Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość kingowa
dziewczyny ja już uciekam spać, zobaczymy jakie objawy przyniesie jutrzejszy dzień, teraz jak już mam dwie kreseczki to będzie wszystko inaczej, i wierze że wkrótece będzie nas więcej

Gość argela
O kurcze... ja tu dopiero drugi dzien i widze same szczesliwe posty. No to mnie tez nastawia pozytywnie. Gratuluje wam z calego serca a za wszystkie pozostale trzymam kciuki, no i za siebie tez oczywiscie :)

A co tu tak cichutko dziś :) :) :) ?????? u mnie dziś 24dc więc jeszcze tydzień muszę czekać na test :( ...ale czuje że się udało :) moja temperatura jest podwyższona rano dziś 37 a w ciągu dnia zawsze powyżej 37 .......

Gość argela
Karola trzymam kciuki ;)

Dziewczynki mam do Was pytanko, mierzyłyście kiedyś temperaturę rano i w dzień? Ja mam kolosalną różnicę: rano mam 36,7 np a o godz 17: temp. 38,2 Normalne to jest ? :-)

Tak ja mierzylam rano mam 36.7 a wieczorem 37.3:) w ok implantacje mialam 38 z czyms i tez się zdziwilam. Moze cos dobrego się tam dzieje:)

ja też mam różnice w tempce między ranem a wieczorem .....kurcze ale mi się czas ciągnie :( tak bardzo bym chciała żeby był już 30 i chciałabym zobaczyć te moje upragnione 2 kreseczki :) ......

STARACZKA a ty gdzie się podziewasz ???? nic nie piszesz .... mam nadzieje że odezwiesz się do Nas z dobrą nowiną :)

NIEBIESKI KWIAT I KINGOWA powiedzcie mi jaki macie teraz śluz????bo ja mam biały wodnisty ale nie jest go dużo z tym że jest w środku ciągle mokro.....

Gość kingowa
jeżeli chodzi o śluz to jest u mnie dość wodnisty raczej białawy, poza tym to jestem bardzo zmęczona wieczorami, piersi ogólnie mnie nie bolą, czasem pieką w środku i chyba trochę się powiększyły, dziś zrobiłam kolejny test z porannego i piękne dwie kreski, czasem w ciągu dnia pobolewa mnie troche brzuch szczególnie po lewej stronie, niebieski kwiat a jak kolejny dzień u ciebie ze świadomością że jesteś w ciąży? dziewczyny trzymam mocno kciuki za reszte żeby z tyg na tydzień nas przybywało

Gość kingowa
jeszcze nie wiem może w przyszłym tyg podejde żeby ustalili termin bo na razie będe chodzić do przychodni, mamy tu taką fajną ginkę tylko duże kolejki, przyjmuje też prywatnie jednak najpierw spróbuje państwowo

Gość gość
witam :) ja nie sprawdzam sluzu bo sie tak boje..:)bole juz sobie poszly wiec sie ciesze. ale cokolwiek nie poczuje ze jest wilgotno to do toalety lece bo sie boje ze krew. musze sie przyzwyczaic. ogolnie czuje sie w ciazy. takie uczucie ciepla i spelnienia. jestem emocjonalna. dzisiaj robilam test clearblue i wyszlo pregnant 1-2 weeks wiec sie uspokoje. ale robilam tansze testy i druga kreska dalej slaba i dlatego sie troszke boje. nic musze zamiast sie martwic to sie cieszyc:))) myslalam zeby zrobic bete hcg ale chyba sobie odpuszcze bo nie wytrzymam kolejnego stresu i czekania na wyniki.przemysle to jeszcze. kingowa robisz bete? ale pojde na badanie progesteronu i wizyte bez usg do ginekologa:)usg pojde 6-7 tydzien.

Gość weridiana
Czesc dziewczynki. Ja wczoraj wrocilam ze szpitala, niestety ale stracilam dzieciatko w 10 tygodniu :'( nie radze sobie z tym wogole...

