Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny człowiek

wolność brzmi dumnie

Polecane posty

Ciekawi mnie wasza opinia na temat kobiet, które siebie nie szanują. Przykładowo taki dość banalny nick jakim posługuje się osoba LODZIA.. Może to głupie, ale facet owe dwie kropki uzupełni literami RA. Dopisując te dwie litery od razu dokona oceny i sklasyfikuje kogoś kto sam się o to wręcz prosi. Oczywiście może to być celowa prowokacja w celu uwikłani kogoś w intrygę. Wielu zapewne w nią wpadło, a owa osoba miała tą satysfakcję by walczyć jak lwica przedstawiając swoje postulaty, argumenty i kontrargumenty. Chodzi mi jednak o coś innego... szacunek. Wspomnieliście o szacunku i popieram, że jest bardzo istotny, ale gdy kobiety nie szanują siebie, to na miłość Boską kto drogie Panie ma nauczyć mężczyzn szacunku do was? Napiszecie, że matki... że to ich wina, ale matka to tez kobieta. Mało tego facet zazwyczaj matkę szanuje tak jak i ojca. Możecie właśnie na niego zgonić winę, że dawał synowi zły przykład, bo źle traktował matkę. Możliwe, ale najistotniejsza role w tym wszystkim odgrywa jednak kobieta, która albo przymyka oko i pozwala sobie na dużo za dużo, albo szanuje siebie i tym samym skłania faceta do myślenia, efektem czego jest szacunek. Przykro patrzeć, ale wielu mężczyzn po prostu rozpuszczają kobiety, które są dziś o wiele bardziej przystępne, że to tak delikatnie ujmę.

Gość ailemaszlat
Dumny człowieku - cały czas nie piszesz o momencie, w którym postanowiłeś być "WOLNY".

ailemaszlat Za dużo fantazjujesz i nie trzymasz się faktów, których tak naprawdę nie znasz. ;) wiertyujklkjhgf Skoro narzeczony to przed wami jeszcze sporo czasu i wiele przeszkód. Pożyjemy zobaczymy. cos frthyjtyhg No bo wszak ta praca to ich powołanie, marzenie i życie. Tego zawsze pragnęli.. ;)

Gość a ja sie zgadzam z ailemaszlat
Dumny człowiek to po prostu zraniony facet, któy teraz zalicza kolejne panienki po tym jak go żona zdradziła.

gdy za często komuś wybaczamy...to czasami doprowadza to do sytuacji gdy ta druga strona to wykorzystuje i tak naprawdę Nas nie szanuje...ma przekonanie, że nigdy nie powiemy dość...koniec..

Gość jukijuoujytr
kobiety nam dorownują,a czest nas nawet przescigaja!?jakos tak to bylo - co za meski szowinizm

Gość a ja sie zgadzam z ailemaszlat
I pewnie przeżywa przedwcześnie kryzys wieku średniego. Jakies 5 lat temu byłem w tym punkcie, w którym ty jesteś teraz. Nie warto tak żyć.

Gość al24
@dumny człowiek Ciekawie piszesz :DCzy to oby nie jesteś kobietą prowokującą tu do wpisywania się ? :P

Gość ailemaszlat
Oczywiście - istnieje różnica między wybaczaniem ZA KAŻDYM RAZEM a wybaczeniem, bo ktoś popełnił jakiś błąd. Dlatego pisz co Cię skłoniło do takiego stanu ducha?

Gość wertyuiyjthrgefdws
wiele dziewczyn szczególnie tych ładniejszych ma ksywe lodziara""' najczęściej u TYCH KTÓRZY ZA WSZELKĄ CENĄ CHCĄ IM zbuinowac życie.tYLKO W JAKIM CELU???PO CO? nAJGORSZE CO MOŻE PRZYTRAFIĆ SIE KOBIECIE SZANUJĄCEJ SIĘ!!!! I JAK ODZYSKAC RÓWNOWAGĘ??

Gość jukijuoujytr
mezczyzni rozpuszczja kobiety,niektorzy???co za sredniowieczne poglady!!!heheh

Gość znamy to znamy ghnjm
poszła w tango żona >czy dziewczyna i teraz wycie

Gość jukijuoujytr
ciekawie pisze???jak dla mnie,sa to wynurzenia psedofilozofa,ktory nie potrafi stworzyc zdrowego i harmonijnego zwiazku. i dorabia sobie do tego teorie,slaba teorie,bardzo

a ja sie zgadzam z ailemaszlat Hahaha... Nikt mnie nie zdradził, nie miałem żony i nie zaliczam panienek. Wy to macie fantazję, ale każdy sądzi innych patrząc po sobie. ;) strumień...życia Naprawdę chciałbym doczekać dnia w którym każda kobieta będzie siebie szanowała i tym samym świat stał by się lepszym miejscem wedle mojego rozumowania. al24 Ja kobietą? :) A to dobre... :P

Gość jukijuoujytr
pseudofilozofa - mialo byc

Gość sfnslnslslvn
Tak, i zawziął się nie wiadomo po co zamiast ratować pewnie wieloletni zwiazek.

Gość do wyzej ;)
to chyba prowokator ktory zaklada tez tematy na Ogolnej ale nie mam pewnosci ;)🖐️

Gość WEEEEEEEEEEEEEEEEE
DUMNIE TO BRZMI ROZWÓDKA PO PRZEJŚCIACH KORZYSTAJĄCA Z ŻYCIA :)!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ailemaszlat
To skąd Twoje postanowienie?

Gość jukijuoujytr
dumny - jestes meskim szowinista!!!na kilometr od ciebie zalatuje!!!dobrze to by bylo jakby sie wszyscy ludzie szanowali,a nie tylko kobiety.uczepiles sie nas jak rzep psiego ogona.mamusia ci wmowila,ze wszystkie kobiety sa zle???

nigdy nie bedzie tak, że wszystkie kobiety będą się szanowały..to tak jak z innymi kwestiami..jesteśmy po prostu różnymi ludźmi i na swojej drodze doświadczamy życia z takimi ludźmi...świadomie bądź nieświadomie...

Gość al24
@jukijuoujytr, do wyzej Nie mam pojęcia kto to, ale przypomina mi stylem pisania pewnego/ą nick, no ale tyle ludzi tu pisze więc nie ma nigdy pewności. :D

Gość zhjhjkolp;['bhjik
zauwazcie że wiekszość to pomarancze jego roboty. Tak rozwódkąale szcżęsliwa {czesc] plotkarzu :) najwiekszy

Gość autor topika dobrze babami i
forumowiczami manipuluje i tyle na temat :D:D:D:D

Gość zhjhjkolp;['bhjik
ksiedzu nie wypada :D

Gość al24
Ja tam nie wiem co to za jeden/a ale na pewno to osoba inteligentna, ;]

Gość jukijuoujytr
manipuluje chyba przy rozporku, i to pewnie tez niezbyt dobrze,a baby to masz w nosie