Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomantyda

zakochałam się w swoim lekarzu - on dziwnie się teraz zachowuje, wyrzucil mnie

Polecane posty

Gość nomantyda

koleżanka poleciła mi lekarza. potem się okazało, że to jej dobry znajomy i spotkaliśmy się na imprezie. zwariowałam jak go tam zobaczyłam. od razu ruszyłam do boju. bawiliśmy się swietnie. wcale dużo nie wypiliśmy. przytulalismy się, siedziałam mu na kolanach. był mną żywo zainteresowany. prawił komplementy etc. na nastepny dzien umowilismy się do kina. rownież było miło, ale już był jakiś zdystansowany. mówił, że to troche niezręczna sytuacja, bo jestem jego pacjentką. ja na to, ze nie ma sprawy i zmienie lekarza. po spotkaniu w sms mi napisał mi zebym jednak przyszła na wizyte. od tamtej pory widujemy się tylko w gabinecie co 2 tyg. zrobił się mega oschły i "profesjonalny" w ogole nie wiem jak z nim rozmawiać. chodze tam tylko dlatego, ze się w nim kocham. wiem, ze on o tym wie. wiem też, ze jest samotny. nikogo nie ma. probowalam z nim raz porozmawiać, to tak niejasno mowił, ze jest powaznym lekarzem i nie moze sobie na nic takiego pozwolić, ale ze mnie mocno lubi i nie chce tracic kontaktu. kurwa sytuacja jest chora. ze wzgledow etycznych juz dawno powinnam sie przestac u niego leczyc, bo to kurwa najnormalniej w swiecie chore, ale chce go widywac. mowi ze jestem jego przyjaciolka, ale czuje ze kontakt by sie urwał. ja tego nie przerwe bo go kurwa kocham i kurwa nie wiem juz jak mam wyjsc z tej sytuacji :(

Gość nomantyda
a zapomniałam dodać, ze raz chciał chyba zerwać ze mną kontakty i nawet mnie wyrzucił z gabinetu, po tym jak się zrobiło dosyć.. intymnie i zaczelismy sie przytulać. on mi na to, ze musze wyjsc, ja chcialam zostac, a on ze musze i mam to zrobic natychmiast. jak on moze sie mna tak bawic. nie wolno mu tak kogos traktowac :(

Gość angelinajolieole
a co to za lekar?

Gość nomantyda
a jakie to ma znaczenie?

Gość angelinajolieole
ma. jesli psychoterapeuta to spore, tak czy owak facet łamie zasady. moze ci zrobic krzywde. powinnas sie przepisac do innego i potem swobodnie sypiac z ty,m, ale cos mi sie wydaje ze ten cie po prostu wykorzystuje. sory.

Gość nomantyda
to nie jest psychoterapeuta. w jaki sposob wykorzystuje? ja z nim nie spałam.. chciałabym, ale to niemozliwe, bo kompletnie nie daje sie do siebie zblizyc. nawet sie nie calowalismy

Gość kkkkkASASD
On po prostu cie nie chce, może wtedy za duzo wypil, a potem sobie uswiadomil, ze nie jestes w jego typie, daj sobie z nim spokój, jeśli facet byłby zainteresowany to juz dawno by cos zrobil

Gość lady diva
Pewnie nie chce iść do kryminału za pedofilię. To pediatra?

Gość redio2
Spróbuj przestać do niego chodzić jako pacjentka i poczekaj,jeżeli coś do Ciebie czuje zatęskni i się odezwie.Powodzenia.

Gość on nie bawi sie tobą
najzwyczajniej w świecie spławia cię , nie widzisz tego jesteś nieygodną znajomościa nawet ci to powiedział ze jest poważnym gościem i nie moze sobie pozwolic na znajomość z kims takim jak ty ma o tobie nie najlepsze zdanie , facet ma klase a ty za grosz !

Gość nomantyda
jakby chciał mnie po prostu spławić, to byloby za proste. jak chcialam zrezygnowac z wizyt, to się nie zgodził, wręcz nie chciał. do tej syt, gdzie sie zaczelismy przytulać też on doprowadził. ja nie jestem jakaś nachalna. szczerze to chciałabym od niego postawienia sprawy jasno, bo dostaje sprzeczne sygnały!

Gość on nie bawi sie tobą
za każdego pacjenta ma kase! durna babo to jego praca , otwórz oczy bo przyjdzie taki dzien gdy powie ci prosto w twarz ze jestes namolna , nie rozumiesz ze on nie widzi w tobie partnerki na zycie tylko kolezanke kolezanki i pacjentke a ze ma klase splawia cie delikatnie zeby nie urazic

Gość ja pierdoleeeeeeje
a w jaki niby sposob autorka jest namolna? ze chodzi na wizyty do lekarza? ja nic wiecej tutaj nie widze zeby napisala

Gość ja pierdoleeeeeeje
on nie bawi sie tobą jestes jakas psychiczna i ewidentnie przyszlas tu wylewac swoj jad. ocknij sie durna krowo, to ze ciebie jakis faceci spławiają to nie znaczy, ze każdą. jak dla mnie to ten lekarz jest jakis porabany. najpierw sam jej kaze przychodzic, doprowadza do jakiegos przytulania, a potem sie odsuwa. daj sobie z nim spokoj autorko

Gość zmien lekarza,zobaczysz,jak te
ten zareaguje, moze mu ulzy i sie z toba umowi,. a moze ma cie w dupie i cie oleje, po co masz sie tak meczyc i chodzic na te wizyty? btw co to za lekarz,ginekolog?:classic_cool:

Gość kjfhakjhfehfo;ijtqo3iut[q
zerwij kontakt to sam do ciebie przyjdzie