Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
Kasika- na tym forum jestem od czasu do czasu i weszlam na ten topik aby was troszke poddenerwowac :) Frustracja ? ze niby ja ? blagam nie rozsmieszaj mnie dziecinko... Ja czytam i sie z was smieje ... oczywiscie z tych co sie staraja wiekami i zamiast isc z tym do lekarza siedza na forum i smeca jakie to one biedne. Nowym staraczka jak najbardziej zycze szczescia i aby nie musialy sie tak dlugo starac jak wy ! :)

Gość weridiana
Jejku jakie to zalosne!!! ja sie staralam rok i co? dalam rade bez lekarza i sztucznych pomagaczy a Ty najwyrazniej dzieci nie masz i zazdrosc nie powiem co sciska, tacy ludzie jak Ty maja dosc powazny problem z okazywaniem uczuc jak widac... przykre :-)

Spróbuję się podłączyć. Staram sie od stycznia o drugiego bobaska. Potrzeb wsparcia i chciałbym dac wsparcie:) jestem po samoistnym poronieniu i próbuje znaleźć sile zeby probowac dalej i nie zestresowac się za bardzo choc kazda porazka widzac co miesiac okres boli.

Gość weridiana
Znam to skads :-\ ponad rok czasu staran i co miesiac nadzieja a i tak franca przychodzila :-\ teraz z moim jak zamieszkalismy razem sami i wogole to nagle sie udalo a juz myslalam ze nie bede mogla.miec dzieci :-) glowa do gory kochana przede wszystkim, nie mysl o tym bo to bardziej nakreca. Ja postawilam wszystko na jedna karte "co bedzie to bedzie" no i jest:-) tak samo nie mozecie dziewczynki myslec non stop, tez kiedys twierdzilam ze sie nie da nie myslec a jednak przekonalam sie ze sie da!! zycze wam kochane wszystkim powodzenia i trzymam kciuki za wasze pociechy i by wredna @ przestala przylazic :-P

Gość aldonka881
czesc dziewczyny:) dzis odebrałam wyniki z bety i byłam u lekarza. Z badan wynika ze jestem w ciazy chociaz na usg nie bylo jeszcze nic widac. Dostałam luteine i spasmoline na bole brzucha. Nastepna wizyta 20.08. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku. Az boje sie cieszyć z tego ze prawdopodobnie zostane mama, żeby nie zapeszyc :(

Weridiana olać KACZUCHY :-) wiem, wiem staram się nie myśleć :-) wkońcu wredota @ przestanie i do nas przyłazić :-) niebieski kwiat witaj wśród staraczek :-)

Tak czytalam wasze wypowiedzi i naprawde radzicie co dwa dni? Myślicie że dwa razy okolo owulacji potwierdzonej i testami i temp to za malo? Maz pracuje na nocki i po pierwsze nie ma jak a po drugie z powodu rozregulowania nie daloby rady ; ( moze to moj podstawowy blad? Jestem na d*phastonie poniewaz mam niski progesteron ale teraz sie zastanawiam czy nie za zadko sie kochamy kolo owulacji.

Karola: bardzo mi przykro z powodu aniolka:( ja sie po wczesnym poronieniu nie moge pozbierać, ale sama bylam w ciazy z moim chlopczykiem i serce by mi sie zlamalo gdyby cos mu sie stalo:( strasznie mi przykro i mam nadzieje ze Ten na gorze ma dla nas wszystkich jakis plan i ze będziemy mieć dzidziusie te pierwsze i te kolejne.

KACZUCHY niech cię szlak .... jesteś beznadziejna i żałośna ....no k***a gdzie się takie suki rodzą.... w maju zmarła mi córka a ty masz czelność tu wchodzić i nas obrażać .... czemu takie nieszczęścia nie spotykają takich ludzi jak ty co???? ale mi k***a ciśnienie podniosłaś.... pewnie jesteś żałosną grubaską co mąż nie chcę r****ć i ma kochankę a ty wylewasz twoją frustracje na innych....JESTEŚ ŻAŁOSNA !!!!!!!!!!!!!!!!

