Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjrdtj24l/

mam 24 lata i patrze jak w około wszyscy znajomi sa w stałych związkach

Polecane posty

Gość rjrdtj24l/
rewolucjonistska a Ty gdzie poznawalas swoich kandydatów ?

Gość Kto pogada????????
MATEUSZEK_26LAT - bzdury gadasz,nie wszystkie takie są.

Gość rewolucjonistska
Mateuszek czyżby? bo ja własnie chciałabym spotkac w miare nirmalnego, nie nadzianego auta nie musi miec z takim co normalnie pogadam, terazpokazales ze najwiekszym dupkiem jestes Ty skoro generalizujesz wszystkiech. wszesniejsze pytanie to podszyw

ja taka nie jestem i nie rozumiem troche że się oddają za pieniądze. inną rzeczą jest czy ktoś jest zaradny a inną szukanie sponsora. nie rozumiem po co im ta kasa u faceta. żeby je utrzymywał? skąd ta mentalność. to chyba sztucznie napompowane zjawisko chyba tylko na forach

Gość MATEUSZEK_26LAT
wszystkie wszystkie, tylko inne mniej a inne bardziej.

Gość MATEUSZEK_26LAT
ja wole nie być w związku lepiej raz na jakiś czas jakąś przelecieć jak wpadne to dam 4 stówy na alimenty przynajmniej gatunek sie utrzyma, ale nigdy z żadną nie będę.

Gość rewolucjonistska
rjrdtj24l/ nie szukaj w clubach i na facebooku to nie sa dobre sposoby, tak wlasnie "poznawałam " oczywiscie z ich inicjatywy, tylko ich

Gość rjrdtj24l/
nie wyszlo bo po prostu jej charakter mi nie pasowal. wredna , złosliwa, Nie lubie takich ludzi

Gość Kto pogada????????
Bzdury gadacie. Owszem są na tym świecie suki i skurwysyny, ale też są normalni ludzie :)

Gość rewolucjonistska
mateuszek to sie pomyliłes bo my nie o tym, dzieciak z Ciebie, niedojrzały, a nie męzczyzna

Gość rjrdtj24l/
to nawet facebook stal sie portalem randkowym ? :)

Gość rjrdtj24l/
rewolucjonistska wiec jaki sposob uznalabys za lepszy na poznanie kogos od klubu i facebooka ?

Gość MATEUSZEK_26LAT
dzieciak powiadasz ? nie uważam sie za dzieciaka poprostu znam was i wiem na czym wam zależy i nie pisz mi tu bzdur proszę cie za bardzo sie na was poznałem.

Gość rewolucjonistska
zdarza soie, nie stety, ale to zła opcja, naprawde zła : d

Gość rewolucjonistska
rjrdtj24l/ napewno o wiele lepiej jak sam zagada na "zywo" albo przez znajomych, nie mówie ze w klubach nawiazuje sie same złe relacje ale zeby wyszło z tego cos fajnego to bardzo rzadko

Gość MATEUSZEK_26LAT
sama widocznie jesteś dzieckiem bo nie dorosłaś do tego, pogadać normalnie ? a z koleżanką nie możesz pogadać ? z kolegą ? z rodziną ? potrzebny ci facet żeby normalnie pogadać ? proszę cię...

Gość rewolucjonistska
mateuszek tak dzieiac (nie mówie o wieku a o mentalnoci) kazdy kretyn potrafiłby zrobic dziecko, mezczyna, prawdziwy mezczyzna, zadba o dziecko i matke jak potrafi, nawet jesli to wpadka, nie mów ze poznałes wszystkie bo niestarczylo by ci zycia na poznanie wszystkich kobiet, wiec nie narzekaj to widocznie negatywny aspekt towarzystwa w jakim sie obracasz i w jakim obcujesz z konbietami, sad but true

ja czym sie kieruje przy wyborze chlopaka? hmm... musi mi sie podobac, na poczatku czyms mnie zainteresowac, musi byc delikatny, dzentelmenski, zwracam uwage na to, czy cos do niego czuje, jak sie przy nim czuje, a z biegiem czasu wszystko rozwiazuje sie samo-albo pierwsza fascynacja mija, albo rodzi sie z tego uczucie podstawa na stworzenie dlugodystansowego zwiazku :)

Gość rjrdtj24l/
milo sie rozmawia z Wami :) ale musze uciekac, rano niestety do pracy

Gość rewolucjonistska
nie zrozumieales mnie, chodziło mi o to zeby i z facetem pogadac jak z rodzina kolezanka itd, bynajmniej ja bym tak chciała, rozumiesz: JA?

"musi mi sie podobac, na poczatku czyms mnie zainteresowac" Raczej powinno być: "na początku musi mi się spodobać, czymś mnie zainteresować.

Gość MATEUSZEK_26LAT
no chyb aże faktycznie będziesz normalnie gadać o kasie i o szmatach które ci ma kupić w weekend w galerii, najlepiej sexi ciuszki, zawiezie odwiezie, a ty w nagrode wieczorem wymyjesz psiute i wypniesz sie ku chwale fiuta, a jak ci nie kupi to sie odwrócisz plecami i pójdziesz spać.

Różnica między poznawaniem dziewczyny na studiach a powiedzmy w dorosłym i dojżałym wieku jest taka, że laski bedą od Ciebie dużo więcej oczekiwać. Teraz masz 24 lata i nie patrzą aż tak na to, czy masz dobrą prace, nie oceniają Twojego statusu społecznego po aucie jakim jeździsz, nie patrzą czy masz mieszkanie i ogólnie Twój styl króla biznesu. Na razie jesteś na ostatnim dzwonku, w którym patrzą co studiujesz, jakie masz plany na życie, ambicje, podejście do związku, wierności, szacunku, zaradności, itp itd. Jak będziesz w moim wieku (31 lat) zobaczysz, że Twoja wartość będzie oceniana przez pryzmat Twoich sukcesów. Co jest najśmieszniejsze...im bardziej nieporadna życiowo dziewczyna, tym bardziej będzie zdeterminowana aby poznać zaradnego. Są wyjątki od tej reguły, ale bedziesz musiał się mocno naszukać.

Gość rewolucjonistska
mateuszek: chcetnie bym zobaczyła jak podchodzi do swojej matki i mówisz jestes szmata bo dałas sie przerucha ojcu który był na tyle naiwnym frajerem ze pozwolil jej wykorzystywac sie na pieniadza. jesli chcesz to mów co chcesz, skoro wiesz lepiej to ok; twoja nieswiadomosc, ja sie klocic o to nie bede i w nieskonczonosc zaprzeczac, bywaj w swiecie

nie, na poczatku MUSI MI SIE SPODOBAC jako ewentualny kandydat ktorym sie zainteresuje jako swojim przyszlym partnerem, potem dopiero pozwalam mu zainteresowac czyms siebie/lub i nie - na plaszczyznie damsko-meskiej innymi slowy nie pogadam nawet z facetem ktory nie podoba mi sie wizualnie-szukajac kogos na stale

Gość Kolorowy slonecznik
Ciesz sie ze jestes sam. Ja w tej chwili rozstalam sie z facetem psycholem i bardzo mnie to cieszy.

Gość MATEUSZEK_26LAT
oj głupitka kiedyś był socjalizm nikt nie patrzył na status człowieka bo wszyscy mieli podobnie poza wyjątkami, kiedyś była i istniała prawdziwa miłość, teraz to czysty biznes i kalkulacja, twoja wartość jest mierzona poprzez status majątkowy jak masz kase możesz wszystko.