział tu i teraz na nam wszystkim tu i teraz jak k.urwa zarabiać te miliony ? A jeszcze lepiej to jakbyś się zatrudnił bez podtekstów Ty "wielki" altruisto charytatywnie np. w domu opieki społecznej, hospicjum dla dzieci czy w szpitalu, wtedy przynajmniej zyskałbyś wiarygodnóść pomimo tego że ten cały system "poleconych" i tak jest bardzo mało wiarygodny. Ufff.... ale sie rozpisałem, ale poczekajcie jak kupie kompa he he he ...........

Gość u1tra naz1 kozak /Część 2-ga/
gościu przecież ty nic nie mówisz (piszesz) dosłownie, same ogólniki - żadnych konkretów - swoją drogą byłbyś "świetnym" politykiem, cały czas zwodzisz, przeczytałem 7 stron tego tematu i nadal nikt jak mniewam z czytających /sam uważam się za średniointeligentnego (no dobra trochę bardziej :D / nie dowiedział się jescze absolutnie nic konkretnego z twoich wypowiedzi, więc mam taką małą prośbę do Ciebie: czy możesz wreszcie p.ierdolić i napisać konkretnie jak dostać za darmo to p.ierdolone auto, które to masz w podpisie pod każdym swoim postem Nasw Zacny Panie i Władco ? ? ? ? ? ? ?

Gość u1tra naz1 kozak
*skończyć pierdolić /jebany fon obcina słowa - stary model /

Gość u1tra naz1 kozak
*Nasz :D

Gość u1tra naz1 kozak
niewiem bo czytałem to dawno temu, może teraz macie nowe metody Wy Wredni Oszuści :D :D :D

Gość do SAPIENTI SAT
pisałeś kilka stron temu że możesz wyjaśnić tu i teraz :) więc ja też czekam na to

Gość u1tra naz1 kozak
faktycznie tak pisał :D a to ci ham :D :D :D

"czy możesz wreszcie ... napisać konkretnie jak dostać za darmo to ... auto, które to masz w podpisie pod każdym swoim postem Nasw Zacny Panie i Władco ? ? ? ? ? ? ?" Mogę oczywiście, ale z doświadczenia wiem, że może to doprowadzić do dużej krzywdy u wielu ludzi. To trochę tak jakby dać broń osobie, która kompletnie nie umie z nią sie obchodzić. Jak dobrze pójdzie to obroni się przed napastnikiem albo upoluje zdobyć. A jak użyje jej niewłaściwie, to zrobi krzywdę sobie bądź komuś z otoczenia. Napewno forum (a to zwłaszcza!!!) nie jest dobrym miejscem do podawania tego typu szczegółów. Tu, owszem, można kogoś odpowiedniego poznać, ale nie załatwiać całej sprawy!!! Zapraszam osoby zainteresowane do rozmowy osobistej, a jak nikt nie będzie chciał, to cóż ... Szkoda, ale takie jest "C'est la vie"! :-D

OTO CO PISAŁEM: " "Po trzecie - po co się z tym dzielisz z innymi? tak z dobrego serca? bo chcesz żeby inni też tyle zarabiali? Chcesz mieć konkurencję?" To wymaga bardziej rozwiniętej odpowiedzi. Jeśli chcesz to ci napiszę wszystko po kolei. Po pierwsze - dzielę się bo mnie pytają i nie widzę powodu to ukrywać. Co więcej, dzielić się w tym przypadku, opłaca się. Ta gra najlepiej wychodzi w zespole! Konkurencja tutaj jest praktycznie niemożliwa. Jeśli zechcesz, to bardzo szczegółowo to tutaj przedstawię. " Czy gdzieś napisane jest że szczegółowo opiszę sposób otrzymania auta za darmo? :-D

Z tym sie zgodze. To samo tyczy sie MLM. Jedni ludzie naobiecywali milionow innym a ci sie ochoczo z usmiechem na twarzy zaczeli zapisywac i wykupywali caly towar, brali kredyty a potem ciezko bylo sprzedac bo nikt im nie powiedzial ze najpierw klient zamawia u dystrybutora a pozniej dystrybutor zamawia w firmie i na koniec sprzedaje z marza klientowi. Byly takie przypadki niestety. A pozniej zaczely sie komentaze ze MLM jest zly ze oszukali mnie tu i tam. itp itd. Nie kazdy sie do tego nadaje tak samo jak nie kazdy sie nadaje by byc lekarzem czy kopac dołki pod trumny.

