Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczny_____

Mam 27 lat...jak poznac starsza kobiete ok 40?

Polecane posty

Gość Słoneczny____
ciekawośc:) nie dopieszczenie wyczuwam u was:)

Gość Słoneczny____
czemu nie spełnicie swoich fantazji realnie? tylko placzenie tutaj...

Łapię za dupę, ściskam i rozchylam pośladki. Wsuwam delikatnie główkę kutasa w mokrą cipę. Przez chwilę nim pocieram wargi i... nagle mocne jebnięcie, po same jaja. Potem znowu i zaczynam pierdolić z całej siły aż słychać trzask odbijających się pachwin od pośladków. Klaps w dupę i wysyczane przez zaciśnięte zęby: sssukaa!!! I kolejne natarcie z furią i pierdolenie ile sił. Trzymaj się ściany :-)

Wrona Za kudły, głowę do tyłu I wbij się zębami w ucho. Będę wyła I błagała o place w cipce. Tak Bym podskoczyła. Na palcach była. Ściskaj piersi, gnieć sutki I domagaj się jęków. Wiesz co dalej, mowilam ci.

Łapię za d**ę, ściskam i rozchylam pośladki. Wsuwam delikatnie główkę kutasa w mokrą cipę. Przez chwilę nim pocieram wargi i... nagle mocne j**nięcie, po same jaja. Potem znowu i zaczynam pie**olić z całej siły aż słychać trzask odbijających się pachwin od pośladków. Klaps w d**ę i wysyczane przez zaciśnięte zęby: sssukaa!!! I kolejne natarcie z furią i pie**olenie ile sił. oookeeeejjjj :D to ja ide po wibrator:classic_cool:🖐️)))

Gość Słoneczny____
wronko jedno łączy sie z drugim

Gość buszujacccy
sloneczny was zdradza z niejaka Rurka66,w temacie nizej. Nie darowalbym tego :P

Bó, suty ta ja bym ci zgryśc mogła, takie mna pożądanie targa. Wszystko bym gryzła i drapała, lubisz być drapana? jestem pewna, że tak. Palce z cipki tylko na chwile bym wyciągała, ty wiesz po co.

Gość Słoneczny____
rurka :)

Gość buszujacccy
rura co ciagniesz druta Splotowi :D

Gość Słoneczny____
zawisc i zazrosc widze tutaj a takze oblude

Wyrywam się, klękam! Chcę go poczuć w ustach. Chcę poczuć smak i zapach swoich soków. Swojej kobiecości. I jego smak z moim zmieszany. Robię to, połykam głęboko. Jaja się obijają o brodę. Biorę je w dłonie. Ściskam, macam i wpycham do ust razem z kóótasem. Pragnę by mi trysnął. On nie chce. On chce jeszcze rozrywać moją ciippkę. Odwracam się, sama rozchylam pośladki, masuję cipkę i sama sobie go wpycham. Pomaga mi szczypiąc pośladki. Gryząc plecy i liżąc plecy na zmianę. Uczucie obijających się jaj o pośladki sprawia, że zaczynam szczytować. :]

Gość Słoneczny____
idę sobie stąd jesteście słabe

Gość Słoneczny____
i podszywa sie jeszcze o litosci

Gość buszujacccy
splocik idz na maila ,dobrze radze uwazaj rurka tez ma wacka ,ale w twoim guscie Kudlatego :D

Wrona, musisz wiedzieć że moje sutki są stworzone do gryzienia. :) Duże, sterczące i twarde.

Gość Słoneczny____
Bó, chcialbym Cie teraz uslyszec:)

Gość Słoneczny____
i wyczochrać za te kudly na cipce

Nie, ty byś nie chciał. Mój głos działa mocno na wyobraźnię. . Pewnie byś się spuścił w majtki. :(

Gość Słonneczny______
Bó a duzego masz fiutka

Gość buszujacccy
sloneczny to czekaj na tego "sms-a na maila " :D koorwa teraz to juz noc bezsenna , kabaret :D

Walę ile sił, wsadzam do samego końca. Łapię za włosy i napieram z wściekłością. Słysze ciche: nie, nie... Doprowadza mnie to do obłędu. Jestem już blisko. Wyciągam kutasa, łapię znowu za włosy i przyciągam twarz. - otwórz usta suko! Wystawiasz grzecznie język, wycelowuję kutasem prosto w otwarte usta i strzelam. Pierwszy strzał w usta i na język, kolejne na policzki, wargi. Na koniec wpycham go do ust - ssij Ciągniesz jeszcze przez chwilę aż w końcu oboje zaczynamy ciężko dyszeć i opadać powoli z sił...

Duchu czy facet zachowuje się w ten sposób? No pomyśl logicznie? :)