Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odezwijcie się

czy istnieją gdzieś dobre kobiety?

Polecane posty

Gość g,mnb
fajnych facetów też jest nie zadużo tylko zwykle są oni np. nieśmiali itp. Dziś jeśli chcesz takiego faceta to kobieta też musi się ruszyć bo może trafić na kolejnego chama.

Ja tam lubię jak kobieta potrafi czsami lekko podrapać,ciągle potakująca mnie by raczej drażniła.Chciałbym by miała swoje zdanie i potrafiła je bronić ,oczywiście wtedy gdy ma rację.Ciepłe kluseczki to nie mój typ :classic_cool:

Gość odezwijcie się
pojawiła się właśnie ważna kwestia. Właśnie czemu większość wydawałoby się porządnych kobiet wiąże się z jakimiś totalnymi dupkami. A porządni faceci pozostają samotni?

Bo z jakiegoś powodu ci "porządni" nie są wcale tacy cacy, po prostu są z nich ciepłe kluchy, ale doczepiają się do wad innych mężczyzn, kołka w swoim oku nie widząc.

istnieja i ja jestem tego przykladem :) niestety jak ktos juz napisal czesto kobiety wiaza sie ze zlymi facetami ale pewnie dlatego ze dobra dziewczyne latwo zmanipulowac , aleeee dobramadra dziewczyna doceni dobrego faceta

Masz Moorland rację ,każdy ma jakieś wady ideałów nie ma.A że kobiety często lecą może i na chamów ale odważnych chamów, którzy nie wachają się podejść i zagadać.Kobiety chcą być adorowane ,dlatego nie zwracają uwagi na tych spokojniejszych,to fajna cecha ale nie na młode lata gdy chce się korzystać z uroków życia.

a w ogole to zauwazylam ze bardzo duzo fajnych dziewczyn jest wolnych , mam na mysli nie lalki barbie ale normalne fajne spokojne poukladane dziewczyny , wiec moze problem w tym ze faceci szukaja takich sztucznych panienek a na normalne zadbane dziewczyny nie zwracaja uwagi ?:)

Gość lkjhbvg
kobiety po prostu wolą buraków.

a ja sie z tym nie zgodze , dla mnie tacy pewni siebie faceci ktorzy nie maja problemu z podrywem sa zalosni nigdy bym sie z takim nie umowila , ja zawsze zwracalam uwage na tcyh spokojnych siedzacych w kaciku sa dla mnie bardziej wartosciowi

Spokojnym też można być na wiele sposobów. Niektórzy mylą spokojny tryb życia z byciem kompletnym flegmatykiem. Można być dobrą, fajną osobą, ale z temperamentem i umiejętnością rozmawiania z ludźmi. taka sobie Ania :) - a na jakiej podstawie tak stwierdzasz? Bazujesz na zwykłych stereotypach i po tym czy ktoś siedzi w koncie oceniasz jego wartość jako człowieka? To ma być dobre spojrzenie na ludzi?

I o ten przykład własnie pytam. Powiedział, że uważasz, że ciche osoby są bardziej wartościowe. To jest powierzchowne ocenianie jak każde inne.

nie ! chodzi mi o to ze nie lubie facetow narzucajacych sie takich ktorzy mysla ze sa w stanie poderwac kazda dziewczyne bo sa tacy cudowni nigdy bym sie z takim typem nie umowila nawet jesli taki facet mialby fajna osobowosc zrazilby mnie swoja nachalnosci itd , a facet na pierwszy rzut oka spokojny ktory nie narzucalby swojej osoby bardziej by mnie zainteresowal skup sie na tym co czytasz i nie atakuj bo mnie nie znasz czytaj chlopcze ze zrozumieniem :)

Czyli ze skrajności w skrajność. Nie każdy kto wie jak podrywać musi się narzucać - prawdę mówiąc nikt kto naprawdę jest duszą towarzystwa nie będzie nachalny. Nikt nie mówił o tych pseudo-macho którzy zastępują drogę, chodziło o ludzi którzy są po prostu wygadaniu, rozumieją dobrze relacje międzyludzkie i sprawiają, ze inni czują się dobrze w ich towarzystwie. I nie atakuję, ale nie lubię takich stereotypów, że jak ktoś jest socjalny to zaraz nie może być spokojną osobą, ale milczek jest już wartościowy. Podobnie "spokojna" dziewczyna może być po prostu nudna jak flaki z olejem, a ta wymalowana może być bardzo fajną osobą, tylko z kiepskim gustem ;)

Zdanie można wyrazić z inny sposób niż bazując na stereotypach i nazywając kogoś żałosnym tylko dlatego, że jego osobowość sprawia, że ma większe powodzenie :)

aha i Ty bedziesz mi mowil co ja mam myslec? :)umiesz dyskutowac i zaakceptowac to ze ktos mysli inaczej niz Ty?jesli nie to po co wchodzisz na forum tu sie dyskutuje

Nie chodzi mi o twoje preferencje względem facetów, chodzi mi o to, że po pierwsze: skrytykowałaś mężczyzn za to, że "wiele fajnych dziewczyn jest samotnych", bez obiektywnego spojrzenia czy faktycznie są takie fajnie, nazwałaś cała grupę ludzi "żałosnymi" i kompletnie zignorowałaś fakt, że nie o takich skrajnych i niekulturalnych zachowaniach była mowa. Nie podoba mi się twoja kultura wypowiedzi, nie to co sobie w swojej, jak mniema, porządnej główce myślisz.

a po drugie, tego co JA myślę i co mi się w facetach podoba jeszcze nigdzie nie napisałam, więc nawet nie bardzo możesz stwierdzić jak "inne" są twoje poglądy - chociaż dla dobra argumentu przyznam, że ja staram się stereotypami nie posługiwać i nie oceniać czyjejś wartości zanim poznam człowieka :)

Tak swoją drogą to jest dość częste u takich "poukładanych" kobiet - są strasznie uprzedzone do ludzi, ale uważają się za w jakiś sposób lepsze, normalniejsze, milsze i cholera wie co jeszcze. To ten kołek w oku o którym wcześniej wspominałam ;)

ale w czym mam rację? Ja tylko stwierdziłam fakt, że przyszłaś na forum twierdząc, że jesteś miłą, poukładaną osobą, a kilka postów niżej popisałaś się wiarą w stereotypy i nazwałaś ludzi żałosnymi.