Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość fasolka24
oj jak mąż w pikarni pracuje to ty masz się dobrze:) to bym tam same kołocze jadła z jabłkiem :) u mnie 23tydz :) dzisiaj może się wybiore na jakieś zakupy już dla małej :) a dla Dominika buziaczki:)

Ja z mezem wszedzie jezdzilam w cizy i zawsze muza na full i teraz sa takie problemy ze dominik zasypia tylko przy muzyce jak go usypiam to kino domowe musze wlaczyc

Gość fasolka24
ja mam termin na 10 sierpnia:) też głośno muziki słucham właśnie:) ale jeszcze nie umiem się przełamać żeby rozmawiać z dzieckiem w brzuzku ponoć już głoś matki rozpoznaje

Gość fasolka24
no ja jeszcze jakoś przełamać się nie umie a właśnie jaki polecisz wózyk bo myślałam o takim 3 w 1 żeby też nosidełko można było zamontować do stelaża

Normalnie sie wkur..... kolejny raz zaufalam matce i mnie zawiodla tym razem chodzilo o wyniki domisia pierwsze obiecuje a woli sie spotkac z swoim facetem mogla mi powiedziec to by tesciowa do mnie przyjechala

Gość pszczółka13
Szczerze to się dziwie twojej matce,ma uroczego wnuczka którym mogła się zaopiekować a wolała spotkanie z facetem,tymbardziej że chodziło o wyniki Domisia,widze że niemasz chyba dobrego kontaktu z matką,ja mam wpaniałych rodziców na których zawsze mogłam i moge polegać w przeciwieństwie do teściów którzy są wścipscy,teściowa nadgorliwa niby niejest zła ale potrafi być fałszywa i uszczypliwa! masz rodzeństwo? i jak ona podchodzi do reszty rodzeństwa? Fasolka ja też 3 w 1 tako ale inny model ze skręcanymi kołami,świetnie się prowadzi,w maju zamówie na tablicy :-)

Gość pszczółka13
Ale tu cichosza,ja dzisiaj miałam atak psychozy na porządki ;-) mąż patrzał na mnie jak na wariatke heheh,cała kuchnia błyszczy no i przecholowałam mały mi się pręży i kopie,zachciało mi się czereśni i truskawek ehhhh.

Mialo byc ma zamiast mam w poprzednim poscie. No dominik nagle sie rozplakal i niemoglam go uspokoic po dwuch godz zasnal:-) wyniki mu wyszly bardzo dobrze:-) :-)

Pszczolka a moze u mnie posprzatasz:-) :-) :-) nie no zaraz biore sie do roboty:-) mam tylko odkurzyc zetrzec kurze i umyc podloge masakra jak mi sie niechce ale musze bo mam dzis poznac chlopaka mojej siostry:-) dzis jrszcze musze dotesco jechac po pampersy jak moge wam cos polecic to polecamamp

To polecam pampersy baby love tesco so jak z pampersa a polowe tansze nawet byl o tym pisali jak znajde to wysle linka

Gość pszczółka13
Mama domina,a może ząbki Domisiowi dokuczaja?heehe no od wczoraj mam wene do sprzątania,ale chce już generalke zrobić bo w maju szykowania całą parą,ale niemogę się doczekać :-) męża dzisiaj zagonie do ściągnięcia wszystkich żyrandoli w domu bo musze je umyć i zagonie do mycia karniszy i okien ;-)

Dalam mu syropek przeciwbolowy i zelem posmarowalam no ja juz ubrana jeszcze na zakupy jade bo pampersy sie koncza:-) :-) :-) Dzis wracam do moich kochanych szpileczek a w maju na urodziny ide do energy2000 siostra popilnuje Domisia a my poswirujemy na dysko ciezko mi sie bawic na trzezwo ale musze bo karmie i autem bede musiala wrocic niemam daleko 5km chyba:-) :-)

Gość fasolka24
a ja wczoraj w odwiedzinach u kolezanki co dziecko się urodziło heh no i jestem przerazona

Ja bylam wczoraj na roczku moj maz nie mial smaka nawet na drinka ale to dobrze:-) a wiecie Dominik dzis mnie zaskoczyl lezal sobie na poduszce prawie na siedzaco odgial sie i sam siedzial pare sekund:-) :-) :-)

Gość pszczółka13
A ja wczoraj spędziłam miły wieczór z mężem,zrobiliśmy sobie wyżerke i do łózeczka,wymasował mi stopy,brzuszek,miałam straszną ochote na redsa jabłukowego ale jakoś wolałam nie pić :-) a co u was? fasolka czemu jesteś przerażona?mama domina jak Domiś,pewnie dumna jesteś z niego :-)

Gość fasolka24
wiesz nachodzą mnie myśli czy dam rade ta mała taka kruchutka była no ja dziś z mezm wyzerke ;) a ja tak na karmi smaka miałam :) no no pewnie dumna z synka jesteś:)

Bardzo dumna:-) ja tez sie balam ale tylko kolezanka z sali pomogla mi przebrac pampersa i polozne pomagaly jak trzymac troszke dluzej mi zeszlo z nauka przystawiania do piersi ale sie udalo i nadal mam pelno mleka i musze wylewac:-) Ja w ciazy pare lyczkow na miesiac zrobilam:-) ale od 6msc juz nie bo nie mialam smakow:-) Moj synek jest moja duma:-) od jutra dieta musze schudnac 15kg chce wygladac jak 5lat temu gdy poznalam meza:-) my musimy troszke kasy teraz uzbierac bo narazie mamy cywilny a chcemy koscielny.Pewnie myslicie ze sobie wpadlismy ale nie wszyscy wiedzieli ze chcemy miec dziecko prawie pol roku sie staralismy a wy jestescie teraz na l4??

Ja mam macierzynski #ale niestety zamkli moj zaklad pracy wiec musze poszukac pracy w pazdzierniku domi bedzie mial rok wiec od stycznia poszukam pracy:-) niby starcza nam na wszystko ale wiecie lepiej wiecej miec:-) :-) zawsze bedziecie mogly na mnie liczyc cos doradzic na temat maluszka. Ja zkazdym dniem uczylam sie czegos nowego:-)

Gość fasolka24
ja na l4 ale nie chce już tam wracać wole inną prace poszukać. My odrazu konkordatowy mieliśmy ślub a sąsiedzi cochwile pytali czy nie w ciąży jestem no bo młody wiek jak ślub brałam, No to fajnie że ktoś doradzić może a podczas karmienia piersią to trzeba tylko gotowane mięsko jeść? no i kurcze troszke tak przy kimś bede się wstydzić karmić heh ale to przejdzie pieluszką można się zasłonić

U mnie domis nie chce jesc nigdzie oprocz domu:-) :-) :-) na poczatku jadlam tylko gotowane dopuki kolezanka nie pow mi ze musze jesc rozne rzeczy i zaczelamfrytki i kotlety smazone ale powiem Ci jak szybko zrobic pysznego kotleta:-) rozbijasz piers z kurczaka ukladasz ser zolty i co tam chcesz zawijasz w sreberko i wlewasz do garnka troce na dnie wody wkladasz roladke zawinieta w sreberko i na chwilke niech sie poddusi tylko pilnowac trzeba zeby sie woda niewygotowala:-) :-)

Gość fasolka24
o to fajnie:) bo jak byłam w odwiedzinach teraz u znajomych co córa im się urodziła to mówiła ze ani pomidora nie można tylko miesko gotowane ehhh a ja nie zbyt przepadam za gotowanym ale jak można tez smazone to się ciesze:)