Jusu weridiana tak mi przykro:(((( ja poprzednia dnia a stracilam w 5 tym i do tej pory bylo mi ciezko:(( strsznie mi przykro:((( Boze ja wiem jak to boli...ja poczekalam 1 cykl i dalej sie staralam a także teraz się bardzo boje ale wierze ze będzie dobrze. Trzymaj sie Kochana...pamietaj ze dobrze jest plaiac i mowic o tym. Myślę że to pomaga.

przepraszam za bledy jak robie.. pisze z tel a tam sie nie da pisac na tej malej klawiaturze poprawnie. weridiana napisz jak bedziesz chciala sie podzielic co sie dokladnie stalo.

WERIDIANA bardzo mi przykro kochana wiem co czujesz :( .... ja jestem po 2 poronieniach no i jak dobrze wiesz to straciłam córeczkę w 35 tyg :( i to z winy lekarza byłam już tak blisko bo miałam mieć cc w 38 zabrakło mi tylko 3 tyg .... nie ma nic gorszego jak stracić swoją kruszynkę!!!!! Ale myszko będzie wszystko dobrze musi!!!!! trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie pragnące zostać mamusiami!!!!

Weridiana przykro mi :-( MASAKRA!!!! Trzymaj się!!!! Jak coś to pisz, dobrze jest czasami wylać z siebie wszystko nawet przed monitorem.

Weridiana, bardzo mi przykro. Trzymaj się i bądź dzielna, mimo że łatwo na pewno nie jest... Patrz na to co przed tobą i co możesz osiągnąć. Mnie takie myśli trzymają w garści. A we wrześniu zaczynam starania o kolejną ciąże :) mam nadzieję, że będzie dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki...

Gość argela
Weridiana tak mi przykro. Ja tez przez to przechodzilam, wiem co czujesz. Moj maz powiedzial mi ze poprostu tam na gorze nie bylo jeszcze tej wlasciwej istotki dla nas i dlatego musimy poczekac az taka sie znajdzie. I za to modle sie codziennie. Mam wielka nadzieje ze kazda z nas z juz niedlugo otrzyma ten dar od Boga.

Gość argela
Weridiana tak mi przykro. Ja tez przez to przechodzilam, wiem co czujesz. Moj maz powiedzial mi ze poprostu tam na gorze nie bylo jeszcze tej wlasciwej istotki dla nas i dlatego musimy poczekac az taka sie znajdzie. I za to modle sie codziennie. Mam wielka nadzieje ze kazda z nas z juz niedlugo otrzyma ten dar od Boga.

NIEBIESKI KWIAT I KINGOWA powiedzcie mi jaką macie temperaturę ciała????bo ja dziś rano mierzyłam ale 3 godziny wcześniej niż zwykle i miałam 36.7 .....

dziewczyny dodam że zauważyłam dziś u siebie takie delikatne skurcze macicy i pulsowanie jajników ..... gdzieś kiedyś wyczytałam że to są wczesne objawy ciąży :) .... czy też tak macie????

Gość kingowa
niebieski kwiat nie martw sie że kreseczka słabiutka, u ciebie to chyba jeszcze wcześniej niż u mnie, ja dziś jestem 2 dni po terminie@ a test wczoraj wyszedła mi bardzo wyrazny, w sumie kontrolana taka sama jak ciążowa test o czułośći 20, wiem jakie to przykre stracić ciąże ale nie martw się ale nie martw się wkrótce po raz kolejny zobaczysz 2 kreseczki i to będzie najlepsze lekarstwo na smutek, na bete może pójde w przyszłym tyg, jednak ja wierze że z moją ciążą jest wszystko ok, w sumie czasami też mam bóle brzucha czasem po lewej stronie a czasem tak jak na @, śluz wodnisto-białawy, i od dziś zaczęłam troche rano odczuwać taki niesmak i ogólnie raczej nie mam apetytu

Gość kingowa
jeżeli chodzi o tempke to rano 36,6 a wieczorem 36.9 tak więc rewelacji nie ma a wieczorami czuje się tak jakbym miałą temperature