Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

d.z.iunia

DLACZEGO zazdroscicie???

Polecane posty

Gość a ja powiem tak .....
Dziuniu ja nie wiem czym Ty sie szczycisz ?? twoje gadanie jest zalosneeeee co cie cieszy ? to pene konto i samotne noce, wieczory ?? moj maz tez zarabia za granica, widzimy sie raz na dwa tygodnie, ale gdybym to ja decydowala nigdy by tam nie pojechal :O wole zyc biednie, ale razem, niestety maz ma inne zdanie i nie jestem w stanie go rpzekonac na swoja strone :(

koloradoi czy mam ciekawe zycie? Raczej spokojne :D na takie postawiłam :) troche z wygody a troche z potrzeby odetchnięcia i nacieszenia sie życiem :) Dziękuje za gratulacje ;) A co do slubu i rodzin niepełnych pozwole sobie się wypowiedziec. Jestem osobą wierzącą i dla mnie osobiście slub był i jest bardzo ważny. Natomiast moje prywatne odczucia nie zakłócają mi obiektywnego patrzenia na osoby, których zwyczajnie katolickie życie nie interesuje- czyli w zyciu bym nie powiedziała, ze rodzina, w której rodzice zyja w konkubinacie to rodzina niepełna. Dla mnie rodzina pełna to uczucie, które łączy wszystkich członków rodziny czyli rodziców miedzy soba, dzieci między sobą i wszystkich wspólnie. Jezeli ojciec kocha matke, matka ojca, do tego kochaja dziecko a dziecko ich to gdzie ten brak pełności? Czasem ludzie maja papier swiadczacy o zawarciu małzeństwa a zyja w separacji- to jest bardziej rodzina niepelna niz konkubinat :D Slub nie zapewni pełnej rodziny! Pełna rodzinę stanowi wspólne pozycie i wzajemna miłosc a nie papier...

Gość nie zazdroszcze nikomu
ale zawsze mnie interesowalo dlaczego te kobiety nie chca jechac z mezami za granice?

Gość dajcie linka do tematu
gdzie sie dziunia tak wymadrza?:P

nie zazdroszcze nikomu- mnie w sumie też. Jednak kazdy ma inne patrzenie na życie. Moze takie kobiety wola zeby dziecko wychowywało się w ojczyźnie? Moze na rękę im, że męża nie ma :D Powodów jest pewnie tyle co danych sytuacji ;)

Gość sprytna mama
Dziunia. jakim kosztem to wszytsko moj maz pracuje na nocki jako ochroniarz- ja wrecz nalegam aby zmienil prace bo nie lubie nocek bez niego ... jestes MATERIALISTKA. dla ciebie pieniadze maja wieksze znaczenie niz twoja rodzina. moze i stac ciebie na to mieszkanie za 4 lata ale napewno nie masz pelnej rodziny ! pozwol ze wyjasnie jeszcze raz -PELNA RODZINA TO MAMA, TATA DZIECKO/CI RAZEM ! ty tych warunkow nie spelniasz czy masz slub czy jego nie masz. i tak wspolczuje tobie ze masz takie plytkie myslenie. pragne takze wspomniec ze kazdy ma inne priorytety. dla ciebie licza sie pieniadze dla kogos innego rodzina. i nie wywyzszaj sie tak na tym forum bo takich jak ty to pelno tutaj. na medal tez nie czekaj bo milas lepszy start niz polowa tutaj na tym forum. wiedz ze nie kazdy otrzymuje / kawalerke/ mieszkanie od rodzicow ty tak i badz im wdzieczna i nie unos sie tak bo gdyby nie oni teraz bys calkiem inaczej pisala. a moze nie moze pisalabys tak samo bo jestes zarozumiala i szydzisz z ludzi ktorzy maja troszke gorzej niz ty - wstydz sie! i ty nazywasz sie dorosla kobieta ? tylko tutaj sie scigasz z innymi co masz lepszego -wiesz nie ma czego tobie zazdroscic ewentualnie mozna wspolczuc

Gość sprytna mama
mama 6 latki- ktory to juz mieciac ciazy? Gratuluje

Gość gosć weselny
dziunia żal mi ciebie bo w Twoim życiu liczą się tylko pieniądze ... naprawdę smutne.

Gość koloradoi
hehhe dziunia juz widze nie odp. dlugi czas heheh - brawa dla tchurza

Gość sprytna mama
ja jestem w 4 :) tez moje drugie dziecko. pierwsze dziecko ile ma lat ?

Gość sprytna mama
dziekuje - moje pierwsze dziecko jest dziewczynka i ma 3 latka :)

mama 6 latki ten temat o ktorym ty pisalas mialam na mysli, chyba o mlodych mamach. A, ze dziunia sie madrzy to wiem:D ja lubie czasem jej wypociny poczytac dla smiechu:D

Gość sprytna mama
a no wypocila sie troche szkoda tylko ze takie bzdury pisala

jak ktos ma link do tego tematu o mlodych mamach to bede wdzieczna:)

Sprytna mamo tez mam dziewczynke :)) 3latka to fajny wiek :) alez ten czas leci... dopiero miałam noworoda a tu już zanim sie obejrzę drugi bedzie noworód :D

Gość sprytna mama
taak pamietam czytalam to masakra ta dziunia to pustak

Gość a może?
a może dziuńka jest brzydka i ma kompleksy i dlatego tak obraża innych?

Gość sprytna mama
ojj tak jeszcze tylko 5 miesiecy hehe czas szybko leci - ciesze sie ze miedzy moimi dziecmi nie bedzie wielkiej roznicy wiekowej :) mama 6 latki - zycze ci szczescia i jak najlepiej :)

Gość redhood girl
ohh prosze i mamuska tu jest jak kluseczki ?? widze ze 2 dziecko hehe maz pewnie padl z zachwytu - albo ze zmeczenia XD

Gość sprytna mama
ohh juz kolejna gnida :/

Gość sprytna mama
planowalismy zaadoptowac jedno dziecko - dalej nad tym myslimy ale moim marzeniem zawsze bylo miec 2 dzieci :) nad 3 musze pomyslec

ja o adopcji myslałam 2 razy w życiu. Raz w gimnazjum a drugi raz jak juz miałam dziecko i studiowałam to myslelismy o tym... chcielismy na początek wziąc jakies dziecko na swięta, ale stwierdziłam, że to za duze obciążenie psychiczne jak dla mnie. No i nie ukrywam, że mając własne dziecko nie jestem pewna tak do końca czy potrafiłabym aż tak mocno pokochać cudze

Gość sprytna mama
wlasnie tego i ja sie obawiam- czy bede kochala jak swoje. moze jak bym wziela od malego od dzidziusia. to jest trudna decyzja i na cale zycie

No decyzja trudna, dlatego ja przestałam brać to pod uwagę- tak mi łatwiej no i... mam pewnosc, że nie skrzywdzę jakiegos dziecka :) Choc jak patrze na te biedulki to wydaje mi sie, że je wszystkie kocham... ale to nie jest takie proste...