Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

d.z.iunia

DLACZEGO zazdroscicie???

Polecane posty

opinia puszczalskich panienek, ktorych jedynym osiagnieciem jest bastard, nie interesuje mnie specjalnie :).

o nie wiedziałam, że moje dziecko jest potomkiem króla :D haha Ja przynajmniej męża na dziecko nie łapałam :P

Pytanie jak "dlaczego zazdrościcie, że jestem samotną matką " "dlaczego zazdrościcie ze zdradza mnie mąż" itp Jak można zazdroscić czegoś co w założeniu jest przykre i chyba żadna dziewczyna nie chciałaby mieć męża daleko...A tym samym dziecko ojca. Jeśli jest taka konieczność to trudno, nikt nie potępi bo wiadomo jak jest w Polsce ale zazdroscić????

ps. ja nie mam męża, którego zdradziłam i owocem tego jest mój syn dziuńka. Chciałaś błysnąć, ale nie wyszło :D

gratka bastard to nie tylko krolewski bekart - nie dodawaj sobie ;). a moze lapalas, tylko nie wyszlo, bo sie nie ozenil :P?

Oświadczył się za nim zaszłam w ciążę już Ci pisałam o tym. Ślub pewnie się kiedyś odbędzie o ile nie będzie mi szkoda kilku ładnych tysięcy wyyebać w błoto :P

Gość ło matkoooooooooooooo
dziunia jak czytam te twoje wypociny to naprawdę nie dziwie się ze twój maż woli pracować za granica i być daleko od ciebie . Ogarnij się kobieto bo jak Cie mąż kopnie w dupsko to będziesz siedzieć i płakać .

d.z.iunia A czego tutaj zazdrościć? Odpowiadając na Twój temat zapytam Ciebie. Odległości? Która jest między żoną,dzieckiem a mężem? Może i niektóre zazdroszczą,nie wiem. Ja tak na prawdę zostawiam to tym osobom co tak żyją bo to ich sprawa. Wolałabym z mężem wyjechać i przenieść się tam na stałe niż żyć w rozłące jak by była taka potrzeba. Chyba,że mówimy o krótkim wyjeździe miesięcznym czy dwumiesięcznym to inna sytuacja. Ale na dłuższy czas to ciężko takiemu małżeństwu zapewne jest.

Gość jork darko
dziunia-ile ty masz lat? cos mi sie nie chce wierzyc,zeby taki pustak byl matka. to ze maz zwial od ciebie to rozumiem,tylko po jakiego grzyba robil sobie dziecko z taka wiesniara