Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość fasolka24
jak ciągle gotowane to się nie da heh:) a budujesz duży domek?

Gość pszczółka13
Cześć mamuśki,ja dzisiaj wyprałam, poprasowałam wszystkie ubranka i posegregowałam w witrynie wedle rozmiarów,namachałam się ;-) dobrze że zrobiłam to wcześnie bo im bliżej tym ciężej no i różnie to bywa lepiej mieć gotowe,kupiłam smoczek,sczoteczke z grzebykiem do włosków,nożyczki i obcinacz do paznokci dla niemowląt,w tygodniu dokupie reszte rzeczy :-) fasolka,damy rade jeszcze będziemy żdziwione jak się obrabiamy z dzidziusiami mama domina,powiedz mi jak z tym macierzyńskim bo ja też jestem na l4 umowe mam automatycznie przedłużoną do dnia porodu,chciałabym isć na rok macierzyński a nie na pół,jak to wygląda?ale płatny oczywiście.

Gość pszczółka13
Mama domina i jak to wygląda finansowo?ponoć przy roku macierzyńskiego 80% a pół 100%

Gość fasolka24
ale to śmiesznie zabrzmi az mi głupio bo tak se myśle w co takiego niemowlaka ubierac znaczy kiedy wypada pajacyk np lub spiochy bo od znajomych to córke miesieczna tak nie ubieraja tylko małe sweterki leginsy dresik a ja mysle że niezbyt to wygodne

Gość pszczółka13
Ja będe ubierać pajacyki,śpioszki do tego kaftanik,jakieś dresiki, na wyjście ze szpitala jak będzie ciepło to ubiore body dotego pajacyk albo cieniutki kombinezonik i czapeczka,zawsze można przykryć kocykiem fotelik jakby było ciut chłodniej,moja kolezanka przegrzała małą i miała wysypke tzw potówki

Gość fasolka24
no wydaj mi sie ze pajacyki i spioszki najwygodniejsze dla malucha i pieluszke mozna szybko zmienić no ja już zwątpiłam bo ta znajoma to tylko do spania mówi że to jest ale najwięcej asortymentu dla maluchów to body pajacyki spiochy też nie bede świrować odrazu tylko postawie na wygode dla maluszka:)

Dziewczyny wy rodzicie przez lato. Dziecku ubiera sie jedna warstwe niz sobie dlatego ja uwazam ze jesli bedzie cieplo to kaftanik z spiochami bedzie wystarczajacy.oBoowiazkowo czapeczka:-) najwygodniejsze dla mojego synka sa body i rajtki:-) :-) :-)

Gość fasolka24
no ale taki maluszek szybko wyrasta także na sukienki przyjdzie pora:) a dziś ugotowałam fasolke po brytońsku ummm takiego smaka miałam:)

Gość pszczółka13
Ale mi narobiłaś smaka tą fasolką po bretońsku ;-) ja dzisiaj schabowe ziemniaczki i sałata ze szczypiorkiem w śmietanie,najadłam się i teraz mi zgaga daje popalić

Gość fasolka24
pszczółka też smaczniutki obiadek miałaś:) ja 2 duże talerze wszamałam fasolki :)

Gość pszczółka13
Dziewczyny jak spedzacie święta? ja troche u ukochanej teściówki ;-) potem do rodziców a w 2 dzień idziemy do znajomych,ide kupić jabułka takiej chęci nabrałam że szok, fasolka widze że my podobnie kochać jeśc heheh.

Nie robcie mi tego ja mam diete a tu kotleciki:-) dzis odezwal sie mojkumpel wieki go niewidzialam w ciazy bylam z nim na kawie.a takto tyle z nim pogadam jak na drodze nas zatrzymie.ale moze wpadnie do nas w piatek to poznaja sie lepiej z moim mezem chociaz on go nie lubi bo jest policjantem a ja mam najwiecej kumpli na komisariacie przynajmniej pozyteczna znajomosc:-) :-)

Dobrze ze jeszcze o nich nie jest zazdrosny.a sasiadka dala spokoj jak moji kumple przyjezdzali na interwencje:-) :-) :-) wiec wie ze i tak nie ma szans:-)

Gość fasolka24
a smaczki podobne:) a ja tak jak ty pszczółka u teściowki heh i u mojej mamy spedzamy świeta no znów u teściówki się nasłucham ale powiedziałam sobie że znów bedzie o jakiś planach lub w przyszłość sięgać to jakoś zwruce uwage .

Gość fasolka24
Mama Domina to ty dobre znajomości masz:) też chce takie:)

Gość fasolka24
a na święta 2 babki upieke i bede szamać i szamać:) już doczekać się nie umie

Moj maz mowi ze caly komisariat znam:-) ja nic nie bede piekla do tesciowej jedziemy mamy 6km:-) :-) ja do mojej matki nie jade nie ma sensu od dwuch tyg prosze zeby przyszla to jakos wyl tel zebym sir nie mogla dodzwonic..tesciowej pomoge cos tam kupie i swieta prawie za free:-) :-)

Gość pszczółka13
Fasolka to trzeba kupić wiadro melisy heheh,moja ostatnio zaczeła też wyjezdzać do przodu ale ją stopuje,podlizuje się teraz ;-) mama domina dlatego sąsiadki dały spokój bo trzęsą d****i przed policją eehh i dobrze macie spokój. Niemam pomysłu na obiad,dawno nierobiłam kopytek :-)

Gość pszczółka13
Dominka a dla siebie? ja bym niewytrzymała na diecie jak takie pysznośc***ichcisz ;-)

Ja wezne troszke piersi z kurczaczka az zal patrzec ale ostatnio ukradlam mu z taleza pare frytek bo slinka mi ciekla..niestety moj maz je tylko drob i takie pieczone a wazy mniej niz ja ma duza niedowage ja mam 170 i 70 kg

Gość pszczółka13
Ja to już wogóle chudzinka heheheh,168/78kg a tu jeszcze do czerwca ;-) przed ciażą 68kg ważyłam.

Gość fasolka24
No ja narazie 62 na wadze a obiadam sie:-) jak tam sie czujecie

Gość pszczółka13
fasolka ale ci zazdroszcze tej wagi :-) moja chyba kłamie heheh dzisiaj nocke miałam zarwaną bolało mnie biodro i noga ale cos mi się wydaje że to więzadła się rozciągają, bobas rośnie i ma mało miejsca :-) dzisiaj koleżanka urodziła córcię lezałyśmy razem w szpitalu ja byłam wtedy w 7 tyg a ona w 14 bodajże,ma już za sobą, a jak ty się czujesz? jak córcia kopie mocno? muj to się tak wypina aż cała skóra zaboli,czuje jak się przeciąga,bardzo często ma czkawke bo czuje takie rytmiczne ruchy :-)