Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

d.z.iunia

DLACZEGO zazdroscicie???

Polecane posty

Gość głupie baby
dziuńka strasznie zarozumiała z ciebie suka. Naprawdę nie dziwie się ze nie masz przyjaciół skoro liczy się dla ciebie tylko kasa.

gratka po 1. mialas sie obrazic i juz nie wchodzic na ten temat ;). po 2. to samo moge powiedziec o tobie - stale sie tlumaczysz z tym slubem i pelna rodzina, wiec pewnie cos jest na rzeczy ;). wez sie nie osmieszaj i odnos sie do tego, co napisalam, a nie do wlasnych konfabulacji :). ja tam akurat mysle, ze nie tym z dr poprzewracalo sie w glowach, tylko czesci osob, ktore edukacje skonczyly wczesniej wydaje sie, ze tak jest. moja kolezanka ma meza, jedyny bez wyzszego wyksztalcenia w naszym ktegu znajomych, i jemu tez sie ciagle wydaje, ze ktos nosa zadziera, albo z niego kpi. to samo w pracy mialam taka sytuacje: gadalam z 2 kolegami, jeden robi dr, drugi juz ma (a ze jestesmy jedynymi osobami w pracy w tej sytuacji, to jak sie zejdziemy, to temat poruszamy), bylo to w sekretariacie. i sekretarka nagle ni z gruchy ni z pietruchy: moja ciotka tez ma dr :). wyszlo, jakby sie pochwalic chciala, ze nie jest gorsza. troche sie zdziwilismy, bo rozmawialismy miedzy soba.

Rozmowy w toku haha leżę i kwiczę :D ona ma doktorat ja pitolę! 1 1 dziunia ja nie tłumaczę SIĘ z mojej rodziny pełnej tylko tłumaczę TOBIE co to jest niepełna rodzina tłuku!! Czytajże ze zrozumieniem w końcu błagam.

Gość olei olej olej
autorko czego mamy ci zazdrościć ? Pieniądze to nie wszystko .Wole mieć w życiu mniej za to więcej czasu spędzać z rodzina.

Gość oby dwie-wariatki
dziunia i gratka-wy jestescie siebie warte. Oby dwie porabane do bolu. Oby dwie z jakimis brakami i kompleksami. Zadna szanujaca sie,powazna kobieta nie zakladala by tak durnego tematu,tak samo jak zadna szanujaca sie kobieta nie drazyla i drazyla tego tematu

A bo to ja jedna go drążyłam tutaj? czy masz jakiś problem konkretnie z moją osobą, że już inne loginy są dla Ciebie niewidzialne?? :)

gratka na tej samej zasadzie ja tlumacze tobie, a nie sie ;). lepiej opowiedz, jak to zalatwilas, ze ksiadz ci dziecko ochrzcil. to musial byc nielada wyczyn, moglabys sie pochwalic czyms wreszcie. oby dwie a obydwie to spora roznica :D. czy wy macie pokonczone chocby podstawowki? pytanie czysto retoryczne, bo odpowiedz znam :D.

Gość do dziunia
a widzisz jak sie osmieszasz? w poscie wyzej jest NICK a jego mozesz pisac jak ci sie podoba. Popatrz na swoj nick(chyba sama sobie z ta podstawowka chcialas napisac) d.z.iunia-co to znaczy?jakis infantylizm

A co to jest za problem ochrzcić dziecko nie mając ślubu? Normalna jesteś dziunia? A co to dziecko ma wspólnego z tym, że rodzice jego nie mają ślubu hm? N I C :) ma prawo zostać ochrzczone tak jak każde dziecko i tylko Ksiądz, który ma coś nie po kolei w głowie może tego odmówić. A więc poszłam do Księdza wybrałam dzień i dziecko zostało ochrzczone.

Gość spadajcie malolaty jedne
przestancie juz malolaty jedne,bo przez takie jak wy to kafeteria schodzi na psy. Jestescie walniete.poczytajcie swoje posty:inteligencja na poziomie rybki,kultury brak,nudzi wam sie w domu widocznie.Bo zaden normalny czlowiek by nie ciagnal tak glupiego topiku. Dziunia-a twoj maz wie wogole,ze 24 na dobe siedzisz na kafeterii? za to zapieprza zagranica by krolewna swoje kompleksy na kafeterii wylewala? I kto ci ma zazdroscic?jedyne zycie to kafeteria nic poza nia. gdybys miala meza przy sobie to moze twarda reke by trzymal i po sznupie bys dostala za to lenistwo twoje

Gość zidannofffff
Dziuniu, chyba czas Cię uświadomić. 10 000 zł netto to malutko dlamnie - sama siedząc na dupie w Polsce tyle zarabiam bez nagród. Mój mąż (takze na miejscu) ma o jakie 30% więcej. Mieliśmy niewiele mniej nie mając ślubu. Ślub wzieliśmy dla celów porządkowo-organizacyjnych (np. info o poszkodowanym w szpitalu). Dzieci nie mamy. Moi znajomi, jakby im zaproponować tyranie za granicą za takie pieniądze tylko by się wyrozumiale uśmiechnęli :) Nie muszą wyjeżdzać by tyle mieć. Sumując: mam wrażenie, że obracasz się w jakimś ubogim środowisku, skoro 10 000 nettoto dla Ciebie duże pieniądze. Poza tym, wyjazd za granicę świadczy o tym,że nie radzicie sobie tu - nie jest to szczególny powód do chwały. Daj sobie dziweczyno spokój, bo sie ośmieszasz :)))))))))))))))))))))

