Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna@

Wchodzi mi tylko na ciepło

Polecane posty

WZoRR 👄 dzie kawa dla siostry czaronnicy ? :D kaaawy :classic_cool:

jest nas piętnastu w druzynie iza każdym razem jest inna pietnastka . my jednak wchodzimy do gry w trzy osoby i przepychamy kazdego kto się nawinie. istnieje coś takiego jak ogólny procent wygranych i przegranych:) wz dziękuje:)

oj a cóż się wydarzyło o Pani, że Twój majestat promienieje taką miłością bliźniego. :D Nie zezwalaj, nie zezwalaj bo się nam Rum rozbisurmani :)

przepychacie każdego kto się nawinie ? we trzech ? hm.... hahah :D

O maj gat! To gdzie te manerwy? :D Jack, przy poniedziałku nieswoja jestem ;)

fajny ten erotyczny nie ? wszystko się człowiekowi mimowolnie kojarzy hha:) jak nieswoja to czyja ? co mam zrobić, żebyś się odzyskała ?

wiem, masaż :classic_cool: zrobimy casting na masażystę ;)

albo w Jidysz, w końcu najważniejsza jest... :classic_cool:

pozdro dla ciebie EM :) nie daj się . Nie bedzie nam system mówił co i jak a już na pewno kiedy:) Kazdy ma prawo do własnego przekazu i własnej interpretacji .

Prawie się popłakałem czytając tą jakże urzekającą historię :D Siema rum :) Jak World of Tanks??

sreberko przyznaję :) twardo jest:) (dopiero zauważyłem) hej pavlo własnie idę w bój :)

Gość upsalala
Pavlo to pomyśl jak będziesz płakał kiedy przeczytasz swój nekrolog tudzież klepsydre. Mówie oczywiście metaforycznie a metafora dotyczy Twojego wirtualnego życia tutaj. Więc skończ z tym pierdolonym sarkazmem bo Ci sie wreszcie dobiore do dupy. Kierowałem coś bezpośrednio do Ciebie glisto ludzka? Naprawdę chcesz mnie zdenerować? Jesteś tego absolutnie pewien? Powiedz tylko dwa razy "tak"

"Cześć. Chciałem Was tylko poinformować" Pisząc was piszesz do wszystkich :D Jeżeli nie kierowałeś tych słów równierz do mnie trzeba było napisać was nie licząc Pavlo :D

"Pavlo to pomyśl jak będziesz płakał kiedy przeczytasz swój nekrolog tudzież klepsydre. Mówie oczywiście metaforycznie a metafora dotyczy Twojego wirtualnego życia tuta" Kill Pavlo or die trying?? :D :D :D

Gość upsalala
Obraziłem Cię? Jakbyś nie zauważył to jak na mnie było w bardzo grzecznej i jak zwykle dla mnie w bardzo dowcipnej formie. Masz z tym jakiś problem czy po prostu mnie prowokujesz?

"Pewnie nic o tym nie wiecie ale w razie jakby co to chciałem zaznaczyc nieśmiało, że trzeba czegoś więcej żeby ze mną wygrać a działania nie mające charakteru ostatecznego jedynie doprowadzą do eskalacji konfliktu czy to mniędzy mną a wami czy też moderatornią która za mną łazi jak stado śmierdzących kundli za suką w rui" I Rzeczywiście bardzo grzeczne jest oświadczanie że będziesz jeszcze bardziej upierdliwy , chamski i wulgarny

Gość upsalala
Przyszedłem powiedziałem co miałem do powiedzenia. Zrobiłem to z powodu moich wątpliwości. Byłem grzeczny ubrałem to w żart a ten przyłazi i mi pierdoli, że sie wzruszył. Pewnie udało mu się wysikać pierwszy raz od dwóch dni to już wszystkini otworami leciało...Ot siła stresu

Gość upsalala
nie no to jest ponad moje siły. Nie będę walczył z masochistycznymi pedałami...Poddaje się bo inaczej dostane zawału mózgu, serca i kutasa... Jezuuu

Eskalacja to inaczej nasilenie, samonapędzanie się sytuacji i zdarzeń. Eskalacja konfliktu to sytuacja w której dochodzi do nasilenie konfliktu, konflikt nabiera własnej dynamiki, zwiększa się, zaostrza. W sytuacji eskalacji konfliktu obie strony zapominają o powodzie konfliktu i coraz bardziej pogrążają się w antagonizmach. Następuje sytuacja gdzie strony konfliktu coraz mocniej reagują na konfliktowe poczynania przeciwnej strony. Dalej uważasz że nie napisałeś tego tyle że używając innych słów?? Tyle że żeby można było mówić o eskalacji konfliktu potrzeba by obie strone nasilały wrogość do siebie :D A ciężko mówić o wrogości osób z tego topiku do Ciebie :) I nie pisz mi że wszyscy są wobec Ciebie nastawieni anty bo to nie o to chodzi. Zauważ że jak prowadzisz normalną konwersację to jest ok a gdy zaczynasz bluzgać to wtedy ludzie odwracają się od rozmowy z Tobą i szukają sobie innego zajęcia.

To nie zarzekaj się że nie napisałeś czegoś co napisałeś używając innych bardziej cywilizowanych słów które znaczą mimo wszystko to samo skoro też wuja Google znasz :)

"Zachowujesz sie jak niedojabany prawiczek." Powiedział ten który po kolei: 1 poznał njun na jednym topiku 2 zraził ją do siebie 3 pognał za nią na drugi topik 4 jeszcze bardziej upewnił ją w przekonaniu że nie da się rozmawiać z kimś kto ma majaki alkoholowe co zaowocowało powstanie kolejnego topika njun 5 na który to poraz kolejny przyszedłeś i poraz kolejny nie umiałeś się zachować 6 a teraz z zazdrości i zawiści że to nie z nim chcą ludzie pisać niszczysz kolejny topik na którym znalazłeś się tylko dlatego że ta sama osoba tutaj pisze :D Kto tu ja niedojebany prawik się zachowuje i lata za n jak pies za suką w rui?? :D :D

Gość Njun niezalogowana
Zamknij sie wreszcie idioto..

Jeszcze jesteś em?? Już 2 razy w ciągu pół godziny się żegnałeś. Bądź konsekwentny w tym co piszesz.