Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królik-skacze

starania, ciąża 2013

Polecane posty

Gość mama :-D
Kwietniowa ja miałam tak, jak był czas zagnieżdżania mniej więcej (jakieś 6 dni po zapłodnieniu to było jak potem policzyłam), że też myślałam, że mam owulację :-P tzn nigdy co do dnia nie wiem kiedy ona była bo nie obserwowałam tak jak Ty :-) ale pamiętam, że byli u nas znajomi z małym dzieciątkiem i je nosiłam i potem jak poszli to mnie jajnik bolał i też miałam sporo śluzu wieczorem i myślałam, że to przesunięta owu może jest...i "zaczepiałam" męża bo może mamy jeszcze szansę (chociaż mówiłam, że pewnie i tak się nie uda:-P). Ale nie miałam szansy zaobserwować w sumie mojego cyklu dokładnie bo po odstawieniu tabletek robiłam przerwę, a potem w 2 cyklu się udało już i nie zdążyłam obserwować :-) Także nigdy nic nie wiadomo :-D Ale na pewno sama lepiej znasz swój organizm ;-) więc rób test tak, żebyś nie musiała myśleć czy może nie za wcześnie :-) Wysyłam zgodnie z prośbą moc fluidów ciążowych :-D ********************* Trzymam kciuki!

Po tej transformacji graficznej wiesza mi się strona jak chce wysłać post. :( Dlatego też przepraszam Was za wcześniejszą ilość. króliczku widzę, że będziemy testować w podobnym czasie. Ja kilka dni później, ale czas zbliżony. kwietniowa zawsze ten 1% pozostaje ;))

no, ja juz pewnie po owulacji. Robilam testy owulacyjne raz ta druga kreska byla taka dosyc ciemna choc nie jestem teraz przekonana czy taka jak testowa a potem juz coraz jasniejsza. W tym czasie niewiele dzialalismy bo meza jakies przeziebienie zaczelo brac i na gripexie byl i chodzil spac "z kurami".Juz od 2 dni piersi mnie bola-pewnie znow @ przyjdzie:( No kobietki wysylajcie te fluidy wysylajcie. Ale tak zeby do nas dotarly:)!!!!

no, ja juz pewnie po owulacji. Robilam testy owulacyjne raz ta druga kreska byla taka dosyc ciemna choc nie jestem teraz przekonana czy taka jak testowa a potem juz coraz jasniejsza. W tym czasie niewiele dzialalismy bo meza jakies przeziebienie zaczelo brac i na gripexie byl i chodzil spac "z kurami".Juz od 2 dni piersi mnie bola-pewnie znow @ przyjdzie:( No kobietki wysylajcie te fluidy wysylajcie. Ale tak zeby do nas dotarly:)!!!!

Gość kwietniowa staraczka
hmmm, no może, ale jakoś bardziej mi sie wydaje ze to owulacja byla, bo wczesniej w czasie spodziewanej owulacji nie zaobserwowalam sluzu plodnego - o czym nawet tutaj pisalam. zaobserwowalam tydzien pozniej. juz mnie zaczynaja boleć piersi, ale narazie mało lub poprostu inaczej niż w zeszłym miesiącu, nie wiem, może jutro zatestuje, zobaczymy. nadal mam gorzki smak w ustach, ale chyba mniej niż wczoraj :)

ciężko powiedzieć, ale wydaje mi sie ze to owulacja prędzej , choc chcialabym zeby bylo jak mowicie :D. zaczyna powoli bolec cyc. ale bol narazie dopiero rusza ;) w buzi dalej gorzko, choc moze troche mniej, za to chce mi sie strasznie jesc ! ale to przez ta pogode. zla pogoda + okres = pusta lodówka.

pisze i pisze i nic sie nie dodaje :|

kwietniowa staraczka no ja wlasnie tez. Po zmianie na kafe moje ulubione tematy sie pokasowaly i musialam szukac na nowa i jednego znalezc nie moge.A mialam ich tylko 3:)

do d**y jest ta grafika. Nie podoba mi sie. Ja sie przyzwyczajam do stalych rzeczy a nie nagle jakies takie wielkie zmiany. Rozumiem troche cos zmienic ale calkowicie caly wyglad??;/ tak samo z allegro, pozmienialo sie zupelnie:/ Wysylam fluidy z calego serca zeby sie Wam udalo:):) Kwietniowa, Kroliczku, Anuska niedlugo testujecie to trzymam mocno kciuki:) Ja juz jutro ide na usg, mam nadzieje ze serduszko dalej bije:) denerwuje sie troche, mam nadzieje tez ze ten krwiak mniejszy albo chociaz nie wiekszy. Wiem ze tak bedzie!!!! duzo wypoczywalam, lezalam a jak wstawalam to tylko po przyjemne rzeczy wiec sie nie przemeczalam wiec powiekszyc sie nie powinien. Maz idzie ze mna i juz sie cieszy ze serduszko uslyszy:D:D

