Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

anal facetowi?

Polecane posty

Gość fuuj piedestal
ty to jakis zbok jestes ? widac ze nakrecasz sie tym, co ktos pisze o seksie, trzepiesz sobie czy cos? jak masz ochote zeby ktos sie rznal w tylek, wystaw sie pierwszemu lepszemu kryptogejowi i jazda. rzygac sie chce jak sie czyta twoje wpisy

ja raz wsadzilam swojemu facetowi wibrator w tylek w czasie kapieli ..byl leko pijany ...drugi raz juz sie nie udalo..moze sie wstydzi

Gość david cz
jakby ktoras panna chciala obejrzec jak sie zabawiam dildem na kamerce to zapraszam :) pokazuje oczywscie tez twarz :)

Gość bnh
a jak wy to robcie,że w tyłek się tam coś mieści ? mi nawet palec nie wejdzie

Gość Miła:)))))))))
Mam zamiar to zrobić, ale na razie jeszcze nie.

Gość david cz
jesli mile kobietki chcecie to zobaczyc :) zapraszam na skype : twarz + głos no i oczywscie didlo w tyłku :) przystojny jesetm ponoc david.czarnecky86

Gość deagle
moja lubi się bawić moim otworem i do tego lodzik. bosko

Panowie, odbyt służy do innych celów niż gwintowanie go fajfusem :classic_cool:

Gość akord
popychanie przez laskę jest super. Wielu facetów to robi ale napewno boi się przyznać aby nie posądzono ich o gejowskie ciągotki

Gość allamo
co jest. nie a na m forum odważnych facetów

Gość warto zobaczyc
dosyc niedawno w stanie po lekkim spozyciu % moja polowka sama wyszla z taka inicjatywa ... chyba nigdy nie mialem tak intensywnej rozkoszy. zapewne nie chodzilo tutaj o sama stymulacje bo byla ona raczej delikatna ale o polaczenie zawsrtydzenia strachu i ekscytacji. delikatne pieszczoty opuszkami i jezykiem zrobily swoje dajac bardzo mocna erekcje. pozniej wystarczyly lekkie pieszczoty tamtych okolic w polaczeniu zabawa moim peniskiem by dac mnostwo przyjemnosci. naprawde warto sprobowac ;-) z reszta to wszystko wystarczajaco podzialalo na partnerke i zaraz oczekiwala ze zajme sie nia, wiec za chwile moglem sie sprawdzic w roli ktora mimo wszystko wole :-)

Gość kokosankonnn
masaż porostaty to niezły odlot , sam próbowałem

Gość taker
Moja Kobieta czasami mnie tam dotyka co już mi się bardzo podoba, ale chciał bym więcej i intensywniej, niestety nie mogę na razie jej namówić na to...

Gość rokkoko
namów ją , naprawde warto. Długo swoją prosiłem ale się udało i jest teraz super

Gość yhyyhyyhy
ja bym chiała sprobowac na mym facecie, ale on zbytnio nie chetny, kurcze najchetniejbym kupiła didlo i sprobowała, ale ona ma opory nawet przed paluszkiem, chłopaki a jak to jest z tym miejscem miedzy jadrami i pupa, wyszytałam ze to ponoc przyjemne, ze jest to na wysokosci prostaty , a wiec meskiego punktu g. a moj facet prosi go zeby tam go dotykac jak zabardzo podniecony, mowi ze wtedy troche przechodzi podniecenie..