"To samo tyczy sie MLM." Na tym forum, zarówno ja jak i wielu innych usiłowali szczegółowo tłumaczyć czym tak naprawdę jest MLM i czym to się skończyło? Wyzwiskami i oskarżeniami!!! A przecież to były rzeczy ogólnie dostępne i każdy może o tym wszystkim przeczytać gdzieindziej w sieci. Pokazywać, tak o sobie, na forum, nawet nie wiele ale jednak bardziej złożone technologie dopiero wywoła krzyk!!! Wyobrażam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Gość u1tra naz1 kozak
dajcie spokój ludzie k.urwa ja p.ierdoly nawet bezrobotny "się wycofał" i nic nie pisze bo widzi że nie warto dyskutować z kimś kto nie odpowiada wprost. To może ja k.urwa napisze "tu i teraz" a potem WY z czego żyję /może za mocno powiedziane/ ale "dorabiam" sobie do pensji z pracy /nie ważne jakiej - nie ma się czym chwalić /, a mianowicie: GRAM czy jak niektórzy mówią - inwestuję w zakłady bukmacherskie /pisze krótko bo z fona/. Bywają dni k.urwa lepsze i gorsze jeżeli chodzi o to moje przewidywanie przeróżnych, powtarzam przeróżnych "zdarzeń" sportowych i nie tylko. Myślę że mam intuicję, bo z doświadczenia wiem że wcale nie chodzi "w tej zabawie" o "chłodną głowę i analizę, nie poddawanie się emocjom etc. etc" - jak myśli 90 % przegrywających - NIE ! Gówno Prawda, liczy się tylko intuicja, doświadczenie i "umiejętność" wyciągania wniosków z porażek. TO TYLE ODE MNIE :D teraz Wasza kolej. Czy macie jakieś alternatywne lub "współidące" z pracą, źródła dochodów ? ? proszę o szczere wypowiedzi :)

Gość u1tra naz1 kozak
*nie ja p.ierdoly tylko ja p.ierdole !!!!

Ja dorabiam w FM. oprocz tego pracuje sezonowo za granica, projektuje strony ww na zlecenie grafike tez i za niedlugo zakladam wlasna DG. II FM - ok1500 zl/mc Praca za granica 5500 zl/mc Webmaster - ok 1000 zl/mc Wlasna dzialanosc hmm mam nadzieje ze duzo hehe

Gość ano można....
ja daje korki i pisze rozne prace przez neta, ale nie prace dyplomowe bo uwazam to za oszustwo

mysle nad robieniem jakichs szolen z webmasterki i grafiki komputerowej. W przyszlosci moze korki z angielskiego i hiszpanskiego. Myslalem takze nad warsztatami z robotyki i elektroniki ogolnie bo tez troche w tym siedze. ogolnie jaksie chce to na wszystkim mozna zarobic.

"nawet bezrobotny "się wycofał" i nic nie pisze bo widzi że nie warto dyskutować z kimś kto nie odpowiada wprost. " Chłopie! Coś ci po drodzę umknęło!!! Od samego początku mówię, ze nikogo do niczego nie przekonuję!!! I nikogo do niczego nie szukam. Przynajmniej na tym forum! Jeszcze raz powtórzę - jesli ktoś wykaże się zainteresowaniem to chętnie pomogę wszystko sobie wyjaśnić. I tyle! :-D

Gość do Zwolennik MLM
co to FM?

Gość do Zwolennik MLM
dzieki :)

Na wszelki wypadek jednak odświeżę nurtujące mnie pytanie - JAKI SENS DOSTRZEGACIE W TYM ŻEBY BEZOWOCNIE SZUKAĆ PRACĘ PRZEZ WIELE MIESIĘCY A CZASAMI I LAT ZAMIAST JUŻ TERAZ ZARABIAĆ W SPOSÓB KOMFORTOWY DUŻO, ŁATWO I STABILNIE?

Gość u1tra naz1 kozak do zwolennika
a ta praca za granicą to gdzie i na czym polega ? zbieranie truskawek w Holandii ? A może malowanie domów w Norwegii ? tylko szczerze prosze jeśli łaska :D