dla mnie tez do d**y ta grafika.. i na allegro tez kichowata. lubicie ryby? ja strasznie lubie i wlasnie sie tak paskudnie objadlam rybami wszelkiego rodzaju ze do jutra mi chyba wyrosna pletwy;) ps. leci gladiator :D

ja lubie rybki ale na parze z warzywkami tez robionymi na parze:) chyba ze nad morzem to wtedy ryba i frytki oczywiscie hehe. Ale rybka nad morzem nie ma sobie rownych:P i piwko do tego:) za rok sie napije hehe, dzis kupilam sobie lecha free:) i oglada rodzinke.pl a pozniej cos sobie jeszcze wynajde. Ogolnie bardzo lubie filmy ze Stevenem Seagalem, leca czasem we wtorek:) teraz byl w tym tygodniu:D jutro chcielismy isc na spacer do lazienek krolweskich a taka bogoda ze czuje ze spacer niewypali:( W niedziele mamy nasza pierwsza rocznice slubu:)

Nick.............Cykl Starań......Ostatnia @.........testowanie Królik skacze......13.............5.02.2013...........29.05.2013 Gabi_wroc..........6............17.03.2013...........po 17.04.2013 Lorislawa...........6..............14.03.2013............ ..16-24.04.2013 birget...............3................8.04.2013.......... . .8-9.04.2013 olaalee.................................02.05.2013....... ...... przerwa maniek87...........30................14.05.2013.......... ???przerwa Karmelka88.........2...............07.03.2013............ .0 7.04.2013 kwietniowa staraczka..........2...............24.04.2013............ .. 25.05.2013 anibas.............. 3..............10.04.2013...............8-9.05.2013 KMSU................1..............16.03.13.............. ...17 .04.13 nezumi..............1..............10.03.2013........... ...11.04.2013 aaaaanuskaaaaa...1..............02.05.2013..............3 .06.2013 Rozmarzona......2............04.04.2013..............03.- 04.05.2013 nowa_chcąca ....24.............21.04.13...............1 7-18.05.13 Canarki...........1...............14.05.13............15. 06.13 KunteKate........3,5r...........24.05.13.............24-26.06.13 Fasolkowe nick.............tydzień ciąży........ ostatnia @..........termin porodu Nutka29...........25tc................27.11.2012......... ..03.09.2013 Agnes32...........25tc................ 29.11.2012...........05.09.2013 grace88...........16tc................15.01.2013......... ..22.10.2013 Mama ..............15tc............... 05.02.2013...........12.11.2013 dumnna mama....10...................27.02.2013............07.12.201 3 ulajowy...........nie wiem............21.03.2013.......jeszcze nie wiem Adaa26..............7tc.............24.03.2013.......nie wiem Angeluska.........7 tc.....24.03.2013........31.12.2013r Wreszcie moge sie zaktualizowac w tabelce.. .:)

jednak bola mnie juz krzyze jak na okres, albo poprostu organiZm zapamietal ze mija termin okresu ale dostane okres z opoznieniem, albo dostane okres w nocy. jesli nie dostane to robie z rana test. ale czuje ze nie jestem w ciazy i nawet nie mam duzych nadzieji. praktycznie juz widze te 1 kreske na tescir :)

w nocy bolal mnie krzyz tak jak na okres. budzilam sie ciagle. jestem niewyspana i nie wiem czy robic ten test. chyba tylko dla formalnosci

A zrob kwietniowa, jak nie jestes w ciazy to teraz czy pozniej i tak wyjdzie negatywny. Ja trzymam kciuki zeby byl pozytywny!!:):):) Wstalam juz i szykuje sie na to usg, denerwuje sie troszke ale fajnie ze maz ze mna idzie:) Moze nie jest zawczesnie, moze te wszytskie objawy to na dzidzie:) ale pewnie znasz dobrze swoj organizm i wiesz czego sie spodziewac, ale ja tez sadzilam ze sie nie udalo i w ciazy napewno nie jestem:P:P a swoja droga to jakas trauma dla mnie w sobote wstawac tak rano. Wracam i ide spac bo pada wiec ze spaceru nici:/

jezus maria !! zwariowalam ! widze bardzo blada kreske !

