Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Paola,ale po czasie wyszła ci druga? czy cały czas jest jedna? bo jezeli ci wyszła po czasie druga to stawiam na ciąże :-)

Gość Paola1801
Wlasnie tylko jedna. Gdyby wyszla druga to bym sie tak nie niecierpliwila..

To w takim razie czekaj do miesiączki,ja robiłam testy co miesiąc i zawsze miałam I kreske,a kiedy w końcu zaszłam to było widać cień drugiej,zależy jeszcze jakie masz długie cykle i czy regularne są,Paola ile sie starasz?

Gość fasolka24
paola troche cierpliwosci musisz poczekac innego wyjscia nie ma po co zaras na bete isc poczekaj jeszcze pare dni

Gość fasolka24
kruszynka co tam u ciebie? juz masz pewnie fajniutki brzuszek:) jak samopoczucie? pozdrawiam

Gość Paola1801
Okolo pol roku juz. Juz jest po terminie @. Podejrzanie dziwnie sie czuje. Chcialabym juz byc spokojna. Czy bede w ciazy czy nie chcialabym wiedziec juz. Jestem bardzo niecierpliwa hehe :)

Hej fasolka,czuje się dobrze,mały tańcuje,najbardziej wieczorami :-) brzuszek już fajny,zaokrąglony,w środe mam usg więc zobacze dzidzi:-) fasolka a jak ty sie czujesz? kiedy masz usg? jak zachcianki? :-) pozdrawiam!

Gość fasolka24
kruszynka w poniedzialek mam usg już się doczekać nie moge jak moje malenstwo zobacze:) a ty w którym tygodniu poczułaś pierwsze ruchy dziecka? no ostatnio zasłabłam w sklebie no i jeszcze czasem wymioty się zdarzą a zachcianeczki umm to co się nie powinno w czasie ciąży jesc heh faswoody czasem:) no a tak to zjem słotkie czasem ale jakoś tak nie przepadam :) owoce zawsze lubiłam i się nie zmieniło:)za to od ryby smażonej mnie odrzuca. A na kiedy masz termin? :)

Fasolka,wiesz co ruchy zaczełam czuć po 16 tygodniu, dopiero jak zaczełam je czuć codziennie takie gilgotki,bulgotki to już wiedziałam że to malenstwo :-) a nie praca jelit,po 18 zaczeły sie delikatne kopniaczki,termin porodu mam na 13 czerwca,wcześniej miałam na 20,zobaczymy co powie w środe :-) Fasolka daj znać jak będziesz po usg bo widze że mamy w tym samym tygodniu :-) a może poznasz płeć, u mnie dopiero wychaczył na usg 4 d w 17 tygodniu,terazz ma potwierdzic :-)

Ja tez byłam dzisiaj na kebabie,i ze słodkim mam to samo,zjem ale zebym sie zajadała to nie :-)

Gość fasolka24
kruszynka no już nie umiem się doczekać kopniaczków :) no fajnie by było poznać już płeć:) od czasu do czasu można coś tam zjesc niezbyt zdrowego :) a to bedzie chyba już twoja druga pociecha?

Jeszcze troszke i też zaczniesz czuć ruchy, to takie fajne uczucie :-) To moje pierwsze dziecko,i tak wyczekane :-) problem mamy z imieniem bo dla dziewczynki miałam od razu wybrane,narazie przychodzi mi na myśl Miłoszek,chcieliśmy Jakuba,ale ostatnio jest dość popularne,więc jeszcze sie namyślamy. Fasolka,w którym tygodniu jesteś? to też twoje pierwsze maleństwo?

Gość Paola1801
Spanikowalam. Boje sie igly.. mimo ze mwm tatuaz czy mialam kolczyka w jezyku. Po prostu boje sie kluc w zyle. :( poczekam jednak i jak cos to test zrobie na dniach

nie chce cie straszyc paola :) ale jesli bedziesz w ciazy to dopiero bedzie początek kucia się :D co wizyta jakies bad. labolatoryjne:P

Gość Paola1801
Lenka8825 to mnie nie pocieszylas .. :( dla fasolki poswiece sie ale gdy bede miala pewnosc ze juz jest. Nie bede miala wyjscia hehe. Slabo mi na ta mysl :D

Gość fasolka24
kruszynka bedzie moje pierwsze maleństwo :) u mnie już 14dc no myśle że jeszcze pare tyg i też poczuje ruchy:) a co do imienia to Miłosz bardzo ładne :)

Gość fasolka24
paola poczekaj jeszcze troszke i ponownie zrób test a co to igły naprawde nie jest tak źle nawed się zdziwisz ze tak szybko i już po wszystkim bedzie:) takze luz:)

Hej mojego pecherzyka jeszcze nie widać za to dzis Wyladowalam w szpitalu z plamieniami :( dostalam duphaston i mam leżeć w domu i czekac ; (

mimi trzymaj sie! robili ci chociaz druga bete zeby sprawdzic jak przyrasta?

Właśnie nie robili mi badań tylko usg. Dzis mam isc do swojego lekarza.

Mimi,a w którym ty tygodniu jesteś?duphaston też brałam do połowy ciąży.

Gość Paola1801
No i przyszedl okres..

Gość Marysia13
Duphaston,dali ci chyba na wywołanie okresu,jak sie nie mylę,dziwne że nie widać pęcherzyka ciążowego.

Pecherzyka nie widać bo dopiero w piątek mam isc na potwierdzenie czy jest. To dopiero jakiś 4 tydzień. Beta wyszla 119.2 jutro ja chyba powtórzę. A duphaston na podtrzymanie.

Mi muj lekarz powiedział,że cudem by było zobaczyć pęcherzyk w 4 tygodniu,czasmi potrzeba więcej czasu,u mnie był widoczny w 5tyg i 3 dniu na usg,duphaston z tego co wiem to zgadza sie jest też podawany do wywołania okresu ale jeżeli niema ciąży.

Kruszynka masz racje,ja sie dzisiaj coś kiepsko czuje :-) łamie mnie wkościach chyba mnie coś bierze,musze iść do apteki po fervex,zawsze mi pomagał ;-) paola,za bardzo sie napalasz!musisz wyluzować,bo zwariujesz,no szkoda bo myślałam że będziesz następna

Gość Marysia13
Głowa mi pęka! oszaleje normalnie,nic mi sie niechce,wszystko mnie denerwuje!! będe gryżć aaaaaaaaaaaaaaaa

Gość katie3
To wsadz se w kubeł zimnej wody,to c**przejdzie,hahaa,a tu nic sie niezmieniło dalej piszą paranoje,histeryczki ;-)

Gość Marysia13
Histeryczką to ty jesteś! głupia jesteś jakaś katie!!! obrażać to sobie mozesz ale swoją rodzine,pustaku jeden,boże widzisz i nie grzmisz!!!! po jaką cholere tu piszesz,nikt cie o to nie prosi,sie pytam!!

Gość katie3
Pisać to ty mi nie zabronisz! każdy ma prawo sie wypowiedzieć i pisać co chce,wolność słowa cii coś mówi? napewno nie bo za tępa jesteś, histeryczka jedna no,normalnie bym ci kopa zasadziła w te dupsko :-) :-) :-)