Gość zidanofff
nie pitol, ze dziesiec tysiecy w Polsce to zarabia sie z palcem w dupie, Chyba jako prostytutka :D

Gość zidannofffff
Wolne zawody zarabiają z palcem w d..pie. I dziuni naprawdę nie mają czego zazdrościć. :) Taka dziunia wzbudza raczej ich politowanie i współczujący uśmiech. :)

Gość zidanofff
wolne zawody, w Polsce , Twoi znajomi wszyscy sie smieja z zarobków z zagranicy. A teraz weź sie obudz nastepna przemądrzała babo :D:D::D::D:D:D

tylko, ze jasno pisalam, ze maz zarabia wiecej niz 10 000, poza tym ja nie znam zbyt wielu osob w pl, ktore tyle zarabiaja na miejscu. ale naturalnie sa i tacy, ktorzy zarabiaja wiecej. nie mniej w polsce nie sa to typowe zarobki. dobrze wiedziec, ze niektore tu sa bite i pochwalaja przemoc rodzinna - przykre. gratka, widzisz wsrod moich znajomych takie chrzty byly problematycznd. jaka ty jestes zaradna zyciowo :D!

oo dziunia ciekawa jestem czy ci Twoi znajomi wiedzą jakie masz zdanie o ich związkach, rodzinach. Pewnie nie bo już dawno nie byliby Twoimi znajomymi. My problem możemy mieć jak już przy drugim dziecku, ale nie planujemy więc problem z głowy :P

znajomy to znajomy. nie oznacza, ze to znajomy, z ktorym sie spotykam towarzysko. znajomy to rownie dobrze sasiad albo pan z kiosku z gazetami - nie dopowiadaj sobie ;). to, ze nie planujesz, nie znaczy, ze nie bedzie. we wpadkach masz juz w koncu doswiadczenie. nie slyszalam, zeby chcrzcili drugie nieslubne niechetnie, a pierwsze tak.

Gość niemiecka holenderka
panowie za granicą, bez żony u boku, szukają namiastek - seks z koleżankami w pracy jest wkalkulowany w rozłąkę. Mam nieco spojrzeń na życie w Holandii, Belgii i w Niemczech

dziunia hahah toś dowaliła :D padłam! wiesz ja też znam panią z żabki u której czasem coś kupuję, ale nawet nie wiem czy ma dzieci. Ty to musisz mieć nudne życie, że Cię życie obcych ludzi, którzy nawet nie są Twoimi hmm bliższymi znajomymi interesuje.

Gość a czego niby zazdrościć?
A czego można zazdrościć takiej osobie? że wszystko na jej głowie? no weź przestań. Moj szwagier super zarabia,jest zawodowym żołnierzem,obecnie na misji. Święta z dala od domu. I po co? Mój mąż zarabia jakieś 70% tego co on,ale za to mam go blisko. I też mamy swoje, SWOJE MIESZKANIE, na które sami zapracowaliśmy. Także da się.

gratka, chodzilo o to, ze znajomy to mniej niz kolega czy przyjaciel, wiec nie dopowiadaj sobie, ze zapraszam do domu kazdego ;). swieta z dala od domu to fajtycznie masakra.

A gdzie ja napisałam, że Ty zapraszam kogoś do domu? O czym Ty bredzisz w tym momencie?

Gość a czego niby zazdrościć?
A to wszystko jasne chłop=bankomat,więc jak go na święta nie będzie to tobie to lata. no to już wszystko jasne,pusta dziunia co leci na kasę,takie dziuńki to normalni faceci omijają szerokim łukiem.

Dziunia "Typowa dyskotekowa dziunia zwykle ubiera białe kozaczki, krótką spódniczkę i z daleka błyska uśmiechem, postukując tipsami o blat baru." 1 hah, dokładnie z tym mi się kojarzy to słowo, pusta blond lala dla której liczy się kasa ciuchy solarium i tipsiki :P 1 jak można było sobie taki głupi login nadać :D

Ja raczej takich osób nie atakuje,ich sprawa jak żyją. Ale jeżeli mam wyrazić swoją opinię,to jaki sens ma taki związek? Po za finansowymi sprawami... Jeżeli mąż siedzi na stałe za granicą,a żona w Polsce to nie widzę sensu w tym wszystkim. Bo on nie uczestniczy w wychowywaniu dziecka,no chyba,że tylko ze strony finansowej. A gdzie wsparcie dla żony... Znam rodzinę,gdzie mąż siedział za granicą,a żona z dziećmi w Polsce. Dość długo byli w rozłące. Ale on tam pracował,załatwił mieszkanie,wszystko czego by potrzebowali i ich ściągnął. Są szczęśliwi. Osobiście nie chciałabym aby mąż był za granicą.

gratka a twoj nick to od tych jogurtow danone za 0,99 zl? to jest twoja stawka za godzine, numerek czy noc?