Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjrdtj24l/

mam 24 lata i patrze jak w około wszyscy znajomi sa w stałych związkach

Polecane posty

nie zrozumialam zarzutu tam u gory sorki zwracam honor pozno juz umysl nie funkcjonuje trzezwo podobac czy spodobac-niewielka roznica, chodzi w sumie o to samo :)

Gość julkaet99
hej, skad jestes?

Gość Kolorowy slonecznik
Masz racje kiedys byla milosc teraz jej niema.

oj mateuszku ... jestem chyba troche starsza od Ciebie i troche przezylam w zyciu, mialam 4 facetow i znalazlam milosc PRAWDZIWA i odwzajemniona nie umialabym byc z kims kogo nie kocham, zadne pieniadze nie daja takiego szczescia jakie daje odwzajemnione uczucie

Tu chodzi o dziewczyny do wieku przybliżonym do autora a nie o takie co to się urodziły jak Gorbaczow był.

Gość MATEUSZEK_26LAT
anialon yhy ja wierze...

Gość rewolucjonistska
mateuszek pewnie ze mozesz uzalac sie ze swiat inny niz kiedys ludzie tez bla bla ale lepiej jakbys spojrzal na siebie jak powiesz ze wszystkie laski to suki to uwierz zadna porzadna niespojrzy na ciebie, a te "szmaty " beda mialy wyjebane na to co o nich sadzisz, zmien otoczenie albo sposob w jaki szukasz, ja znam wiele par w których pieniadze ni byly wazne dla dziewczyny bo koles ich nie mial, auta tez, a bywa tez odwrotnie ze facet szuka nadzianej

uwazam ze zastepowanie wlasnych potrzeb kasa jest beznadziejnym pomyslem osobiscie czegos takiego nie rozumiem-mam 2 rece jestem zdrowa moge sobie sama zapracowac na to, na co potrzebuje...

Gość MATEUSZEK_26LAT
ja nie szukam mam to w dupie :)

Gość rewolucjonistska
haha, to zyj w zacofani, masz prosta droge to starego, spróchniałego zgreda

Gość MATEUSZEK_26LAT
hehe proszę cie pewnie jesteś jeszcze głupiutką dziewicą i liczysz na księcia z bajki założe sie że jak zerwiesz z pierwszym chłopakiem to w pół roku będziesz miała 2-3 kolejnych.

Gość MATEUSZEK_26LAT
ktoś kiedyś powiedział "Za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli"

Znam taka pare 50parolatkow:on wyjechal za granice zone zostawil w Polsce. Posiedzial 2 miesiace, nie wytrzymal, powiedzial ze wraca do swojej ukochanej zoneczki bo nie lubi sam spac. Wiem,malo jest takich zwiazkow w ktorych stare, jak to okreslilas sprochnale potrafia sobie nawzajem powiedziec ze sie kochaja, w ktorych maz pamieta o tym by powiedziec zonce komplement,kupic kwiatka... ale takie zwiazki sie zdarzaja! nie wiem jaki bedzie moj ale dla mnie podstawa na dlugowiecznosc w tym pelnym schodow zyciu jest wlasnie uczucie kasa... to tylko kasa raz jest, raz jej nie ma

Gość MATEUSZEK_26LAT
pieniądze mają taką moc, że bez nich nikt nie jest samotny, ja wiem swoje i wiem, że dobrze myśle.

to sie zaloz :) mam 2 dzieci, jak mialam 24lata wyjechalam z kraju bo nie bylo mnie na nic stac, bo nie moglismy nic razem wynajac tutaj mamy sie bardzo dobrze, zalozylismy rodzine,zyjemy sobie spokojnie i nic nie daje mi w tym takiej satysfakcji ze finansowo zawsze moglam byc absolutnie niezalezna :) a poniewaz zarabialam dobrze,byl taki czas ze odkladalam wiecej niz wydawalam(spelniajac przy tym wszelkie zachcianki), ale w sercu jakas pustka panowala,ktorej nie potrafilam sobie logicznie wytlumaczyc... wkrotce pojawily sie dzieci i ta pustke wypelnily...kasy jakby mniej ale coz-widocznie pieniadze szczescia nie daja jak powiedzialam wczesniej-sami kreujemy wlasna rzeczywistosc, ale nie widze tutaj nikogo kto podzielalby moje zdanie spadam wiec powodzenia

Faktycznie można wiele za pieniądze, ale nie wszystko można tak spłycić. Pieniądze raz są raz ich nie ma. Zważywszy na historie z prasy gdzie kobiety brały kredyty na potrzeby swoich kochanków, to nie zawsze płeć żeńska jest tą pazerną. U faceta liczy się charakter, siła, wygląd, zaradność, elokwencja. Świat się zmienił ale dalej kobiety lubią czuć na swoich piersiach szeroką klatę i tulić się w muskularne ramiona bo daje im to poczucie bezpieczeństwa :classic_cool:

Gość rjrdtj24l/
julkaet99 jestem z Radomia

Gość julkae99
masz na imie Rafal? :)

Gość rjrdtj24l/
nie :) a czemu pytasz ?

Gość fefgwqg4wgh
UP

Gość julkae99
bo znajomy kolezanki jest z radomia i desperacko szuka dziewczyny :)

Gość fefgwqg4wgh
Kolezanko a Ty tez stad jestes ?

Gość julkae99
ja? nie, nie jestem z radomia. Ale tez z mazowieckiego

Gość rewolucjonistka
MATEUSZEK_26LAT niestety przegrałeś zakład

Gość rewolucjonistka
normalnie to uwazam ze bycie, singlem jest zajebiste ale dzisiaj nie

Gość rjrdtj24l/
rewolucjonistska a czemu akurat dzisiaj Ci to nie odpowiada ?

Gość fleurowina
nie wiem taki dzien, ze mnei wszystyko dobija, a własciwie moze nie dobija ale poprostu dostzregam prawdziwe realia

Gość rjrdtj24l/
tez mam czasami takie dołujace dni ze dostrzegam prawdziwe realia. Nie łam sie :) jutro bedzie lepiej