Gość michasia27
Hej :) jestem nowa, ale potrzebuję porady więc piszę :) przez 2,5 roku stosowałam plastry. 4 kwietnia odkleiłam ostatni plaster. @ dostałam normalnie jak po ostawieniu. Odczekaliśmy miesiąc. 1maja miałam dość intensywne plamienia 4 dni, potem dzień przerwy i dostałam @ (6.05). Dni płodne miałam 13-14 maja i bardzo intensywnie się mężem wtedy staraliśmy ;D od tamtego czasu czuję dziwnie, jak nigdy, nie będę się rozpisywać, ale część z Was też tak się czuła na początku ciąży. Chcę zrobić test ciążowy (już kupiłam) tylko nie wiem kiedy. Nie chcę zrobić go za wcześnie a nie wiem kiedy powinnam dostać @. Przed plastrami miałam33 dc podczas stosowania 22 a po ostatnim cyklu nie wiem czego się spodziewać... Proszę o poradę:) A i gratulacje :) miło przeczytać takie dobre informacje z samego rana :)

Kwietniowa ale bym sie cieszyla, powtorz test jutro albo pojutrze:D:D wiem ze blade kreski sa pozytywnym wynikiem i mam nadzieje ze w tym przypadku rowniez!!:):):)

Ada ciagle kukam na ten test. jest tam ta kreska! :) tylko ciagle boli mnie krzyz i brzych jak na okres. obym nie dostala !

Gość królik skacze
Kwietniowa ale wiadomość :) Robisz jutro ponownie czy w pn na bete???? Super

robie ponownie :), boje sie ze nie zobacze juz tej drugiej kreski. pokazalam ten test przyjaciolce i mezowi. oni widza tam kreske:) postaram sie nie wypic tak strasznie duzo przed snem, bo dzis w nocy budzilam sie po 3 i sikalam i w seodku nocy znow wypilam szklanke. nie wiem czy to prawda z tym ze mocz sie rozciencza, ale jesli tak to napewno mialam dosyc rozcienczony bo kolor moczu byl bardzo jasny. nie wierze i boje sie ze jutro kreski nie bedzie. z drugiej strony testy sie rzadko myla w te strone. w koncu przeciez widac ta kreske!:)

przezywam wlasnie najgorszy dzien w zyciu, usg nie wykazalo bicia serca. Dobrze ze maz byl ze mna bo tak plakalam ze sama bym tam umarla. Nie wiem czemu nie bylo juz serduszka jak ostatnio bilo normalnie. Nawet urosl 3 mm w tydzien. W poniedzilek ide do mojej gin ona ma mi dac tabletki oczyszczajace organizm i za 3 miesiace mozemy zaczac sie starac. Okropnie sie czuje. Fatalnie. zrobie jeszcze jedno usg zeby sie upewnic zanim wezme te tabletki. na poprzednim usg mialam sie wysikac przed badaniem a teraz chcialo mi sie siku, ostatnio dostalam specjalna poduszke pod pupe a teraz nic, ostatnio facet doktor mial 2 rece a tym razem kobieta jedna reke miala zlamana i pomocnice.

Ada :( tak mi przykro.. moze to pomylka skoro mowisz ze tak inaczej przeviegalo badanie. oby to byla pomylka! straszne :( a powiedzieli cos na temat krwiaka?

Gość królik skacze
ada...:* Wiem że teraz żadne słowa cie nie pocieszą. Mam też nadzieję że to pomyłka ale jeżeli to uwierz to się naprawdę często zdarza i czas uleczy rany. 3maj się kochana i pisz do nas jak będziesz miała taką potrzebę. Nie chciałabym drugi raz tego przeżywać:(

Gość królik skacze
Kurde gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie :(

ciezko mi, slabe to jest uslyszec takie cos, ale ja jestem wewnetrznie szczescliwa osoba, bardzo kocham mojego meza i wiem ze bedziemy mieli jeszcze 2 albo 3 maluchy:) jak nie wykarze serca nastepne usg to wezme te tabletki i sie nie bede zalamywac tak mialo byc, dobrze ze to nie byla juz starsza ciaza ze dziecko by cos bolalo, czuloby. Dobrze ze wczesniej niz pozniej. Ponac 60% wczesnych ciaz tak sie konczy. odrazu kazala mi brac te tabletki albo do szpitala a czytam w necie ze dziewczynom po takim czyms zlecaja jeszcze jedno usg za tydzien np. Wiec napewno powtorze bo lubie wazne decyzje skonsultowac z wiecej niz 1 specjalista.