Karola nie warto to jest nikt nie przejmuj sie nie mozesz sie denerwowac sloneczkko :)) Kurde ma obsesje widzialamm dzisiaj kolejnego bociana lecial nad nami haha a tak na powaznie to wlasnie jestem po przytulankach oczywiscie regularnie co 2 dni :) nie wiem czy owullacja juz byla bedzie czy jest mam wszystko zozregulowane chyba ale najsmieszniejsze jest to ze ja czuje ze jestem w ciazy hh zobaczymy kuzynka mnie dzisiaj pocieszyla ze tak do grudnia mam czas aby sie udalo bo w fajnych miesiacach cieplych sie urodzi a ja sie tak martwilam ze jak nie w tym miesiacu to juz potem za pozno nie wiem czemu tak sobie wmawialam witam nowe staraczki oby nam sie udalo :))

Gość Staraczka29
Karolcia nie stresuj się. To jakaś nieszczęśliwa idiotka, która myśli, że obrażając innych zatuszuje swoje kompleksy. Niech się wypowie na forum dla niespełnionych frustratek! Ja trzymam za Was kciuki Kobietki i wierzę, że Wam się uda. Ja już trzeci dzień z mężem staranka i mam nadzieję, że tym razem owocne:) nogi po przytulanku pół godziny w górze hehe A jak nie to kolejny miesiąc, albo następny :) A ten castagnus to w aptece kupię? Spróbuję od września, jeśli się nie uda w tym miesiącu. Buziaki:*

cześć Staraczka :) jak długo Cię nie było..... tak w aptece kupisz castagnus :) .... za Ciebie też trzymam kciuki oczywiście kochana!!!!

Gość kingowa
witajcie, dziewczyny szkoda zdrowia żeby komentować takie nieprzyjazdne głosy, kiedyś sama się przejedzie to zobaczy mondrala, wchodzimy żeby sobie pogadać a jak się komuś nie podoba to niech nie wchodzi, u mnie dni płodne, przytulanko co drugi dzień owulacje przewiduje jutro, pojutrze lub za dwa dni, trudno tak dokładnie określić ale objawy na to wskazują i brzuchol pobolewa, z lewej strony, powodzenia nam wszystkim, fajnie że nowe dziewczyny się dołanczają i gratuluje wszystkim którym się udało

u mnie @ dopiero co się skończyła więc do dni płodnych jeszcze troszkę :( ale staranka już są :)

Gość gość
Tez jestem grubaska i maz chce mnie 'r****c' jak padlo takie stwierdzenie.nie wiem czemu s*******nstwo od razu wiazecie z waga?to mnie juz nie wolno sie starac?...

Karola8483 nie denerwuj się, nie warto! najlepiej nie reagować na takie. Mi się zaraz skończy @ i też staranka zaczynam :-) ostatnio gdzieś czytałam o dziewczynie co miała owulację 5-6 dni po @ :-) ten Castagnus bierzesz cały miesiąc? Staraczka29 ja od września ( jak się teraz nie uda) też zacznę brać castagnus :-) _barbie_ zobaczysz, na każda z nas doczeka się maleństwa, musimy troszkę jeszcze popracować :-)

KASIKA castagnus jeśli bierzesz by zaciążyć to zaczynasz brać 1 dnia @ i odstawiasz jak się skończy owulacja (ona po castagnusie jest bardzo wyraźna jest dużo śluzu i tempka wysoka) cały miesiąc bierzesz tylko wtedy jak chcesz sobie wyregulować cykl (kuracja trwa 90 dni) ....nie wolno brać tego w ciąży..... wiem że się nie powinnam denerwować ale ja po śmierci małej mam silną nerwice i tak mi ta p***a podniosła ciśnienie że gdybym ją miała pod ręką to bym ją z******a ......

NIEBIESKI KWIAT moim zdaniem powinnaś co 2 dzień (wiem że ciężko) ale owulacja nie raz się przesuwa ja jak starałam się tak jak ty to rok i nic a metodą co 2 dzień po miesiącu zaszłam :)

Gość weridiana
Czesc dziewczyny :-) umieram dzisiaj normalnie, mdlosci mam od wszystkiego i non stop :'(

Gość weridiana
I tak dzis powtarzam test bo sie az dziwnie czuje. :-(

Gość weridiana
Dam napewno znac. Boje sie go zrobic :-(

Gość weridiana
Kamien z serca :-) juz drugi pozytyw jako pamiatka :-)