Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny człowiek

wolność brzmi dumnie

Polecane posty

hmm ja mam sporo postanowien tylko, ze je latwo robic, gorzej z realizacja:) ja tam piwko bardzo lubie:) ale jedno mi wystarczy powiedzmy raz na tydzien a jaki kierunek Cie interesuje?

z lenistwem trzeba walczyc, chociaz ciezko:) masz 2 zmiany w pracy? nigdy nie pracowalam noca, no z wyjatkiem jednym ale to sie nie liczy:) w kazdym razie to chyba dosc dziwnie spac w dzien a wueczorem isc do pracy, rozlegulowany normalny tryb

Pracuja na 3 zmiany, fakt rozrególowany mam tryb życia (spanie/pobódka, jak chodzę na nockę to zazwyczaj śpię 3 godziny dziennie, dziś spałem 7 godzin jakiś cud. Po nockach mi się nic nie chce w dzień XD

Taa zmienić pracę, dopiero ją dostałem XD Nie jest tam źle spoko ludzie są i kierownik też więc nie narzekam na to. W sumie przydała by mi się dłuższa doba bo ogólnie mało śpię, zawsze coś (ostatnio nie lubię spać bo uwarzam to za stratę czasu, a ciągle go nie mam).

Gość maruda do kwadratu
sylwester jest

Gość offerma
jestem wolny od 40 lat :D

Gość sad.
little_drop_of_water 2 po co zawracasz sobie głowę '' facetami '' z kafeterii :O , tu nie ma facetów tylko same niedojdy co nie mają brania w realu 🖐️ nie chodzi mi autora,piszę ogólnie.